Letusrock написав:Я сам за себе. Вам обовязково бути за когось? Тестер вів діалог з Шаманом, до чого тут ваші видумки про захист когось?
Наконец, а то я уж было подумала что вижу того несчастного сиромаху о котором говорил тестер ) Тогда вопрос номер два. У вас друзей и знакомых гребут с избиениями в Хустский ТЦК. Вы просто смотрите и рассказываете нам на форуме, помочь не пытались? Это ж не чужие люди.
За тцк - весь гос аппарат. за права гражданина - темник саботировать провадження
Чем он поможет, если колыбель демократии сша даёт просроченному диктатору награды за вклад в человечество. Так теперь называют узурпацию с диктатурой
Wirująświatła написав:ноль фактов одни предположения. Вы опираетесь на предположения? Ну ок. То что вангуют журналисты конечно интересно, но для конечного результата нужно понимать что в головах у тех кто определяет четкие цифры военной поддержки. Журналист может ванговать что угодно. Никакой ответственности за это нет. И на цифры помощи увы не влияет. А лидеры дающие помощь конфликт глобальным не считают. Поэтому помощь идёт по чайной ложке и отступаем.
У вас помилкове припущення: якщо конфлікт глобальний (або проблема глобальна), то сторони повинні його обов'язково вирішувати через прикладання максимуму зусиль і як можна скоріше. Це не так.
Але саме на цьому побудована ваша аргументація. Наприклад, є глобальна проблема потепління або екологічна і т.д. Але що? Да ніщо... всі потроху чухаються... відповідно власних інтересів. Так і з цим глобальним конфліктом (проблемою) --- агресією рфії проти України.
detroytred написав:Ви ніяк не можете побачити факт -- на дану війну зав'язане протистояння-протиріччя між глобальними (світовими гравцями) Штатами, Європою і Ко - Китаєм і Ко. Одного цього достатньо для визначення конфлікту глобальним.
ладно я, а байден с трампом и шольцем это видят или только вы с журналистами выдумывающими сенсации.
А газ и сырая нефть которую покупает европа у рф усиляет или ослабляет её?
Вообще я перестаю вам что либо доказывать. Был бы конфликт глобальным китай бы запретил поставку дронов и комплектухи Украине. Но Китай не против заработать и на русской нефти в т.ч.
Letusrock написав:Я сам за себе. Вам обовязково бути за когось? Тестер вів діалог з Шаманом, до чого тут ваші видумки про захист когось?
Наконец, а то я уж было подумала что вижу того несчастного сиромаху о котором говорил тестер ) Тогда вопрос номер два. У вас друзей и знакомых гребут с избиениями в Хустский ТЦК. Вы просто смотрите и рассказываете нам на форуме, помочь не пытались? Это ж не чужие люди.
За тцк - весь гос аппарат. за права гражданина - темник саботировать провадження
Чем он поможет, если колыбель демократии сша даёт просроченному диктатору награды за вклад в человечество. Так теперь называют узурпацию с диктатурой
Бетон, недавнее дело против одного казнокрада мне показало, что первая ступенька распределение дел на судью в рандомном виде работает. Татарову пришлось нехило потрудиться что бы 5 судей играли в самоотвод, болезнь и ещё что-то выдумывали. Т.е. даже на самом высшем щабле надо крутить рулетку 5 раз и приложить немалые усилия что бы наконец попасть на судью защищавшего диплом у Татарова. Раньше всё было по звонку. Мы молодая демократия в которой люди ещё не привыкли платить налоги, и им проще ещё давать взятки. Это путь не только сверху, но и снизу. Вы не несчастный сиромаха, иначе вас бы просто пристрелили в своё время, а не 2000грн в месяц из мест заключения платят. Потенциал есть. Нет у Хустского ТЦК покровительства Ермака, поверьте мне.
detroytred написав:Ви ніяк не можете побачити факт -- на дану війну зав'язане протистояння-протиріччя між глобальними (світовими гравцями) Штатами, Європою і Ко - Китаєм і Ко. Одного цього достатньо для визначення конфлікту глобальним.
ладно я, а байден с трампом и шольцем это видят или только вы с журналистами выдумывающими сенсации.
Ви вже обманюєте -- я вам і двох докторів наук навів, і голову МВФ, і міністра економіки та фінансів Франції. А ви про мене та журналістів)) Можу ще знайти. Але. Достатньо. Хоча б директорки МВФ.
А вашу думку про локальність війни хто поділяє? Окрім вас, хто бачить?
Прем'єр-міністр Данії: ""Те, що ми зараз бачимо, це те, що РФ зближується з Північною Кореєю та Іраном. І я не думаю, що Москва змогла б вести повномасштабну війну всередині Європи без допомоги Китаю, на жаль. Це не європейський конфлікт, це глобальний конфлікт, і наслідки були надзвичайно серйозними", – сказала Фредеріксен.* https://rubryka.com/2024/09/23/prem-yer ... ktator-rf/
Бетон написав:4449 помічників у народних депутатів?
До повномасштабного вторгнення у Верховній Раді було 421 депутат, які мали понад 4000 помічників. Нині кількість депутатів зменшилася на 20 осіб, але кількість помічників зросла майже до 4450. Більшість із них працюють на волонтерських засадах, а менша частина — за трудовими договорами.
Тепер кожен депутат може забронювати двох помічників, які працюють за повною ставкою на основі трудового договору.
Ці помічники мають доступ до Верховної Ради та урядових будівель, закритих для більшості. Часто саме такі привілеї, а не зарплата, стають головною мотивацією для роботи помічником.
От мені цікаво ... як ти робишь інженерні розрахунки ... Я вважаю що або ніяк, або з такими помилками, що капець
До чого цифра в 4450 помічників ? Підтверждення цих цифр де ?
Далі, бронювання лише двох, за умови трудового договору, якіх значна меньшість
А газ и сырая нефть которую покупает европа у рф усиляет или ослабляет её?
Вообще я перестаю вам что либо доказывать. Был бы конфликт глобальным китай бы запретил поставку дронов и комплектухи Украине. Но Китай не против заработать и на русской нефти в т.ч.
Так ви нічого і не доказуєте. Бо ніяким чином покупка Європою, Китаєм рашонафти або незаборона покупки дронів не спростовують того, що конфлікт може мати глобальний характер. От ніяк.
Україна отримає від США крилаті авіабомби дальністю до 130 км, які підходять для винищувачів F-16. Таке рішення 26 вересня ухвалив президент США Джо Байден, йдеться на сайті Білого дому.
"Щоб посилити можливості України для завдання дальнього удару, я вирішив надати Україні боєприпаси великої дальності (JSOW)", – заявив Байден.
Також він доручив Міноборони США відремонтувати та передати Україні систему протиповітряної оборони Patriot і додаткові ракети до неї. Крім цього, Пентагону доручено розширити навчання українських пілотів F-16 – у 2025 році планують підготувати ще 18 осіб.
PS. Вибачаюсь за офф-топ, поки інші чешуть своє ЄГО
Востаннє редагувалось pesikot в Чет 26 вер, 2024 17:54, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД написав:Я не писал, хороший Трамп или плохой. Вообще не очень понимаю такой постановки вопроса о президенте, тем более, другой страны. Ничего особо хорошего в 2017-2021 я не увидел. Так же, как и плохого. Как закончится война, я не знаю. Ни при Трампе, ни при Харрис. Гадать на кофейной гуще не буду.
Ви викручуєтесь як вуж на сковорідці. Ось що ви написали:
ЛАД написав:Но не хотелось бы, чтобы Трамп просто заявил, что США прекращает поддержку Украины, и в результате мы вынуждены были фактически подписать капитуляцию.
Ось що означає ця фраза??? Що означає загадкове "не хотелось бы"? Трамп ніколи не заявляв що "США прекратит поддержку Украины". Тобто ваша фраза означає що ви думаєте(припускаєте) що "США прекратит поддержку Украины" коли виберуть Трампа. А це фактично означає що Трамп поганий. Так само ця фраза означає що ви думаєте(припускаєте) що війна закінчиться капітуляцією при Трампі. Але про Гарріс ви нічого не думаєте(не припускаєте). Типова дволикість для зомбованих, для тих що голосували за Зе і т.д.
За Зе також голосували бо він нічого не говорив(по суті) і нічого не обіцяв, а ПО був просто поганий. Ню-ню, не наступіть на такі ж граблі.
Спасибо за ссылку! Рекомендую всем почитать саму статью, а не ограничиваться "основними тезами". Кстати, и вам - там немного и о глобальном значении конфликта.
Востаннє редагувалось ЛАД в Чет 26 вер, 2024 17:58, всього редагувалось 1 раз.