Нарешті хороша новина для нас і не дуже - для сусідів. Особливо приємно, на фоні "успіхів" нашого Верховного в США.
Saudi Arabia is ready to abandon its unofficial price target of $100 a barrel for crude as it prepares to increase output, in a sign that the kingdom is resigned to a period of lower oil prices, according to people familiar with the country’s thinking.
The world’s largest oil exporter and seven other members of the Opec+ producer group had been due to unwind long-standing production cuts from the start of October. But a two-month delay sparked speculation over whether the group would ever be able to raise output, with the price of Brent crude, the international benchmark, briefly dropping below $70 this month to its lowest since December 2021.
Shaman написав:погано, коли владу отримує людина, яка приймає важливі рішення під впливом емоцій... важкувато Україні буде у випадку обрання Трампа. хоча може позиція після виборів трохи скоригується.
а суб'єктність так, треба виборювати...
Вже ж наступали на граблі виборів в США з підтримкою однієї з сторін. Що буде якщо Трамп виграє вибори?
"Хуже не будет!" + "Хоть паржом!" (с)
Востаннє редагувалось _Mykola_ в Чет 26 вер, 2024 12:19, всього редагувалось 1 раз.
Shaman написав:бо чогось ви всі побігли про мене щось розповідати. а завдяки таким родинам у всіх нас є можливість писати тут на форумі - тому так, це позитивний приклад. бо чим менше буде таких родин, то більше таких трагедій, як у Базилевича...
скабєєва та гебельс могли б в тебе повчитись мистецтву "наводити нерозібравшихся на путь істінний".
це твоя школа, твої вчителі.
а я просто виводжу вас на чисту воду. в тебе ж завдання - все заплутати, все неоднозначно, треба розібратися - класична схема брехуна й загалом Раші на поточний момент. тому не треба мені оцих суперечок ні про що. краще визнай, що наведений приклад родини вимагає пошани, як мінімум.
_Mykola_ написав:Вже ж наступали на граблі виборів в США з підтримкою однієї з сторін. Що буде якщо Трамп виграє вибори?
Срака буде. Срака була б і так, але наш Верховний так здорово підставився.
++ Так підставитися з участю у передвиборчій боротьбі, ще і у одному з "вирішальних штатів", Трамп це добре запам'ятає, відхаркувати будемо кров'ю, якщо він таки прийде до влади. Дуже б хотілося помилитися у цьому. Скоро побачимо.
Востаннє редагувалось _Mykola_ в Чет 26 вер, 2024 12:28, всього редагувалось 1 раз.
Shaman написав:краще визнай, що наведений приклад родини вимагає пошани, як мінімум.
звісно я визнаю ЇХ ДІЇ сміливими, гідними пошани та такими що наближають перемогу. тільки причому до їх вчинків ти та будівельник мені все одно не зрозуміло.
Shaman написав:краще визнай, що наведений приклад родини вимагає пошани, як мінімум.
звісно я визнаю ЇХ ДІЇ сміливими, гідними пошани та такими що наближають перемогу. тільки причому до їх вчинків ти та будівельник мені все одно не зрозуміло.
це ти мене тулиш до цією ситуації - для чого? щоб черговий срач розвести напевне...
а Будівельник просто поділився досвідом як воно є - бо знає цих людей...
Одним словом в этом плане ничего нового - нет. Дайте ...дайте...дайте нам...
Wirująświatła написав:
detroytred написав:гроші не викачують не з кишені баби Мані села Петріківка, а з кишень найпотужнішої держави світу і головне -- навіть бувший президент цієї
тогда это конфликт папы (США) и дочки (Украины) за бабки. Но на глобальный все равно не тянет.
Потому что конфликт локальный и предложить Западу что то адекватное взамен на их оружие и бабки мы не можем. В то что мы защищаем весь мир от рф верят только имбецилы. Как и в то что в Украине сейчас решается хоть что либо важное. ЕС и нато нас и так не берёт. С этой войной они ничего не теряют. Тем более к коррупции добавилась диктатура.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 26 вер, 2024 12:50, всього редагувалось 1 раз.
_Mykola_ написав:Вже ж наступали на граблі виборів в США з підтримкою однієї з сторін. Що буде якщо Трамп виграє вибори?
Срака буде. Срака була б і так, але наш Верховний головноєбланствующий так здорово підставився.
Спокойно, часть адекватных респов против Трампа. Это человек раздирающий и шантажирующий собственную партию и главу конгресса. Поэтому демарш Трампа от встречи с популярной персоной, больше бьёт по его рейтингу. Это не прямая поддержка однопартийной системы неизвестным тому обществу Порошенко. Пускай ищут респов и каналы респов для интервью в котором скажут что все партии в США самые демократичные демократы. И настроены на борьбу с триадой орки, Иран, Китай как самыми авторитарными авторитарами каналам нужны рейтинги, нам нужна публичность.