Европа — это зрелый и разнообразный рынок зерна, бобовых и масличных культур. Здесь находятся:
3 из 10 крупнейших стран-импортеров зерна в мире: Италия, Нидерланды и Германия. 3 из 10 крупнейших стран-импортеров бобовых в мире: Италия, Германия и Испания. 6 из 10 крупнейших стран-импортеров масличных культур в мире: Нидерланды, Болгария, Германия, Испания, Италия и Франция.
По вашей ссылке статья только о растительных маслах и говорится о странах-экспортёрах, причём о развивающихся странах и о России и Украине. О Европе ни слова. Единственное упоминание: " Нидерланды замыкают пятерку лидеров с долей 4-5% в год." Но при этом: "Они играют важную роль как ведущий реэкспортер пальмового масла на европейском рынке". И никакой информации ни об экспорте, ни об импорте зерна, бобовых и масличных культур в Европе.
это скорее бред очередного европейского популиста с уклоном в маразм
Уже не понятно где при***. Если посмотреть в целом на отношение к нам Запада и Америки, то мы им по барабану. Во первых у нас сумашедшая коррупция, даже ещё больше стала во время войны. Во вторых они не верят в нашу победу и в этот план от гаранта. А значит после 5 ноября окончательно будут решать, кто и что должен получить в этой войне. Плюс будут договариваться по Ближнему Востоку, разменевая нас.
ЛАД написав:А вот на это ему точно ответят: "Мальчик, не суйся, куда не просят. Это не твоего ума дело. Не дорос ещё".
Так і в нього відповідь на це буде: "Беру приклад з (вашого) Орбана".
Відповісти він може що завгодно, але це ні на що не вплине. Орбан вже там, прийняли, бо "вирівнювали лінію східного фронту". "А ви посидьте в сторонці".
Востаннє редагувалось ЛАД в Чет 17 жов, 2024 00:16, всього редагувалось 1 раз.
Игорь Алексеевич написав:У США заявили, що Україну не планують запрошувати в НАТО "в короткостроковій перспективі"
НАТО "у короткостроковій перспективі" не планує запрошувати Україну, хоча це і вказано першим пунктом представленого Володимиром Зеленським "плану перемоги".
ЛАД написав:Не могут быть "логічними і обгрунтованими висновки в цілому", если "я розумію, що до кожного слова з цього обгрунтування можна поставити сотню запитань, що будуть ставити його під сумнів".
Я мабуть помилився, не уточнивши одну деталь: це саме _ви_ можете до кожного слова поставити сотню запитань, а я не зможу на них відповісти, тим більше, що відповіді на них вас взагалі не цікавлять. От наприклад:
Или не надо называть это доказательством, а просто объяснением.
... в той час, як буквально кілька рядків попереду вже сказано, що до гіпотетичних подій не може бути жодних доказів просто за визначенням.
В качестве объяснения я это приму и с интересом прочитаю.
Ні, "просто" ви не прочитаєте. Вам обов'язково треба буде знайти і всім довести, що ви правий, а я ні. Брати участь у цьому ні бажання, ні можливості не маю.
Я здесь писал, в основном, о том, что объективно Украина в 2022 была не готова и не могла быть готова к войне независимо от выборов-19.
Це не зовсім так. По-перше, я вже не вперше висловлюю думку, що пуйло б не напало на нашу країну, знаючи заздалегідь подальший перебіг подій, що стався в реальності. Його сподівання були зовсім іншими. Здається, ніхто особливо не заперечує. Тобто, навіть за зеленої влади країна була до війни достатньо готова, враховуючи різницю у вагових категоріях. Єдине, чого не вистачило -- це саме продемонструвати цю готовність, щоб в неї повірили. Однією зі складових такої демонстрації як раз і стало би (сюрприз) обрання Порошенка на другий термін, на відміну від коміка, який "закінчив війну у своїй голові" та збирався "домовитись посередині". По друге -- скільки тримався оточений Маріуполь? Недостатнья підготовка була, кажете? А якщо б стільки часу бої точилися не в Маріуполі, а на Чонгарі? Якщо б не сталося оточення в перші три дні, і зберіглася можливість маневрувати? Невже такий самий результат був би? Тож була можливість направити війну в інше русло, була. Хто повинен був це забезпечити? Не розповідати про шашлики, а побудувати укріплення, замінувати все, що можливо, у відповідь на концентрацію сил противника? Вочевидь, тоді б владу змішали з гівном, розповідаючи про "провокації", але нападу могло й не статись. Розповідали б тоді всі пропагандисти, що це були "навчання, які закінчились, а українська влада...." Саме як мішали з гівном Порошенка за мінські. Але бубочка вирішив інакше, йому хотілось, щоб мішав він, а не його, в разі чого. Так що ні, саме країна виявилась більш-менш готовою до війни, хоча влада зробила все, щоб цю підготовку помножити на нуль.
Bobua написав:Отже, хай хоч проводять референдум, хай хоч федералізують (з відповідними змінами в Конституції), хай хоч вводять офіційно узкій їзик
И сразу встанет вопрос "а что ж раньше-то не могли федерализировать и язык на котором говорит полстраны уважать, чтоб не потерять 100 000 убитыми и 10 миллионов выехавшими?"
Це найпростіше.
У донбасу і сусідніх була вся повнота влади у 2010-2012 роках. Міг все це зробити законно для себе.