|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 04 лис, 2024 12:49
Доброго дня! Ну що, малята?)) - розкажу вам казочку  На Марсі - поїхали 4 у відпустку... - 1го госпіталізували(планує комісуватись/звільнитись), або ще має варіант звільнитись по догляду за батьком(батько інвалід) - 2й прислав 100500 діагнозів своєї дружини, що вона хвора на різні хвороби... - але йому сказали, що це все їм до сраки, що має дружина лежати в лікарні, тоді йому можуть продовжити відпустку за сімейними обставинами. Він їх послав накуй і сам собі продовжив відпустку... - ще один, який не їздив у відпустку, зателефонував, що він пішов в сзч... А тут цікаво, що цей третій - "людина комбата"! Його сам комбат навесні перевів до нашої Марсіанської батареї(бо вони колись разом служили) А я з ним влітку(в липні) разом копали/будували бліндажі 2 тижні(нас були прикомандирували до інших) і він мені казав, що ще потерпить до 3х років(тобто, до кінця цієї зими) і піде в сзч! А тут, виявляється - не витерпів! Воно й не дивно! Його не одноразово намагались відправити в піхоту копати, але в нього проблеми з хребтом(реально має грижі) і він все "увилював"(звертався до лікаря і той йому колов уколи) Бо так він водій і завжди чітко виконував свою роботу! А копати/тягати важезні колоди(як це робив Успіх) - він ніяк не хотів/не хотів ще більше підривати своє здоров'я! І, я думаю, що його знову/в нанадцятий раз після уколів, хотіли відправити копати в піхоту... А він раз - і зробив, як колобок!(втік) 
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 04 лис, 2024 12:52
63% українців готові терпіти війну стільки, скільки потрібно
P.S. опитування проводилось в кабінетах МСЕКів, тцк, ОП, ВР та в закордонних чергах отримувачів соц.допомоги
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 лис, 2024 12:53
Бетон написав: Можно было бы усомниться в её словах, но я лично присутствовал при наезде. И вижу, что народа и тренеров оч.мало
харош тренуватись) пора використовувати мишцу. Іще скажу Вам по секрету, груди мишц не особо для здоровя корисні.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 04 лис, 2024 12:53
ЛАД написав:Интересно, что у вас за организация. Или это не за зарплату, если правильно понимаю?
Організацію світити не буду, так як видавати на форумі особисту інформацію це до потенційного булінгу. Але з початком війни роботи добавилось, зарплата також зросла, але непропорційно вимогам, які просто безлімітні. Так в результаті, ще частина в першу чергу співробітниць, просто виїхали, але місце тримається на законних тих чи інших підставах. Ну а безпосередньо з моєї бульбашки, то якби є підозри, що познаходили спонсорів, бо дійсно зарплати не мало би вистачати на регулярні вояжі. Жінки "в пошуку" розлучені, вдовиці бальзаківського віку. Щодо опитування про народження дітей, то точніше сказати, що не планують зараз, а десь-колись "після перемоги" і т.д.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1116 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 04 лис, 2024 12:55
GALeon написав:"Будут пайки, бензин по талонам". Замглавы Верховного суда не исключает введения в Украине трудовой повинности Заместитель председателя Верховного суда Украины, майор ВСУ Александр Мамалуй утверждает, что Украина находится в шаге от введения трудовой повинности. Об этом он заявил в эфире национального телемарафона. "И тогда никаких зарплат ни у кого не будет. Будут пайки, деньги на сигареты, бензин по талонам. Война очень надолго", – заявил Мамалуй.
У него крыша едет? Или ни разу не грамотный?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 04 лис, 2024 12:57
Letusrock
Ну то як, Молдова зробила свій вибір ? Чого мовчишь про це ))
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 04 лис, 2024 13:10
pesikot написав:Letusrock Ну то як, Молдова зробила свій вибір ? Чого мовчишь про це ))
Санду виграла, ти не в курсі? Ти взагалі не зрозумів про що тоді йшлося. Про те що у випадку тонкої перемоги пророс.кандидата/партії, в тій же Грузії чи Молдові ніхто рватись на барикади небуде, бо бачать приклад України і розуміють що майдани "неначасі" поки скажений ведмідь живий. 80% грузинів за ЄС, але прийняли без кіпішу сфальшовані результати бо "поганий мир краще хорошої війни". Так це неправильно, недемократично, бла-бла і т.д..... але прагматично
-
Letusrock
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 лис, 2024 13:14
Letusrock написав:63% українців готові терпіти війну стільки, скільки потрібно
P.S. опитування проводилось в кабінетах МСЕКів, тцк, ОП, ВР та в закордонних чергах отримувачів соц.допомоги
альтернативні опитування від різних експертів показують що 3% готові терпіти вічність, а 70% хочуть закінчення на вчора. Думаю цей варіант ближче до реальності
-
Letusrock
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 лис, 2024 13:15
Успіх написав:Доброго дня! Ну що, малята?)) - розкажу вам казочку 
Таких казочок в мене скільки хочеш і без сзч. Пасивні патріоти чомусь думають, що ті хто пішли вічні. Шо якщо хтось був здоровий на весну 22 р він і зара такий самий а мож став іще здоровішим. Є таке поняття втома матеріалу Вто́ма матеріа́лу (англ. fatigue of materials) — ослаблення матеріалу в результаті поступового накопичення ушкоджень під дією змінних (часто циклічних) напружень через зміну його властивостей та утворення й розвиток тріщин, що обумовлює його руйнування за певний час. Такий вид руйнування називають втомним руйнуванням. В мене на минулому чергуванні 1- 200 вдавився під час їжі, сьогодні ще 1 помер в ввісні од інфаркту, ще одному поплавило кришечку, вже пару годин ходить по передку з голим торсом і кулі його не беруть. Місяць тому мій друг ,ком. Взводу саперів, після 3го поранення був дома в отпуску по здоровю, помер од інсульту. 43р. 15 млн вже ніхто не отримає... да, не скрою крім контузій він іще й бухав, но. . Короч місця вакантні 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
1