АндрейМ написав:. Але не я писав Конституцію, не я декларував рівність і не я декларував, що захищати державу мають усі громадяни України. Якщо Вас дратує, що я нагадую про Конституцію України, то я не знаю чим допомогти. Прийміть нову, і зобов'яжіть мене особисто Вас захищати.
Мені от цікаво. Ви так топите за гендерну нейтральність, за рівність прав і обовязків. І у вас є діти, наскільки я зрозумів з контексту. Скільки часу ви були в декретній відпустці?
во-вторых, он спрашивает, какого чёрта, человеческие существа с вагиной, ездят по всему миру, а существа с половым членом, такого права не имеют - в каком законе это отображено. вот и всё
сподіваюся, що своїх маму/дружину/дочку ви саме так і називаєте. ну, і звісно, вони з відповіддю, теж не забарилися.
Охріменко повідомив, росіяни переважали і в танках та бойових машинах піхоти, і в артилерійських системах, протитанкових засобах, особовому складі. За його словами, якщо загалом оцінити бойові потенціали, співвідношення складало майже 1:9 на користь окупантів.
Если на этом участке такая существенная разница в вооружении и технике, то про какие границы 91г.может идти речь. Или народ насмотрелся патриот. мультяшек про мальчиша с его военной тайной. А может этот мальчиш наш ЗЕ с его планом мира -это и есть наверное военная тайна?
"Курска дуга" - удар Давіда під дих (по яй..) великану.
Бетон написав:во первых, во всём цивилизованном мире, окромя стран с дыркой в земле вместо туалета, в декрет ходят мужчины и женщины. это нормально. нормально, когда баба не стоит за плитой, а жрать готовят мужики. это тоже норма. для этого цивилизация вылезла из пещеры. во-вторых, он спрашивает, какого чёрта, человеческие существа с вагиной, ездят по всему миру, а существа с половым членом, такого права не имеют - в каком законе это отображено. вот и всё
Ну от,це нормально. Тому й питаю, скільки він був у декреті? До речі, у вас теж є діти. Скільки часу ви були в декретній відпустці?
detroytred написав:Абсолютно нічого дивного в тому, що сторона може не мати мети перемогти
тогда зачем воевать? капитулировали и всё. Кому нужны эти жертвы, когда нет цели победить и всё идёт к поражению.
Хто капітулював би? Хто?
Україна не може... От не може капітулювати. Бо влада та частина суспільства бажає воювати. І закон визначає, що треба воювати, захищатися.
Захід капітулювати? Тобто припинити допомогу. Я вище купу плюшек вказав, які він отримує від самого процесу війни.
Ви чомусь відкидаєте варіант, що іноді)) сам процес важливіше результату. Сам процес має значення. Війна... Війни... Іноді)) вони виникають не заради результату, а заради наслідків самого процесу війни.
Кажуть що на переправі коней не міняють, але не про тих що коней запрягає і поганяє.
Игорь Алексеевич написав:А вы не видели, кто стоял на трибуне и выступал против коррупции?. Или вы думали они просто так стоят и не хотят быть вожаками у Власти?.
Нормальные такие проевропейские политики стояли. Умница Яценюк (без сарказма), инвалид и узник режима баба Юля, проевропейский до мозга костей Порох. Курс в евросоюз! Як то кажуть: "хочу бути таким вумним як моя жінка потім". Саме тому "бачили очі шо купували" врегульовано законом про захист покупця. А закону про захист виборця в нас так і нема
wild.tomcat написав:д І знову ці недоречні порівняння... а) від гопоти можна переїхати, в більш престижний/безпечний район, чи місто або країну (якщо поліція не справляється). А для Андрія ця опція недоступна. Натягуючи ваш приклад на теперішню ситуацію ви примушуєте його все життя жити в неблагополучному районі, щовечора бючись з гопотою б)постійне апелювання до захисту родини. Родину можна захистити різними способами, в т.ч. переїздом. А якщо сюди напише випускник дитячого будинку, який немає родини і з майна в нього тільки телефон і пара джинсів, чим змотивуєте? ...
щось тут куди не плюнь, у фахівця з недоречних порівнянь/аналогій попадеш. вам ще не писали що ваша "недоречність" тут недоречна? його сімії (дружині з дітьми) хтось заборяняє (і раніше забороняв) виїхати? так отож...
Бетон написав:во первых, во всём цивилизованном мире, окромя стран с дыркой в земле вместо туалета, в декрет ходят мужчины и женщины. это нормально. нормально, когда баба не стоит за плитой, а жрать готовят мужики. это тоже норма. для этого цивилизация вылезла из пещеры. во-вторых, он спрашивает, какого чёрта, человеческие существа с вагиной, ездят по всему миру, а существа с половым членом, такого права не имеют - в каком законе это отображено. вот и всё
Ну от,це нормально. Тому й питаю, скільки він був у декреті? До речі, у вас теж є діти. Скільки часу ви були в декретній відпустці?
Украина в этом плане довольно забавная страна: если, например, получать ЗП в конверте (или пусть и официально, но как ФОП) - никакого экономического смысла "кормильцу" идти в "декрет" нет...
detroytred написав:До чого тут Успіх? Він щось вирішує в масштабі країни? Він може вирішити тільки стосовно себе.
и каждый боец может скопировать это решение. Равно как успих копирует чьё-то. Мы несколько дней назад с вами обсуждали как всё взаимосвязано, а тут уже успих обособленная единица со "своим" решением.
обособлена бойова одиниця "Успіх", на болотах мали би вже міняти памперс
Залежно в кого який дохід. Зазвичай в декрет йде той в кого дохід менший. І є можливість вибору, що є ключовою відмінністю