Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Sense Bank Мой вопрос по отрицательному начислению процентов по Ощадному актуален. В выписке написано: "Перерахунок нарахованих відсотків ( . . . ) з 30.09.2024 по 30.09.2024"
Что имеется в виду: это доудержали военный сбор? Или это отголоски утренней проблемы?
Sense Bank написав:Потрібно перевірити детальніше, тому біжу до вас в приватні повідомлення. Ваша помічниця, Оля🧚♀️
Ув. Оля, вы мне прислали такой ответ:
фея-помічниця, Оля🧚♀️ написав:у вас був перерахунок нарахованих відсотків за 30/09, скоріше за все вам було не вірно нараховано відсотки і ці 0,05грн донарахували
Тогда вопрос: почему доначисление прошло со знаком "минус"??? Или, другими словами, что такое случилось, что банк посчитал, что начислил мне лишнего?
Driver написав:Тогда вопрос: почему доначисление прошло со знаком "минус"??? Или, другими словами, что такое случилось, что банк посчитал, что начислил мне лишнего?
Я не бачу у вас мінусу біля перерахування відсотків, додатково подала запит, щоб детальніше розписали, чому саме був перерахунок. Як тільки отримаю відповідь від колег повернусь до вас! Ваша помічниця, Оля🧚♀️
Driver написав:Тогда вопрос: почему доначисление прошло со знаком "минус"??? Или, другими словами, что такое случилось, что банк посчитал, что начислил мне лишнего?
Я не бачу у вас мінусу біля перерахування відсотків, додатково подала запит, щоб детальніше розписали, чому саме був перерахунок. Як тільки отримаю відповідь від колег повернусь до вас! Ваша помічниця, Оля🧚♀️
Скриншот:
Дуже вдячна вам, будемо розбиратись🤗 Ваша фея-помічниця, Оля🧚♀️