Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1012410125101261012710128 ... 16142>
Повідомлення Додано: Пон 30 вер, 2024 01:35

andrijk777 написав:...........
А американське суспільство "не систоит от сословий"? В США навіть територіально поділена на райони багатих, бідних, негрів і т.д.
А РФ не "не систоит от сословий"?
Состоит.
Но таких явных привилегий и такого явного разграничения там нет.

Ключова проблема України останніх 300 років - це Росія. Все.
А "експерти" городять як завжди якусь фігню. Фігня краще заходить і платять за неї більше.
Ну да.
Главная проблема. В Речи Посполитой було б краще.
І не було б ніякого ополячіванія.
Может, и не было бы, учитывая, что Польша была разделена ещё 200 лет назад.
А если бы нет, то ополячивание произошло бы быстрее, чем русификация.
ЛАД
2

Подякував: 5382 раз.
Подякували: 4877 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 30 вер, 2024 01:44

Президент Аргентины Хавьер Милей выступил с пламенной и противоречивой речью на 79-й сессии Генеральной Ассамблеи Организации Объединенных Наций, что стало его первой речью в международном органе[1][2].

В своем выступлении Милей резко раскритиковал ООН и ее политику, обвинив организацию в продвижении коллективистских и социалистических идеологий[1][3].

Ключевые моменты речи Милей Критика направления ООНМайли утверждал, что ООН отклонилась от своей первоначальной миссии, превратившись из организации, которая стремилась к миру, в организацию, которая навязывает идеологическую повестку дня своим членам

https://usa.one/news/nyu-york-prezident-argentiny-haver-miley/209154
ЛАД
2

Подякував: 5382 раз.
Подякували: 4877 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 30 вер, 2024 03:45

ЛАД написав:Арестовича, которого я советовал, так понимаю, вы слушать не захотели.
Романенко-Щелин, которых чуть выше выложил flyman, тоже не захотели?
В принципе он говорит о том же, что и Арестович, только немного с другой стороны. Послушайте хотя бы с 5:00 до 10:00, 12:00 до 15:10 и 37:40 до 43:20
на арестовича мне жалко своего времени.

Был период когда я его слушал в 2022 что война вот вот закончится и мы побеждаем. Потом он вроде признался что намеренно лгал (по слухам, Я его перестал к тому времени слушать). Но то что война вот вот закончится нашей победой я слышал лично.

Вы так и не поняли что такое блогерство. Блогер говорит то, что хочет слышать его аудитория.

Арестович говорит то что хотите слышать вы. В этом суть их работы, вы слушаете ему капают монеты.

Если он скажет что то неприятное, вы его перестанете слушать, соответственно его заработок упадёт.

Я же не занимаюсь монетизацией мнений и говорю то, что сам думаю. Могу ошибаться, могу пошутить как и любой другой. Но намеренно вам лгать не могу. В этом нет смысла. А то в чем нет смысла я не делаю. такой основной принцип.

Если вам мои выводы не нравятся - вы не моя аудитория. Давить на меня арестовичем - бесполезное занятие. Я не смотрю ни одного блогера. И "свои" 300 тг каналов читаю по диагонали.
Wirująświatła

Подякував: 2530 раз.
Подякували: 3514 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 30 вер, 2024 06:13

ЛАД
запрещают вам выезд за границу и требуют, чтобы вы пошли на фронт, тут вы почему-то начинаете возмущаться и кричать: "А меня-то за что?!"

Він «титульна нація». Його не можна. Але чомусь він така «титульна», яка в момент загрози державі не захищати її йде, а ногами стукає в західну хвіртку з криками «замуровалі дємони!».

«Несправжні українці» з Харкова, Одеси і Дніпра захищають Україну, а «найсправжніший» , породистий з Тернополя розказує, як погані несправжні українці примушують його робити те саме і не випускають до омріяної видуманої філіппінки
.
Hotab

Подякував: 399 раз.
Подякували: 2551 раз.

Профіль

6
6
4
Повідомлення Додано: Пон 30 вер, 2024 06:29

Investor_K написав:До речі. Дмитру Гордону можна вірити?

Як ви читали щойно? Якщо він блогер ,то він говорить заради монетизації ефіру. Може казати правду лише частково,інша справа що цікаво підходить і аудиторії заходить.
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Пон 30 вер, 2024 06:32

Investor_K написав:До речі. Дмитру Гордону можна вірити?

Ринатовська і кучмівська підстилка.
Та згадайте пірамідки.

Чувак задвигає те за що йому капають на карман.
Хомякоид

Подякував: 3139 раз.
Подякували: 458 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 30 вер, 2024 07:36

Wirująświatła написав:
  ЛАД написав:Арестовича, которого я советовал, так понимаю, вы слушать не захотели.
Романенко-Щелин, которых чуть выше выложил flyman, тоже не захотели?
В принципе он говорит о том же, что и Арестович, только немного с другой стороны. Послушайте хотя бы с 5:00 до 10:00, 12:00 до 15:10 и 37:40 до 43:20
на арестовича мне жалко своего времени.

Был период когда я его слушал в 2022 что война вот вот закончится и мы побеждаем. Потом он вроде признался что намеренно лгал (по слухам, Я его перестал к тому времени слушать). Но то что война вот вот закончится нашей победой я слышал лично.

Вы так и не поняли что такое блогерство. Блогер говорит то, что хочет слышать его аудитория.

Арестович говорит то что хотите слышать вы. В этом суть их работы, вы слушаете ему капают монеты.

Если он скажет что то неприятное, вы его перестанете слушать, соответственно его заработок упадёт.

Я же не занимаюсь монетизацией мнений и говорю то, что сам думаю. Могу ошибаться, могу пошутить как и любой другой. Но намеренно вам лгать не могу. В этом нет смысла. А то в чем нет смысла я не делаю. такой основной принцип.

Если вам мои выводы не нравятся - вы не моя аудитория. Давить на меня арестовичем - бесполезное занятие. Я не смотрю ни одного блогера. И "свои" 300 тг каналов читаю по диагонали.

Так справа в тому, що блогер, аби привернути увагу своїми думками слухачів ВИМУШЕНИЙ вивчити, взнати по темі набагато більше матеріалу, ніж слухачі.
Бо. Інакше. Не приверне. Уваги. І не отримає. Монетизації.

А не просто розповідати про те, що від нього хочуть почути.
Те, що хочуть почути, блогер вставляє у висновках. У висновках.

Ви ж замість того, щоб більше взнавати нового і самому робити висновки, тільки переглянули по діагоналі (основне!! -- нову інфу, аргументи по діагоналі))), оцінили висновки. І все.
Навіщо ви тоді взагалі оті 300 каналів моніторите?

Блогери.... Вони економлять час... І акцентують увагу на ключових моментах.
Бо ні з того ні з сього сам не згадаєш і не полізеш уточняти конвенцію Монтрьо, договори РСМД, хто дружина Сороса молодого, які індійські корні в грядущого політестеблішменту Штатів.
І. Дуже. Багато. Інших. Факторів. Які. Складують. Картинку.

Картинку ж складайте самі. А не від одного блохера чи телемарахфону.
І чим більше у вас пазлів від усіх джерел, то тим повніше картинка.

Я он Шабанова послухав один відос.. Наче істориком себе видає.
До вчора наавіть не чув про такого.
Туфти дофігіща, але й корінно-ключового теж достатньо.
Світогляд заграв іншими барвами.
Пазлики трохи змістились, структуризувались.

Картинка буде простою, як апельсин, якщо її розглядати з одного погляду. Тільки економіки, тільки психології, тільки конспірології, тільки історії, тільки культури і т.д.
Що і робить кожен блогер...
Заглублюючись в свою тематику...
Але світ складається з оцього всього.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 30 вер, 2024 07:41

detroytred написав:Пережме Захід рашку більше, ніж межа, то вона побіжить шукати партнерства до БРІКСів.
всмысле побежит? рф член брикса с 2006г если шо.
  detroytred написав:Ви ж замість того, щоб більше взнавати нового і самому робити висновки, тільки переглянули по діагоналі (основне!! -- нову інфу, аргументи по діагоналі))), оцінили висновки. І все.
Навіщо ви тоді взагалі оті 300 каналів моніторите?
с этой минуты всегда и во всём буду учиться у вас)

на данный момент читать комменты интереснее, чем сами новости.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 30 вер, 2024 07:49, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 30 вер, 2024 07:50

ЛАД написав:
  Успіх написав:.............
Ну і раз згадали за комбата(а сьогодні вечір "аткравєній"😁) то комбат длбйоп😁 - це його майже позивний😁 на нього так каже майже вся батарея😁
Отак собі він заслужив!

Как человек или как командир (в смысле - специалист в военном деле)?

Ні, задачі нам будуть інші ставити, а не комбат.
Нами вже інші командири командують...

Так почему сейчас вами комбат командует?

1. І так, і так))

2. Я ж написав, що нами інші командують/іншим підпорядковані...
Ми не то прикомандировані до аеророзвідки, чи... - я сам толком не розуміюсь в цих військових тонкощах.
Успіх

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1011 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 30 вер, 2024 07:53

<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="tgsn_ukraine/86725" data-width="80%"></script>

Кр, [29.09.2024 22:45]
Скоро почнуть їздити пяні щоб позбавили водійських прав!!!

Viacheslav, [29.09.2024 22:45]
Категорія А особливо цінна, щоб літати на бандеромотороллері в 60

Геннадий Мельников, [29.09.2024 22:49]
Тцк не може нічого розглядати,бо вони бандити.

✌️👋Олюшка, [29.09.2024 23:04]
І піз..ец,в мене знайомого призвали з усіма відкритими категоріями, і відправили в курськ,уже зниклий безвісти
Wirująświatła

Профіль

2
3
  #<1 ... 1012410125101261012710128 ... 16142>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему