|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 26 жов, 2024 19:20
sergey_stasyuk555 написав:прямо спокійно ждуть від 5 до 10 років зони?
ИМХО буде як і з штрафами: 90% справ розваляться в суді через некомпетентність тих, хто складав протоколи, або по них пройде термін давності...
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 26 жов, 2024 19:23
Дюрі-бачі написав:В Ужгороді облавами і блокпостами кошмарять не менше, але разом з тим, є люди, які собі спокійно втікли із фронту і живуть попереднім життям.
У вас там вообще отдельный мир,пан Юрий. Слыхал я историю, как бизнесмена с Запорожья-инвалида, непридатного по ВЛК- менты запаковали, привезли на перекомиссию (не по рангу выше,как положено про закону- а местную), признали придатним и отправили в учебку, еще и машину на ЗСУ конфисковали. Фамилию человека, организовавшего это действо, называть не буду, но вы ее знаете. У нас ходят легенды, что Харьков и Одесса- детский лепет по сравнению с Закарпатьем. Я уже молчу про похищение забронированных со всеми доками в наличии и удержание их на подвале. Надо как-то к вам прокатится,позырить че там в натуре,правду говорят или нет.
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 26 жов, 2024 19:28
Velz Надо как-то к вам прокатится,позырить че там в натуре,правду говорят или нет.
Едьте на внедорожнике . Они счас как воздух надо в ЗСУ 
-
Hotab
-
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2462 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Суб 26 жов, 2024 19:35
Дюрі-бачі написав: sergey_stasyuk555 написав:прямо спокійно ждуть від 5 до 10 років зони?
ИМХО буде як і з штрафами: 90% справ розваляться в суді через некомпетентність тих, хто складав протоколи, або по них пройде термін давності...
розвалились лише 300+ справ по штрафам, і то по подіям до 18 травня. а по сзч - "ето другоє", строки давності по тяжким злочинам 10 років, прожити стільки на підвалі чи в повному підпіллі зможуть "не только лишь все".
-
sergey_stasyuk555
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 26 жов, 2024 19:42
ЛАД написав: budivelnik написав: ЛАД написав:Их забронировать не удастся, а они критически необходимы.
Що краще 1 Один критерій чи пять комісій+цей самий критерій? 2 Я ж не кабмін Я вважаю що бронювати треба не по зарплаті а по персональному внеску в 20000 грн/місяць Якщо Кабмін хоче по зарплаті- то нехай краще подумає як підняти зарплату тим кого він хоче забронювати. 3 Якось дивно (по соціалістичному але в капкраїні) Виходить що податки це фігня... Головне де працюєш? Питався, питаюсь і продовжую питати Чим податкові платежі від однієї галузі , для отримувачів цих платежей(військових ЗСУ чи замовлень на військових підприємствах) гірші від платежів в галузі яку комісія признала недостойною? Я ж писав Тютюн - 75%+ податків в ціні Алкоголь-60+% податків в ціні... Але ж вони шкідливі. Давайте заборонимо. ПС для дурника який пробує захищати по галузевій приналежності а - двірник який працює на мінімалку - або алканавт , або студент-аспіратн який пише кандидатську. Всі інші двірники менше 10000 грн не мають Якщо врахувати що для цього їм не потрібно було витрачати 5 років на вищу освіту, то ніби й не поганий варіант
1. Податки не фігня. 2. податкові платежі від однієї галузі нічим не гірші від платежів в галузі, яку комісія признала недостойною. 3. К чему о дворниках, не понял. С 10 000 его ни по зарплате, ни по "персональному внеску" забронировать не получится. 4. Вы так и не сказали, как забронировать критически важных работников (например, в облэнерго), у которых зарплаты невысокие и, по-видимому, денег на "персональний внесок" не найдётся. Надеюсь вы лучше меня понимаете, что поднять резко их зарплаты или доходы облэнерго (чтобы оно могло заплатить за работников) не получится. Точнее, можно - резким поднятием цен на энергию. Но сами понимаете... Так же и в других критически важных отраслях.
По пунктам 1-2-відповідати ніби й нічого Пункт 3 про двірників - це відповідь місцевому борцуну за все хороше проти всього поганого і головне щоб за це платили багаті бо вони йому винні тим що він голодупенко... Залишається пункт 4Є кілька варіантів його вирішення... Найкращий з моєї точки зору - нехай Керівники(Власники) цих підприємств ломають собі голову як і рибку зїсти(залишити критично необхідних) і на лавочку банкрутства не сісти при цьому сплата за заброньованого єдина для всіх мешканців України Гірший по якості(бо включається субєктивний фактор - комісія) - визначити ДВА(ТРИ) рівні , де (сам розмір =довідник стеля, але від нього залежить кількість заброньованих, тому при 10000грн/місяць(особливо якщо в цю суму будуть враховані податки з зарплати)-заплатить 3-4 млн осіб( з зарплати 16000 - розмір податків 6400+3600 можна й доплатити з тих 13000 які отримав на руки після нарахування 16000) Тому я й наголошую що 20 000 зможуть заплатити максимум 0,5 млн , 15000- 1 млн... для першого рівня розмір економбронювання=20000грн/місяць - для будь кого , для другого рівня (підприємства як не працюють прямо на оборону)-15000 грн/місяць для т ретього рівня(критично важливі) - нехай 10 000 грн/місяць Як бачите варіанти є - було б бажання.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 26 жов, 2024 19:52
Velz написав: Дюрі-бачі написав:В Ужгороді облавами і блокпостами кошмарять не менше, але разом з тим, є люди, які собі спокійно втікли із фронту і живуть попереднім життям.
У вас там вообще отдельный мир,пан Юрий. Слыхал я историю, как бизнесмена с Запорожья-инвалида, непридатного по ВЛК- менты запаковали, привезли на перекомиссию (не по рангу выше,как положено про закону- а местную), признали придатним и отправили в учебку, еще и машину на ЗСУ конфисковали. Фамилию человека, организовавшего это действо, называть не буду, но вы ее знаете. У нас ходят легенды, что Харьков и Одесса- детский лепет по сравнению с Закарпатьем. Я уже молчу про похищение забронированных со всеми доками в наличии и удержание их на подвале. Надо как-то к вам прокатится,позырить че там в натуре,правду говорят или нет.
ВСЕ що ВИ чули про Запоріжжя .... БРЕХНЯ . Те що ви бажаєте представити як "похищение забронированных ~" теж бажання літератора .....
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Суб 26 жов, 2024 19:52
Velz Частково правду говорять. Ми передовики в плані бусифікації - перші випадки були ще в далекому квітні 2022, особисто мене хотіли бусифікувати 28.05.2022, але глянули документи і відпустили. З іншого боку це як гра в рулетку: шанс не дуже високий, що бусифікують саме тебе, особливо якщо сидіти у відповідних групах, де зливають координати бусика, але шанс є. Коли оформляв документи в ТЦК, то бусифікованих привозили десь 3-5 шт. за годину.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Суб 26 жов, 2024 19:59, всього редагувалось 1 раз.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 26 жов, 2024 19:59
Velz написав:Одесса- детский лепет по сравнению с Закарпатьем.
"Маленькому українцю " зі сходу попастись тцк на західній, то точно без варіантів загребуть. 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 26 жов, 2024 20:10
jump написав: Hotab написав:jump вірити успіху=вірити боневтіку 
Успіху може і не можна вірити повністю, але ж він сам обирає шлях «поза законом». Якби по Львову такі жахливі облави, він навряд чи ризикнув стати на лижі. Хоча він ще і не став , почекаємо.
балакав з хлопаками які втрафили у ту ситуацію... побої, сивина, схудли за кілька днів на місці, дикий депресняк, панічні атаки, бояться скрипу дверей...різанина вен. башляння усього на рахунках аби відпустили... це колапс системи...нафуя це все... вони згідні на усе лиш би не втрафити туди..я не про якісь ефемерні частини... навіть на полігон.коцюбайли давно скінчились. доки влада це не зрозуміє.доти буде банальна масакра...
Свои своих же бьют и деньги вымогают или нашу восточную быдло-титушню привезли?
-
барабашов
-
-
- Заблокований
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-