аватарів
|
|
![]()
Та ні, треба було чесно сказати народу після Мінську - своїх сил недостатньо, захід нас кине, расія не відстане, тому я і підписав. Починаєм мирно тайожно інтегріроваться. А тоді або новий майдан (і хз шо та як), або мирно б лягли під рашу після наступних виборів, де б переміг Медведчук ( якого путін обміняв на купу народу, шо там того Деркача медаль )
![]() Треба було чесно ще до РГ сказати народу: або розділ, або ціна (похід за Феррарі). Все. Більше нічого. Це корінець. Усе інше лише другорядне або наслідки. І цей похід дещо схожий з отим походом-обіцянкою більшовиків ... до комунізму. Пообіцяли і повели. У довгий похід. З ціною - ... Дещо -- тому що на відміну від комуняк, гадаю, що до гарантованого якогось результату все ж дійшли: суверенітет збережено і буде збережено. Частина території рано чи пізно до ЄС-НАТО дійде. А через час і вся інша. (звісно якщо оте НАТО-ЄС збережуться до того часу, а не переродяться на окремі кластери). З.и. і чим це відрізняється від втягування в різні хоч чесні (кредити з дрібним шрифтом...), хоч нечесні (аля піраміди) проекти? Де від клієнта до останнього ховають ціну питання? Головне, щоб почав, а потім вже й нікуди диватися. Да нічим... Тепер стало питання про сплату -- а бажаючих платити не вистачає. Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 25 жов, 2024 13:59, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Не фантазируйте. Когда это евреи "исторически действовали против врагов похожими методами"? "Исторически" убивали не евреи, а евреев. А государство Израиль с удовольствием жило бы в мире с соседями, если бы не лозунги "Палестина от моря до моря" и соответствующая политика. И постоянно стремится к заключению мирных соглашений и нормализации отношений с арабскими странами. И им не надо "предупреждать появление новых случайных недоброжелателей", хватает и не случайных. И государство Израиль живёт в условиях войны практически постоянно всю свою недолгую историю. Порой "тихой" войны, порой горячей. Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 25 жов, 2024 14:01, всього редагувалось 1 раз.
![]() неконтрольований порядок - це з точки зору малосортних, а з точки зору закулісних - контрольований хаос Строгість законів нівелюється необов"язковістю їх виконання Востаннє редагувалось flyman в П'ят 25 жов, 2024 14:35, всього редагувалось 1 раз.
![]() І про реалії - це мова тільки про те:
- хто має можливість (сплатити); - готовий (платити); - буде (тобто має намір, бажання, інтерес) платити. А не балачки яка вона Феррарі, хочемо Феррарі; план, як нам подарують інші Феррарі. Якщо перші етапи якось є, то може й подарують. Тільки знов отим дрібним шрифтом населення не ознайомлять з ціною кредиту. І знов - хто конкретно буде сплачувати, а хто буде збагатчуватися навіть при отій сплаті. Як зараз збагатчуються навіть під час повномасштабної війни. А у всіх опитуваннях в кожному питанні повинно бути про ціну. І щоб кожний відповідаючий одразу вказав свою персональну майбутню сплату. Зафіксувати. Потім порахувати не відповіді, а суму сплат. І вже з оцим чеком прицінятися, що можна на ці *гроші* купити. Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 25 жов, 2024 14:38, всього редагувалось 2 разів.
![]()
Во-первых, речь шла уже не об интервью, а о ваших словах, процитированных выше. Во-вторых и в интервью: . Я что-то не помню, чтобы у нас на высшем уровне когда-нибудь при Зеленском говорилось, что "країна обійдеться без НАТО". Зеленский добивался этого с не меньшим пылом, чем Порошенко. Какие "реальні кроки" может/должен "зробити Зе"? Тут раньше часто вспоминали корейскую войну и мир после неё. Но мир там был заключён не воюющими сторонами, а их покровителями. И фактически под гарантии этих покровителей. Мне кажется, что и у нас мир может быть заключён только таким образом. При прямых переговорах Зе может подписать только капитуляцию.
Насчёт мови утверждение сомнительное. Языки живут веками, меняются, развиваются, но живут. И полностью исчезают достаточно редко и за очень большие сроки. Церковь тоже живёт весьма долго и не исчезает за один день или год. Собственно, я сходу не могу припомнить в истории вообще ни одного случая гибели какой-нибудь церкви. Гугеноты не исчезли после Варфоломеевской ночи. А вот тяжёлые последствия для государств, пытавшихся подавить какие-то религиозные течения, случались часто.
Может быть, не буду спорить. С вопросом не знаком. И я совсем не собирался мешать Турчинова с грязью. Просто я против преувеличения его заслуг так же, как и других деятелей. ![]()
ви хоча би Біблію почитали, не те що Тору, можна почати з "пурім", там ще багато чого є цікавого, це в християн вже "віддай сорочку" а не "зуб за зуб", ще про відношення до гоїв спробуйте взнати
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|