detroytred написав:У четвер президент України Володимир Зеленський звинуватив Північну Корею в тому, що вона готується відправити 10 тисяч військових на допомогу Москві.
Однак генсек НАТО Марк Рютте заявив цього тижня, що на цьому етапі цьому немає жодних доказів.
Міністр оборони США Ллойд Остін заявив у суботу, що не може підтвердити повідомлення про те, що Північна Корея відправила війська до Росії для участі у війні проти України. https://www.eurointegration.com.ua/news ... 0/7196606/
Відповіді Остіна і Рютте можна сформулювати недипломатично -- не вигадуйте. Але якщо Зе має рацію, то тоді недипломатично можна і поведінку цих двох назвати -- мудач'я.
ЛАД написав: они как-то заговорили и о пенсиях - у одной 3600, у другой 4300 - "как жить за такие деньги? А вот депутаты..." Мне прямо стало интересно, такое было ощущение, что от переименования улиц этой бабке стало легче жить на её 4300. Это к вопросу, как людям пудрят мозги.
в 40 річних пенсії не буде, ні при яких варіантах
Чому не буде? Буде. Років в 80. А якщо інтенсивно повоюємо, то може і раніше - мало залишиться.
Никогда северная корея не отправит солдат в Украину. Там хоть дивизию шли - все сдадутся, потому что мечтают смыться оттуда. Мы с вами это знаем, сами в такой же шкуре)) Все это прекрасно понимают и не переживут такого позора.
Бетон написав:Никогда северная корея не отправит солдат в Украину. Там хоть дивизию шли - все сдадутся, потому что мечтают смыться оттуда. Мы с вами это знаем, сами в такой же шкуре)) Все это прекрасно понимают и не переживут такого позора.
Та щаз, вже порубали, судді, прокурори. І це тільки пенсії.
270+ тис за рік. З усіма можливо надбавками за участь в усіх куліковських битвах)) Відчуваю себе злиднями 😀
На пенсію з яких податків беруть, ЄСВ? По ЄСВ я трішки не дотягую шоб тобі одному пенсію сплатить.
Да, з ЄСВ. Отож, я чому і ставлю в неприлічну позицію тут віталіка з мухою. Хочу щоб вони мені більше платили! Але ж невдячні.
Сходу важко шось сказать, гадаю потрібен Західний досвід у цьому питанні, плюс незалежний аудіт. PS: Мій знайомий інвалід I групи отримує пенсію шось біля 2800 гривень на місяць.
Бетон Дивне очікування. Якщо з чМобиків-алкашів зробили солдат, які зупинили ЗСУ то страшно уявити що зроблять з корейців, яким вся голова промита ідеологією і зразковий фізичний стан. Ну а мотивацією буде надія витягнути свою родину...
там еще хуже и на порядок. расслоение на чиновников и 2 сорт, масштабы коррупции и беспредела ментов намного больше. это со свободной Украины кажется что везде так. попробуй там побыковать на мента или военкома как у нас)) в рашке полномасштабно существует рабство и с этим ничего не делают, целые регионы на этом живут