|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 09 жов, 2024 10:26
Banderlog написав: flyman написав:Дик, на силовий тил іде більше бюджету, так що не потрібно ляляля, борзих заспокоять/ізолюють від небезпечного суспільства.
силовий тил захищає в першу чергу вершки. А тут будуть бити трубою по башці в темному підїзді і безліч бобиків не буде.) Вам здається що лічно ви ні причом, що будуть полки з ровівающимися по вітру знамьонамі і бити будуть тцк, депутатів. Різних кривосісь. А вас ж нема за що?)))
Флай не меньше книг читает, и, тоже разрядит обстановку, если даже подойдут )))
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 жов, 2024 10:27
Wirująświatła написав: detroytred написав: Wirująświatła написав:в голове отдельно взятого человека. Никто там оккупированные территории своими не считает. Почитайте форумы. Цель оккупации "наказать хохлов".
І чим це заважає отим окупованим територіям виконувати функції фортець?
я про них что то писал? их как раз будут кормить, пока жив путин. А потом пошлют. 7 ярдов есть куда потратить кроме никому не нужных на рф 4х областей.
"Никто там оккупированные территории своими не считает" -- це про які? Я про те і кажу: що вони потрібні. В якості фортець, дозорів. І будуть потрібні і після смерті путла.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 жов, 2024 10:30
detroytred написав:І будуть потрібні і після смерті путла.
бабок новые территории не кислых стоят, после войны рф тоже будет истощена. Вопрос необходимости смениться на вопрос "а деньги на это есть?" Ваш сценарий строится на том что у рф денег безлимит и война их не истощила. Сейчас им нужна победа за любую цену, что создаёт иллюзию "бабок немеряно". После заключения мира парадигма сменится на противоположную. Из крайности в крайность.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 09 жов, 2024 10:37, всього редагувалось 3 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 09 жов, 2024 10:34
detroytred написав:Я про те і кажу: що вони потрібні. В якості фортець, дозорів. І будуть потрібні і після смерті путла.
Знов Ви за старе ? ) Що мається на увазі під фортецями-дозорами ? Країна без економіки, з зачиненими кордонами, де основний заробіток - служба в армії ? Так не піде, не буду навіть писати про можливу реакцію
-
fox767676
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 жов, 2024 10:36
Mimohod написав:
так а СЗЧ це що?[/quote] дезертирство в мягкій формі
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 09 жов, 2024 10:37
Кому війна, а кому, напевне, мариться диктатура, яка починається з обмеження свободи слова!!!
Офіс Президента блокує розміщення реклами в "Українській правді", - Мусаєва
Відповідаючи на запитання про виклики "Української правди" у 2024 році, головна редакторка "Укранської правди" Севгіль Мусаєва згадала про мобілізацію, а також тиск із боку Офісу Президента.
"Другий виклик, і я можу про це сказати, — це тиск із боку Офісу Президента. Вони блокують розміщення реклами різними нашими партнерами та блокують участь представників влади в наших івентах. Тобто ОП обдзвонює потенційних рекламодавців і просить не розміщувати рекламу в "Українській правді" та не приходити на наші заходи", — сказала головна редакторка УП.
Зокрема, за її словами, в день нещодавнього заходу видання, присвяченого експорту, від участі відмовилися чотири учасники. На думку Мусаєвої, це вияв економічного тиску на редакцію.
"Також мені відомо, що власнику "Української правди" надходили пропозиції щодо продажу видання. Він відмовився, і я вважаю це тиском на редакцію", — додала вона.
-
V2
-
4
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 09 жов, 2024 10:38
fox767676 написав: detroytred написав:Я про те і кажу: що вони потрібні. В якості фортець, дозорів. І будуть потрібні і після смерті путла.
Знов Ви за старе ? ) Що мається на увазі під фортецями-дозорами ? Країна без економіки, з зачиненими кордонами, де основний заробіток - служба в армії ? Так не піде, не буду навіть писати про можливу реакцію
А зара що? Звикли.. І звикнуть устаканяться ще більше! Ключове -- пасіонарії (самураї!!!) будуть при справі. Це. Єдиний. Оптимальний. В усіх. Навіть глобальних. Сценаріях. Варіант. Ну а ціна? А хто ж в несамураїв))))))))) питає.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 жов, 2024 10:41
detroytred написав: fox767676 написав: detroytred написав:Я про те і кажу: що вони потрібні. В якості фортець, дозорів. І будуть потрібні і після смерті путла.
А зара що? Звикли.. І звикнуть устаканяться ще більше! Ключове -- пасіонарії (самураї!!!) будуть при справі. Це. Єдиний. Оптимальний. В усіх. Навіть глобальних. Сценаріях. Варіант. Ну а ціна? А хто ж в несамураїв))))))))) питає.
наївно, наївно тоді вже не по Дніпру буде, і навіть не по Збручу досить вже несамураїв принижувати, пане полковник тилу бо скінчиться як 100 років тому у кращому випадку готельним швйецаром підете в еміграції і не таким самураям холку ламали ваш ссикливий генера з лондону ще на собі відчує
Востаннє редагувалось fox767676 в Сер 09 жов, 2024 10:46, всього редагувалось 4 разів.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 жов, 2024 10:42
katso написав:И как интересно, раскройте Вашу мысль. Что такого нового сделал Янык что до него не делали другие - Кравчук, Кучма? Что он вообще сделал, ну кроме отжимания бизнеса у других таких же олигархов, которых и в живую-то никто никогда не видел?
Мы очень хотели в ЕС. Нам Ющ обещал, потом Янык обещал, потом в наглую кинул. Это ключевая ошибка, надо было просто выпустить пар в Европу, упростить пересечение границы максимально, наобещать с три короба. Но крепкий хозяйственник оказался плохим политиком.
-
Mimohod
-
-
- Подякував: 448 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 жов, 2024 10:44
Шановні форумчани, долучайтеся до обговорення👇Виплати військовим: що зміниться у жовтні
-
Модератор
-
- Модератор Форуму
-
- Подякував: 79 раз.
- Подякували: 437 раз.
-
-
Профіль
-
-