«Ми продовжуємо давати мільярди доларів людині, яка відмовляється укладати угоду — Зеленському. Він не міг укласти угоди, яка була б кращою, ніж ситуація, яка є у вас зараз. У вас є країна, яку знищили», — стверджує експрезидент США.
То він має на увазі кейс с Кісінджером восени 2022 Що у Трампа на язику, то демократів в думках Західний естеблішмент цього не пробачить ніколи
_Mykola_ написав:Вже ж наступали на граблі виборів в США з підтримкою однієї з сторін. Що буде якщо Трамп виграє вибори?
......... Так підставитися з участю у передвиборчій боротьбі, ще і у одному з "вирішальних штатів", Трамп це добре запам'ятає, відхаркувати будемо кров'ю, якщо він таки прийде до влади. Дуже б хотілося помилитися у цьому. Скоро побачимо.
Не берусь судить об этой ситуации, надо знать подробнее. Возможно, действительно, про..б Маркаровой. Но, по-моему, ситуация хуже. Сейчас очень неудачное для нас время - предвыборная кампания в США. Боюсь, что тут по принципу: "Ты виноват уж тем, что хочется мне кушать". Не это, так нашлось бы что-то другое. Зеленский похвалил Трампа, но покритиковал его вице Вэнса. Это тоже вызвало возмущение Трампа, который назвал это "брудні маленькі випади" (https://www.eurointegration.com.ua/news/2024/09/25/7194945/). А что, Зеленский должен был согласиться с идеями Вэнса или просто промолчать? К сожалению, нынешние политики думают не о принципиальных вопросах, а исключительно о голосах избирателей, нет принципиальных позиций, а только ситуативные решения и действия. Трампу глубоко плевать на Украину, он, возможно, и не знает точно, где мы находимся. Зато ему важно найти аргументы для избирателей, доказывающие грехи демократов, "грязную" игру. То, что это происходит за счёт Украины, Трампу глубоко наплевать. Так же, как и на многое другое. Он не постеснялся в 2020 поставить на дыбы страну, его выступления привели к захвату Капитолия. Что уж там Украина.
_Mykola_ написав:Вже ж наступали на граблі виборів в США з підтримкою однієї з сторін. Що буде якщо Трамп виграє вибори?
Срака буде. Срака була б і так, але наш Верховний головноєбланствующий так здорово підставився.
Спокойно, часть адекватных респов против Трампа. Это человек раздирающий и шантажирующий собственную партию и главу конгресса. Поэтому демарш Трампа от встречи с популярной персоной, больше бьёт по его рейтингу. Это не прямая поддержка однопартийной системы неизвестным тому обществу Порошенко. Пускай ищут респов и каналы респов для интервью в котором скажут что все партии в США самые демократичные демократы. И настроены на борьбу с триадой орки, Иран, Китай как самыми авторитарными авторитарами каналам нужны рейтинги, нам нужна публичность.
Розцінюється як втручання у виборчий процес. Якби поїхав на завод в Айову, а не Пенсинвалію та ще й в оточенні демів, виглядало би інакше.
......... Так підставитися з участю у передвиборчій боротьбі, ще і у одному з "вирішальних штатів", Трамп це добре запам'ятає, відхаркувати будемо кров'ю, якщо він таки прийде до влади. Дуже б хотілося помилитися у цьому. Скоро побачимо.
Не берусь судить об этой ситуации, надо знать подробнее. Возможно, действительно, про..б Маркаровой. Но, по-моему, ситуация хуже. Сейчас очень неудачное для нас время - предвыборная кампания в США. Боюсь, что тут по принципу: "Ты виноват уж тем, что хочется мне кушать". Не это, так нашлось бы что-то другое. Зеленский похвалил Трампа, но покритиковал его вице Вэнса. Это тоже вызвало возмущение Трампа, который назвал это "брудні маленькі випади" (https://www.eurointegration.com.ua/news/2024/09/25/7194945/). А что, Зеленский должен был согласиться с идеями Вэнса или просто промолчать? К сожалению, нынешние политики думают не о принципиальных вопросах, а исключительно о голосах избирателей, нет принципиальных позиций, а только ситуативные решения и действия. Трампу глубоко плевать на Украину, он, возможно, и не знает точно, где мы находимся. Зато ему важно найти аргументы для избирателей, доказывающие грехи демократов, "грязную" игру. То, что это происходит за счёт Украины, Трампу глубоко наплевать. Так же, как и на многое другое. Он не постеснялся в 2020 поставить на дыбы страну, его выступления привели к захвату Капитолия. Что уж там Украина.
Можна було тактично промовчати а не нагнітати тему. Згладжування кутів - це для слабаків.
budivelnik написав:Працівник пошти ВВАЖАЄ що робогта мого старшого настільки потрібна що робить знижки в рази
Дивись - в перших півроку(нехай навіть перший рік) повномасштабки - нема питань, так - треба потужно волонтерити/допомагати ЗСУ! Але далі, все більш потрібні саме люди, які мають підмінити тих, які куячать ворога на фронті вже ТРИДЦЯТЬ ОДИН МІСЯЦЬ!!! А також сзчешників!
Тобто, розумієш - сзчешників пішло мінімус 100к+(а реальна цифра може бути х2, х3) - вже на вчора треба на їх місця когось поставити + ті, що 2,5р. - вже втомлені і їхня "потужність" вже ледь жевріє!!! Теж треба замінювати!
Тому я кажу - на фронті потрібні зараз твої сини, а не їхні гроші!!!
І поточна ситуація на фронті - саме підкреслює мої слова!
Востаннє редагувалось Успіх в Чет 26 вер, 2024 13:19, всього редагувалось 1 раз.
Shaman написав:все що пишеш ти та твої колеги - це якийсь треш - все погано, а буде ще гірше. взагалі не бачите прикладів, які дозволяють країні триматися проти такої навали.
Вы повторяетесь. Маркарову трогать нельзя. Я её грудью защищаю ))) это вмешательство в дела Украины, плохо не знать это главе конгресса. Ноту протеста мы учтём и отругаем Маркарову, но не уволим, она может и на канал респов устроить интервью )))
Успіх написав:Тому я кажу - на фронті потрібні зараз твої сини, а не їхні гроші!!!
І поточна ситуація на фронті - саме підкреслює мої слова!
Як станеш РУБАКой, розкажеш, як воно в реальності без плеча волонтерів, і затикання дірок з допомогою складовими, ремонтом, забезпеченням, нагальних потреб, того що треба "на вчора", чого держава не давала, і давати не буде... Чи коли з того що використовує взвод\рота, державне до 50%... Так недовго знову на копання попасти...
Як казав Наполеон: "Для війни мені потрібні три речі: по-перше, гроші, по-друге, гроші і по-третє, гроші".
flyman написав:а мені Безугла теж до вподоби, дайош Безуглу послом, але її теж трогать нільзя, бо це харасмент
У меня грудь больше вашей - это аргумент. А если ещё учесть что у Маркаровой интеллект гораздо больше Безуглой, то вы терпите полное фиаско ))) заметьте, я сказала что Маркарову надо отругать что не учла что надо было ехать на всех производителей оружия, мы ведь в войне, нам нужно оружие, а не вмешательство.