Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1014710148101491015010151 ... 14517>
Повідомлення Додано: Вів 01 жов, 2024 15:12

Wirująświatła написав:а до 2022 денег не давали?

Давали.

Ви мабуть не прочитали вище спеціально для вас ---- конфлікти проходять різні стадії-фази; можуть мати різні форми.

Я так розумію, що ви визнаєте суперечки конфліктом і світовим тільки коли напряму увесь світ воювати буде?))
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 жов, 2024 15:17

Щойно дізнався....

Ви ж тут всі обговорюєте масштабні провблеми всесвіту))

А мені тут хочеться вже ЗЕМНУ проблему озвучити на загал!
З назвою бригади і з прізвищем головного длпйопа!

Але ви знову скажете, що пишеш не туди))
Звертайся в спортлото))

Коротше, дивіться яка куєта, а точніше їх дві:
1. Щойно дізнався, що вже ВІДНОВИЛИ відпустки і... вчора мої побратими з моєї батареї поїхали у відпустку!
А я теж мав їхати з ними!(список хто їде - вже давно був складений)
Але, су ка, навіть ніхто мені не сказав/не заморочився мене повідомити/пояснити, чому я не поїхав з ними!🤬
Напевно тому, що я прикомандирований до інших?
Але, я знаю, якщо я до когось прикомандирований, то забезпечення (продукти) мені видають ті, до яких я прикомандирований.
Але зараз мені видають продукти моя батарея!!!
Тобто, як так?!© - як продукти видавати, то я належу "до своїх", а як у відпустку - то я до інших належу?

Хто мені пояснить цю куєту?(поки я чекаю на відповідь від свого начальства, якому написав/запитав)

І ще є друга куєта - напишу в наступному дописі, бо і так цей допис довгий вийшов...
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Вів 01 жов, 2024 15:19

detroytred написав:Я так розумію, що ви визнаєте суперечки конфліктом і світовим тільки коли напряму увесь світ воювати буде?))
у нас с Польшей тоже есть противоречия, но конфликта нет. Всё же это не одно и тоже. А в глобальный конфликт должно быть втянуто более чем 2 страны. Я таких конфликтов не вижу. По 2 страны которые перечислил шаман это междусобойчики.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 01 жов, 2024 15:22, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 01 жов, 2024 15:22

Re: Напад росії і білорусі на Україну

sashaqbl написав:Не було пізно. Так, за гітлером була значна частина країни. Але Вермахт не мав достатньо танків, не мав артилерії, не мав досвіду застосування, не мав навчених резервістів. Навіть якби на початку польської кампанії Франція щось робила, то Німеччина би програла доволі швидко. Але... французи не схотіли помирати за Гданськ!

Та ладно, окупації Німеччини не було навіть в першу світову, в сороковому англо-французи теж не пішли в атаку на Берлін, а стояли в глухій обороні, і навіть там ухитрились все просрати. На той час вермахт вже мав успішний досвід в Іспанії, і не чехословацькі танки допомогли взяти Париж, а саме "ніколи знову".
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 жов, 2024 15:23

Успіх написав:Щойно дізнався, що вже ВІДНОВИЛИ відпустки і... вчора мої побратими з моєї батареї поїхали у відпустку!

Це добре. Знач план С вілкладається, а знач не все там так погано. Грошики капають на карту, їсти дають, КАБи фейсом ловити не потрібно. Практично рай, якщо пристосуватись :)
Служіть дорогий товаришу, ваше місце там!
Mimohod

Подякував: 448 раз.
Подякували: 44 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 жов, 2024 15:24

Успіх написав:Але зараз мені видають продукти моя батарея!!!
Тобто, як так?!© - як продукти видавати, то я належу "до своїх", а як у відпустку - то я до інших належу?
мне вот вообще продуктов не выдают. А ты еще жалуешься)
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 01 жов, 2024 15:26

Schmit написав:Проста відповідь на просте питання, то хто винен і хто має відповісти за здачу майже без бою чи не всього Півдня України ворогу в перші дні вторгнення? Нехай не зараз, нехай, як дехто думає - "післяперемоги". Чи "ніктонівінават", "таксістало"?

Проста відповідь на просте питання хто винен за здачу майже без бою чи не всього Півдня України вам не сподобається.
Тому що це прізвище не Зеленський. Скоріш за все це генерал Залужний. Саме він відповідав за розміщення військових підрозділів. І саме він в перші дні війни перекинув пару бригад з Ширлану під Київ.
Безумовно, Залужний багато в чому винний. Але конкретно щодо "здачі Півдня":
Чи було це правильно рішення, чи була це помилка, і чи має місце злочинна недбалість або навіть злий умисел - боюсь, не вам вирішувати, нешановний...
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 жов, 2024 15:27

Shaman написав:тому що поразка України - це поразки архітектури глобальної безпеки, які Захід підтримував останні десятиріччя. у випадку поразки України - почнуться інші конфлікти
А у Грузії та у нас с Кримом що було, перемога чи поразка глобальної архітектури. Дуже захід засмутився тоді? Ночами не спали мабуть, думали як глобальну безпеку відновити.
d44

Подякував: 4 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 01 жов, 2024 15:33

sashaqbl написав:
Але Вермахт не мав достатньо танків, не мав артилерії, не мав досвіду застосування, не мав навчених резервістів. Навіть якби на початку польської кампанії Франція щось робила, то Німеччина би програла доволі швидко. Але... французи не схотіли помирати за Гданськ!
чого ви кричите про гданськ?
французи не схотіли вмирати й за Париж.
все дуже просто, вони перед тим перемогли в 1й світовій.
А виграла чомусь америка. ) світ після першої світової стояв на порозі комуністичної революції. Народ не особо хотів ще однієї перемоги, та й вершки боялись що війна приведе францію до революції.
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 01 жов, 2024 15:33

Wirująświatła написав:
  detroytred написав:Я так розумію, що ви визнаєте суперечки конфліктом і світовим тільки коли напряму увесь світ воювати буде?))
у нас с Польшей тоже есть противоречия, но конфликта нет. Всё же это не одно и тоже. А в глобальный конфликт должно быть втянуто более чем 2 страны. Я таких конфликтов не вижу. По 2 страны которые перечислил шаман это междусобойчики.

Кореї це міждусобойчики? 🙂

Саме так - з Польщею протиріччя, а з рфією конфлікт навіть збройний.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 1014710148101491015010151 ... 14517>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: _hunter і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор