Успіх написав:Ну що ж - давайте я вам казочку про Успіха завершу)) Успіх подав рапорт на звільнення ще до відпустки і вже звільнили по догляду за кицею!
Нарешті! Вітаю з успішним завершенням епопеї. Скільки обійшлось? Які терміни "вирішення" справи? І яка група?
lapay написав:Грузин купили, ця повзуча окупація почалась з російських доплат грузинським діячам культури багато років назад, такий собі антисорос, потім ринки збуту, туристи і так далі.
Успіх написав:Ну що ж - давайте я вам казочку про Успіха завершу)) Успіх подав рапорт на звільнення ще до відпустки і вже звільнили по догляду за кицею!
Нарешті! Вітаю з успішним завершенням епопеї. Скільки обійшлось? Які терміни "вирішення" справи? І яка група?
Ні, ні - без коментарів!
Тут і казочці кінець, а успішний Успіх - молодець!
Кулеба: На Заході хотіли, щоб Зеленський записав відеозаповіт перед вторгненням РФ
США напередодні повномасштабного вторгнення були впевнені, що Україна програє. На Заході припускали, що Володимира Зеленського вб’ють росіяни, тому просили президента України записати відеозаповіт. Про це в проєкті Ольги Кошеленко “USA-UA: Секретні файли Білого дому” розповів колишній міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.
Кулеба розповів, що на конференції в Мюнхені віцепрезидентка Камала Гарріс порадила Зеленському готуватися до створення уряду у вигнанні, а також шукати якісь воєнні рішення, щоб підготувати Україну до партизанської війни.
Дипломат нагадав, що останні дні лютого перед вторгненням йому пропонували не повертатися до Києва.
“Мені надіслала повідомлення одна людина, великий друг України, і коли я сказав, що я повертаюся, вона каже – “треба, щоб Зеленський записав відеозаповіт”, – пригадав ексміністр.
fler написав:Оскільки у гру вступає Центр протидії дезінформації, то у клієнта є шанс на подвійне попадалово
смотрите сами не попадите, кто другому роет яму ... чему вас родители в детстве учили, отбирать у других детей конфетки?
Hotab написав:Пора ХАРКІВСЬКЕ ТЦК в Ірпінь на стажування. Непахане поле мамкиних батончиків- експертів зі всіх питань в інтернеті.
тебя не трогают а меня должны ? уровень мышления 3е классника. думаешь я не могу оформить себе какую то нужную бумажку, только ты один оформил? только не пиши что по приказу главкома ты сидишь в кампусе и тренируешься исправлять демографию.
Shaman написав:не займайся казуїстикою - те, що вимагає від України Московія - безумовна капітуляція
Shaman написав:що хоче Московія? - 4 області повністю - денацифікацію - демілітаризацію - позаблоковий статус
Тут на форуму ніхто ні разу не пропонував такої "капітуляції". Як мінімум я не бачив. Більше того, сам Трамп сказав що це "поганий варіант". Навіщо ти(і інші) постійно вживаєш(звинувачуєш) інших що вони хочуть такої "капітуляції"? Ні, ніхто(з постійних) тут не погоджується з цим і краще воювати дальше ніж погоджуватись на таку "капітуляцію". Це майже очевидно.
І лікбез:
Безоговорочная капитуляция — повсеместное прекращение военных действий, разоружение и сдача всех вооружённых сил капитулирующего государства без каких бы то ни было условий.
Безумовна капітуляція - це 24 області повність, а не 4. Ось те що партнери називають "поразка України" це фактично = "безумовна капітуляція". Тому вони і говорять що "Україна вже не програла", "вони досягли того що Україна не програла" і т.д.
lapay написав:Грузин купили, ця повзуча окупація почалась з російських доплат грузинським діячам культури багато років назад, такий собі антисорос, потім ринки збуту, туристи і так далі.
Нічого тут про грузинів думати та писати. У них війни немає, а у нас є, крапка.