Готуємося до найгіршого, сподіваємося на краще

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
  #<1 ... 7172737475 ... 126>
Повідомлення Додано: Сер 09 жов, 2024 12:56

Готуємося до найгіршого, сподіваємося на краще

Vadim_ написав:
  Faceless написав:
  Velz написав:Не согласен. LifePo4 на Дейе- ставим в настройках 1С- почему не зарядится?Если ввод с запасом позволяет? Для ресурса не ок, тут да. А вот 0,5 С позволяет мне забивать 6 кВт за два часа.

Ну варто враховувати ще потенційні можливості зарядки інвертора і ємність батарей. Наприклад, з того що розраховував собі: інвертор може видати на батарею струм до 120А (48В). Чисто теоретично, 5 кВт батарею (100 А*г) зарядить за годину (по факту, думаю, таки довше, бо управління зарядом йде нелінійно і не шурує на всі гроші постійно), але за дві - напевне. Дві такі батареї - вже сумнівно.

Dyness A48100 48v 100ah, 4.8kwh LiFePo4 примерно 1600 долларов, максимальный ток зарядки 75 А.
Наприклад, Pytes e-box 48100r, струм зарядки до 100А
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 09 жов, 2024 13:00

Vadim_ написав:
  trololo написав:
  барабашов написав:trololo
Киловатт даёт то поле или киловатт часов?

я ж написав - 10 квт поле (який тип панелей не в курсі) в найгіршому варіанті дає 100-150 квт год генерації за місяць. це реальні, а не розрахункові дані. + реальні дані від дядька із двома різними стрінгами.

Дійсно?

ви ж розумієте, що в кожному конкретному випадку цифра буде різна (гео, погода, тип панелей, кут, ефективність сонячного контролера і т.д) ці цифри які я привів - це за минулий рік під києвом. не бачу причин не довіряти.

коли буду мати власну статистику - обовязково поділюсь. і якщо взимку буде 1-2% а не 5-7%, то приховувати не буду. в чому сенс брехати
trololo

Подякував: 2691 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 09 жов, 2024 13:13

Faceless написав:Наприклад, Pytes e-box 48100r, струм зарядки до 100А

Стандартний струм заряду: 50A Максимальний струм заряду: 50A...

https://epicentrk.ua/ua/shop/mplc-akumu ... gIq_vD_BwE
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 09 жов, 2024 13:22

почитай ПУЭ в конце концов.
на форум зайди
https://www.stroimdom.com.ua/topic/2191 ... he-mozhno/
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 398 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 09 жов, 2024 13:26

Бетон написав:

на форум зайди

у мене в будинку (крім діфів та УЗІПів) наприклад AFDD стоїть, знаєш що це таке взагалі (без гугла)? знаток епта. і ПУЄ тут ні до чого. поясни з точки зору логіки, навіщо гріти електрикою зону, де ти стоїш під душем, якщо ця підлога прогрівається гарячою водою. :mrgreen:
trololo

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 09 жов, 2024 13:35

trololo написав:
  trololo написав:
  Бетон написав:
на форум зайди

у мене в будинку (крім діфів та УЗІПів) наприклад AFDD стоїть, знаєш що це таке взагалі (без гугла)? знаток епта. і ПУЄ тут ні до чого. поясни з точки зору логіки, навіщо гріти електрикою зону, де ти стоїш під душем, якщо ця підлога прогрівається гарячою водою. :mrgreen:

ни один дизайн-проект в последние 10 лет не обходится без подогрева пола. в первую очередь для комфорта зимой. вторую - высыхания.
а воду ты бойлером или проточным нагревателем тоже греть не будешь? только дровами, бо УЗО ерунда?
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 398 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 09 жов, 2024 13:36

_Mykola_ написав:
  trololo написав:судячи по тому, що ви думаєте, що на панелях у хмарність падає напруга, а не струм, то ви розбираєтесь в тому не дуже

Падає і напруга, не так сильно у рази як писали вище, але також падає +-30%, струм безперечно набагато більше. :roll:

Если отдаваемая к инвертору мощность прыгает в интервале до 20 раз а напряжение не меняется(почти) то наверно по закону каком-то ток тоже прыгает мама не горюй?
Короче в снежный день в конце декабря пусть юрист ответит, потянули ли 4Квт батареи хоть свет на всю фазенду
Диодный
И роутер
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 09 жов, 2024 13:42

Бетон написав:ни один дизайн-проект в последние 10 лет не обходится без подогрева пола. в первую очередь для комфорта зимой. вторую - высыхания.
а воду ты бойлером или проточным нагревателем тоже греть не будешь? только дровами, бо УЗО ерунда?

ти не поняв претензій. спробую ще раз. підігрів підлоги у ванній кімнаті в мене був ще в 2008 році при першому ремонті. і те що ти його зробив і поставив УЗО 10мА не робить із тебе спеціаліста. так всі роблять.

і в будинку теж зробив, причому не тільки тепла підлога, а і тепла стіна (під полотенця та халати), і електро тепла підлога під зону кухні, при тому що у мене справжня УШП де намотана у фундаменті водяна підлога по всьому будинку без пропусків.

але я про підігрів зони душу, де ти стоїш голий під гарячою водою. накуя він там? пользи нуль. тому що перед заходом в душ все рівно всі зливають холодну воду і прогрівають підлогу. і той підігрів ти не відчуєш, бо вода гарячіше. і коли його включати взагалі? цілий день маслать - гріть повітря. включати треба хвилин за 20 щоб нагрілось. настроїти на таймер і ходити митись по графіку як в тюрмі - ну такое. з того і сміявсь. а не із самого підігріву.

зайти просто в душ постояти босими ногами без води? митись холодною і підігрвати ноги? :mrgreen:
Востаннє редагувалось trololo в Сер 09 жов, 2024 13:58, всього редагувалось 1 раз.
trololo

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 09 жов, 2024 13:53

барабашов написав:
  _Mykola_ написав:
  trololo написав:судячи по тому, що ви думаєте, що на панелях у хмарність падає напруга, а не струм, то ви розбираєтесь в тому не дуже

Падає і напруга, не так сильно у рази як писали вище, але також падає +-30%, струм безперечно набагато більше. :roll:

Если отдаваемая к инвертору мощность прыгает в интервале до 20 раз а напряжение не меняется(почти) то наверно по закону каком-то ток тоже прыгает мама не горюй?

так я і казав про те, що падає струм в першу чергу, а не напруга. напруга на панелях коливається в межах мінімальної (при повному навантаженні) і максимальної (напруга відкритого кола). весною чи взимку коли холодно і багато сонця, напруга може перевищити максимальну, і інвертор може згоріти, якщо напруга поля була підібрана впритик. але нижче мінімальної бути не може.
trololo

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 09 жов, 2024 13:58

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Трулоло ты по диплому электрик с КИСИ где КоляПГС в 21 год полысел на горку или юрист(оттудова????)?
Диод Д9А от туннельного на столе или на плате отличишь и от динистора их оба?
Чем варикап от них отличается знаешь?
Или ты как папа Жирика, проФФесионал нигде?
Надо было выбирать профессию мамы, стоматологи и гинекологи они в материале
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

#<1 ... 7172737475 ... 126>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей