Mimohod писал(а):Я и стоял против коррупции. В надежде что придут европейские бюрократы и придушат нашу византию.
А вы не видели, кто стоял на трибуне и выступал против коррупции?. Или вы думали они просто так стоят и не хотят быть вожаками у Власти?. Или майдан Ющенко ничему не научил?. Решили, а давайте заново собирёмся. А для чего??. Вам сказали с трибуны фас и все поверили... Любые майданы приводят вначале к разделению общества на два лагеря, а потом к войне. И главное кто финансировал майдан?. Или вы верите, что бабуля с бутыльком помидоров накормила всех людей. А трибуна. эл. энегия - это всё стоило денег. Кто финансировал? Менять Власть, надо сначало людей учить демокр. понятиям, а уж потом люди начинают понимать, что такое выборы и как надо голосовать имея мозги, а не ТВ и Савика или Масийчук на экранах.
Последний раз редактировалось Игорь Алексеевич Вт 08 окт, 2024 09:59, всего редактировалось 1 раз.
ЛАД писал(а):Я вас много раз просил рассказать, как вы представляете себе мир/перемирие - как его добиться и на каких условиях. Может, всё же расскажете?
Так для этого мы выбирали гаранта, который носится с этим планом уже месяц по всему миру. А мы узнаём про него из Западных средств информации. Поэтому если Власть не доносит про планы мира своему народу, то народу остаётся только общаться на форумах и ругаться. Как раз супер вариант для Власти. Одни пока ругаются, др.спят на кровати с млн. у.е и плевали на всех. Да ещё один стратег недавно без ума из депутатов от Слуги заявил - давайте нападём на бульбашей и война закончится. Пипец какой гарант, такие и его люди...они действительно пьют крепкий чай...?((
АндрейМ писал(а):. Але не я писав Конституцію, не я декларував рівність і не я декларував, що захищати державу мають усі громадяни України. Якщо Вас дратує, що я нагадую про Конституцію України, то я не знаю чим допомогти. Прийміть нову, і зобов'яжіть мене особисто Вас захищати.
Мені от цікаво. Ви так топите за гендерну нейтральність, за рівність прав і обовязків. І у вас є діти, наскільки я зрозумів з контексту. Скільки часу ви були в декретній відпустці?
Mimohod писал(а):Увы, но это следствие аграрной экономики короткого цикла производства, поэтому победить его можно только системно выводя страну на промышленную экономику, где срок инвестиций и цикла производства велики. Но европе это оказалось не нужным.
Как можно вывести страну на промышленную экономику, когда привезти из Китая дешевле, чем самому это же произвести? Кто вложит в промышленность деньги и под чьи гарантии? это было понятно ДО МАЙДАНА. Коррупцию можно победить изнутри политической волей. Многие страны через это прошли. Тот у кого в руках власть может это сделать, потеряв поддержку элиты.
Mimohod писал(а):Я и стоял против коррупции.
Майдан стоял против януковича, и когда он сбежал, майдан разошёлся. Если бы майдан был против коррупции он стоял бы до сих пор. Вы лично почему ушли? коррупцию победили?
Последний раз редактировалось Wirująświatła Вт 08 окт, 2024 10:23, всего редактировалось 3 раз(а).
wild.tomcat писал(а):от мені цікаво, цей "інтелектуал", коли його з сім'єю десь перестріне гопота, і коли його дружину і дочку захочуть пустити по колу, теж буде "інтелектуальні" спічі заштовхувати в стилі "що захищати їх повинні професіонали" чи "в нас же рівноправ'я, нехай самі і захищаються"?
Навіть не знаю як відповісти на цей емоційний випад, хоча я вже і відповідав. Це таке ж провокаційне питання як і "а куди ти будеш біжати, коли росія нападе на Польщу, Німеччину або [обери свою країну]?" Коли це станеться , тоді і буду реагувати. Я не можу знати як я реагуватиму на ситуацію, коли мене "зустріне гопота". Буду захищатись як можу, напевно. Але це зовсім інша ситуація від тієї, коли ти знаєш, що росіяни за кілька днів від тебе, і ти можеш зібратися і поїхати у безпечне місце.
Але Ви розкажіть, будь ласка, що робити, коли на тебе напала гопота. Я звик, що мене захищає поліція і армія, і в районі, де я живу, гопота не ходить. Розкажіть як Ви героїчно один з гопотою впораєтесь. Я знаю, що один я проти гопоти нічого не зроблю, але якщо у Вас є поради, я з радістю і вдячністю Вас вислухаю.
порада тільки одна - захищати свою сімю. але вона таки не для вас.
АндрейМ писал(а):
wild.tomcat писал(а):ппс. що закрити тему чоловіків та жінок,
Я її і не відкривав. Це не я пропонував "піпіськами" мірятись. Але не я писав Конституцію, не я декларував рівність і не я декларував, що захищати державу мають усі громадяни України. Якщо Вас дратує, що я нагадую про Конституцію України, то я не знаю чим допомогти. Прийміть нову, і зобов'яжіть мене особисто Вас захищати.
тобто ви вважаєте, що в теперішній конституції вказано, що саме вас хтось має особисто захищати? цікава трактовка. freeze, banderlog sashaqbl, успіх та інші мають захищати вас та вашу родину, ваше майно, поки ви собі сидітимите в тихому місці в теплі та спокої? а потім приїдете назад з виглядом ніби нічого особливого і не сталося? всі вищеперераховані (і неперерахлвані теж) природжені термінатори і берсерки? вони (і інші) такі самі мирні громадяни, які вимушено стали на захист себе і своїх родин. а заодно і вас, але вам вони напевно точно скажуть, що саме вам вони нічого не винні. до речі, якщо ви втрачаєте свідомість при вигляді зброї, в армії є підрозділи, в яких напевно не всі уявлення мають як виглядає та сама зброя, можна, врешті решт, на кухні бути, якщо є вміння. і ше, на рахунок виїхати, там куди ви хотіли б виїхати (а поїхали б ви точно не на голівудські пагорби), як показує практика, відношення до іммігрантів так собі і теж варто вміти за себе постояти.
❗️КНДР введе війська в Україну для підтримки росії, ймовірно, – МіноборониПівденної Кореї.
КНДР може це зробити за угодою, схожою на військовий альянс, що уклали влітку. Тим часом голова ЦПД Коваленко каже: КНДР вже направила військових в Україну. Поки в обмежених кількостях, для нагляду за використанням зброї.
Дискримінація українських чоловіків в обмеженні виїзду за кордон під час воєнного стану: чи є підстави для звернення до Європейського суду з прав людини? Олександра СТЕШЕНКО доктор філософії в галузі права КНУ ім. Тараса Шевченка (Україна), доктор права Страсбурзького університету (Франція) ... Безумовно, до винесення Європейським судом з прав людини рішення у цій справі ми не можемо визначати наперед замість Суду як саме він її вирішить. Однак варто звернути увагу на ту обставину, що заяву було подано до Суду 4 грудня 2022 року, а комуніковано вже 30 жовтня 2023 року. Зважаючи на надзвичайно високу завантаженість Європейського суду з прав людини, можна сказати точно, що цю справу було комуніковано дуже швидко. Це з високою долею вірогідності може означати, що Суд має намір якнайшвидше вирішити першу таку справу з тим, щоб вплинути на державну політику в Україні і зупинити масові порушення права чоловіків на недискримінацію та свободу пересування.
ІМХО - хрень собача. Формально - його не випускали не тому, що він чоловік, а тому, що він - військовозобовязаний. Бо знятих з обліку ЧОЛОВІКІВ - випускають... Але я не доктор права, щоправда
Можно на кордоні поставити пункти ТЦК-ВЛК разом з прикордонниками Це відсіє більшість мандрівників , яким хоч пощастило дістатись кордону без усіялких обмеженнь
АндрейМ писал(а):. Але не я писав Конституцію, не я декларував рівність і не я декларував, що захищати державу мають усі громадяни України. Якщо Вас дратує, що я нагадую про Конституцію України, то я не знаю чим допомогти. Прийміть нову, і зобов'яжіть мене особисто Вас захищати.
Мені от цікаво. Ви так топите за гендерну нейтральність, за рівність прав і обовязків. І у вас є діти, наскільки я зрозумів з контексту. Скільки часу ви були в декретній відпустці?
во первых, во всём цивилизованном мире, окромя стран с дыркой в земле вместо туалета, в декрет ходят мужчины и женщины. это нормально. нормально, когда баба не стоит за плитой, а жрать готовят мужики. это тоже норма. для этого цивилизация вылезла из пещеры. во-вторых, он спрашивает, какого чёрта, человеческие существа с вагиной, ездят по всему миру, а существа с половым членом, такого права не имеют - в каком законе это отображено. вот и всё