Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1027410275102761027710278 ... 11206>

На Вашу думку, скільки ще триватиме війна в Україні?

Напад росії і білорусі на Україну 5.5 5 95
до кінця 2024 року
17%
16
до квітня 2025 року
6%
6
до липня 2025 року
5%
5
до жовтня 2025 року
4%
4
до кінця 2025 року
14%
13
до липня 2026 року
4%
4
до кінця 2026 року
5%
5
йтиме до 2027 чи довше
44%
42
Всього голосів : 95
Повідомлення Додано: Вів 08 жов, 2024 10:52

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Mimohod написав:Я и стоял против коррупции. В надежде что придут европейские бюрократы и придушат нашу византию.
А вы не видели, кто стоял на трибуне и выступал против коррупции?. Или вы думали они просто так стоят и не хотят быть вожаками у Власти?. Или майдан Ющенко ничему не научил?. Решили, а давайте заново собирёмся. А для чего??. Вам сказали с трибуны фас и все поверили...
Любые майданы приводят вначале к разделению общества на два лагеря, а потом к войне.
И главное кто финансировал майдан?. Или вы верите, что бабуля с бутыльком помидоров накормила всех людей. А трибуна. эл. энегия - это всё стоило денег. Кто финансировал?
Менять Власть, надо сначало людей учить демокр. понятиям, а уж потом люди начинают понимать, что такое выборы и как надо голосовать имея мозги, а не ТВ и Савика или Масийчук на экранах.
Востаннє редагувалось Игорь Алексеевич в Вів 08 жов, 2024 10:59, всього редагувалось 1 раз.
Игорь Алексеевич

Подякував: 113 раз.
Подякували: 863 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 08 жов, 2024 10:57

lapay написав:............
  Banderlog написав:толку виносити після того як Україну розібють?

Не розіб'ють, партнери нагнуть навіть неадекватних. Хіба що Зе остаточно залишиться у світі рожевих поні.

Я вас много раз просил рассказать, как вы представляете себе мир/перемирие - как его добиться и на каких условиях.
Может, всё же расскажете?
ЛАД
2

Подякував: 5288 раз.
Подякували: 4826 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 08 жов, 2024 11:05

ЛАД написав:Я вас много раз просил рассказать, как вы представляете себе мир/перемирие - как его добиться и на каких условиях.
Может, всё же расскажете?
Так для этого мы выбирали гаранта, который носится с этим планом уже месяц по всему миру. А мы узнаём про него из Западных средств информации.
Поэтому если Власть не доносит про планы мира своему народу, то народу остаётся только общаться на форумах и ругаться.
Как раз супер вариант для Власти. Одни пока ругаются, др.спят на кровати с млн. у.е и плевали на всех.
Да ещё один стратег недавно без ума из депутатов от Слуги заявил - давайте нападём на бульбашей и война закончится. Пипец какой гарант, такие и его люди...они действительно пьют крепкий чай...?((
Игорь Алексеевич

Подякували: 863 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 08 жов, 2024 11:06

АндрейМ написав:. Але не я писав Конституцію, не я декларував рівність і не я декларував, що захищати державу мають усі громадяни України. Якщо Вас дратує, що я нагадую про Конституцію України, то я не знаю чим допомогти. Прийміть нову, і зобов'яжіть мене особисто Вас захищати.

Мені от цікаво. Ви так топите за гендерну нейтральність, за рівність прав і обовязків.
І у вас є діти, наскільки я зрозумів з контексту.
Скільки часу ви були в декретній відпустці?
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 жов, 2024 11:08

Mimohod написав:Увы, но это следствие аграрной экономики короткого цикла производства, поэтому победить его можно только системно выводя страну на промышленную экономику, где срок инвестиций и цикла производства велики.
Но европе это оказалось не нужным.
Как можно вывести страну на промышленную экономику, когда привезти из Китая дешевле, чем самому это же произвести? Кто вложит в промышленность деньги и под чьи гарантии? это было понятно ДО МАЙДАНА. Коррупцию можно победить изнутри политической волей. Многие страны через это прошли. Тот у кого в руках власть может это сделать, потеряв поддержку элиты.
  Mimohod написав:Я и стоял против коррупции.
Майдан стоял против януковича, и когда он сбежал, майдан разошёлся. Если бы майдан был против коррупции он стоял бы до сих пор. Вы лично почему ушли? коррупцию победили?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 08 жов, 2024 11:23, всього редагувалось 3 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2419 раз.
Подякували: 3398 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Вів 08 жов, 2024 11:12

АндрейМ написав:
  wild.tomcat написав:от мені цікаво, цей "інтелектуал", коли його з сім'єю десь перестріне гопота, і коли його дружину і дочку захочуть пустити по колу, теж буде "інтелектуальні" спічі заштовхувати в стилі "що захищати їх повинні професіонали" чи "в нас же рівноправ'я, нехай самі і захищаються"?

Навіть не знаю як відповісти на цей емоційний випад, хоча я вже і відповідав. Це таке ж провокаційне питання як і "а куди ти будеш біжати, коли росія нападе на Польщу, Німеччину або [обери свою країну]?" Коли це станеться , тоді і буду реагувати. Я не можу знати як я реагуватиму на ситуацію, коли мене "зустріне гопота". Буду захищатись як можу, напевно. Але це зовсім інша ситуація від тієї, коли ти знаєш, що росіяни за кілька днів від тебе, і ти можеш зібратися і поїхати у безпечне місце.

Але Ви розкажіть, будь ласка, що робити, коли на тебе напала гопота. Я звик, що мене захищає поліція і армія, і в районі, де я живу, гопота не ходить. Розкажіть як Ви героїчно один з гопотою впораєтесь. Я знаю, що один я проти гопоти нічого не зроблю, але якщо у Вас є поради, я з радістю і вдячністю Вас вислухаю.

порада тільки одна - захищати свою сімю. але вона таки не для вас.
  АндрейМ написав:
  wild.tomcat написав:ппс. що закрити тему чоловіків та жінок,

Я її і не відкривав. Це не я пропонував "піпіськами" мірятись. Але не я писав Конституцію, не я декларував рівність і не я декларував, що захищати державу мають усі громадяни України. Якщо Вас дратує, що я нагадую про Конституцію України, то я не знаю чим допомогти. Прийміть нову, і зобов'яжіть мене особисто Вас захищати.

тобто ви вважаєте, що в теперішній конституції вказано, що саме вас хтось має особисто захищати? цікава трактовка. freeze, banderlog sashaqbl, успіх та інші мають захищати вас та вашу родину, ваше майно, поки ви собі сидітимите в тихому місці в теплі та спокої? а потім приїдете назад з виглядом ніби нічого особливого і не сталося? всі вищеперераховані (і неперерахлвані теж) природжені термінатори і берсерки? вони (і інші) такі самі мирні громадяни, які вимушено стали на захист себе і своїх родин. а заодно і вас, але вам вони напевно точно скажуть, що саме вам вони нічого не винні.
до речі, якщо ви втрачаєте свідомість при вигляді зброї, в армії є підрозділи, в яких напевно не всі уявлення мають як виглядає та сама зброя, можна, врешті решт, на кухні бути, якщо є вміння.
і ше, на рахунок виїхати, там куди ви хотіли б виїхати (а поїхали б ви точно не на голівудські пагорби), як показує практика, відношення до іммігрантів так собі і теж варто вміти за себе постояти.
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 276 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 жов, 2024 11:19

❗️КНДР введе війська в Україну для підтримки росії, ймовірно, – МіноборониПівденної Кореї.

КНДР може це зробити за угодою, схожою на військовий альянс, що уклали влітку. Тим часом голова ЦПД Коваленко каже: КНДР вже направила військових в Україну. Поки в обмежених кількостях, для нагляду за використанням зброї.

https://m-en.yna.co.kr/view/AEN20241008 ... tion=nk/nk
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 жов, 2024 11:19

Letusrock написав:до вчорашньої розмови
Дискримінація українських чоловіків в обмеженні виїзду за кордон під час воєнного стану: чи є підстави для звернення до Європейського суду з прав людини?
Олександра СТЕШЕНКО
доктор філософії в галузі права КНУ ім. Тараса Шевченка (Україна),
доктор права Страсбурзького університету (Франція)
...
Безумовно, до винесення Європейським судом з прав людини рішення у цій справі ми не можемо визначати наперед замість Суду як саме він її вирішить. Однак варто звернути увагу на ту обставину, що заяву було подано до Суду 4 грудня 2022 року, а комуніковано вже 30 жовтня 2023 року. Зважаючи на надзвичайно високу завантаженість Європейського суду з прав людини, можна сказати точно, що цю справу було комуніковано дуже швидко. Це з високою долею вірогідності може означати, що Суд має намір якнайшвидше вирішити першу таку справу з тим, щоб вплинути на державну політику в Україні і зупинити масові порушення права чоловіків на недискримінацію та свободу пересування.

ІМХО - хрень собача. Формально - його не випускали не тому, що він чоловік, а тому, що він - військовозобовязаний. Бо знятих з обліку ЧОЛОВІКІВ - випускають... Але я не доктор права, щоправда
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 жов, 2024 11:22

Можно на кордоні поставити пункти ТЦК-ВЛК разом з прикордонниками
Це відсіє більшість мандрівників , яким хоч пощастило дістатись кордону
без усіялких обмеженнь
fox767676

Подякував: 327 раз.
Подякували: 135 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 жов, 2024 11:26

sashaqbl написав:
  АндрейМ написав:. Але не я писав Конституцію, не я декларував рівність і не я декларував, що захищати державу мають усі громадяни України. Якщо Вас дратує, що я нагадую про Конституцію України, то я не знаю чим допомогти. Прийміть нову, і зобов'яжіть мене особисто Вас захищати.

Мені от цікаво. Ви так топите за гендерну нейтральність, за рівність прав і обовязків.
І у вас є діти, наскільки я зрозумів з контексту.
Скільки часу ви були в декретній відпустці?

во первых, во всём цивилизованном мире, окромя стран с дыркой в земле вместо туалета, в декрет ходят мужчины и женщины. это нормально. нормально, когда баба не стоит за плитой, а жрать готовят мужики. это тоже норма. для этого цивилизация вылезла из пещеры.
во-вторых, он спрашивает, какого чёрта, человеческие существа с вагиной, ездят по всему миру, а существа с половым членом, такого права не имеют - в каком законе это отображено. вот и всё
Бетон

Подякували: 281 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 1027410275102761027710278 ... 11206>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей