|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 06 лис, 2024 14:55
«На виборах 2019 року в Україні лунали заяви про перемир'я та компроміс з росією, подібні до заяв Трампа. Але тоді українці їх підтримали» /В.Портников/ І тоді світ був шокований вибором українців. Діаспора була в шоці. • Світ в черговий раз повернув не туди… Прутін святкує, Орбан святкує, Маск відкриває шампанське. Сьогодні свято у дуже багатьох дуже неприємних людей. Єдине що радує, що очікування від президентства Трампа такі погані, особливо для України, що перевершити їх дуже важко, а значить нас чекає приємний сюрприз. Очікування то завжди головне. І можна було б хитати головою і питати себе «Як таке стало можливим». Як така людина із таким оточенням і таким списком гріхів може вдруге очолити таку країну як США. І чи не передрікає це кризу, майбутню кризу, самих США… Можна було б, але не українцям це робити. Не українцям, що просто таки обрали собі в президенти героя телесеріалу, нічого не спитавши у нього на виборах. Не українцям, які ще нещодавно обирали двічі несудимого президента. Мудрі ж українці не дали другого шансу ані Ющенку, ані Порошенку. Бо хуже ж нє будєт. І не українцям дорікати американцям, коли тут, в столиці України, в Києві, двічі перемагав Черновецький і його молода команда, результати роботи якої досі лежать, а скоріш стоять, рубцями на обличчі міста. Українці краще інших мають розуміти, як такі речі стаються. А рефлексії можна залишити американським інтелектуалам. У них для цього будуть довгі чотири роки. Але то ж Україна, а то США, скажете ви. Відкриття цього ранку - у світі не лишилось дорослих. Чи зможе США пережити і переварити Трампа? Будемо сподіватись, що так. Вільному світу потрібний сильний поліцейський, вільному світу потрібен лідер. Але зараз вільний світ буде проходити дуже серйозне випробування. Випробування на трансатлантичну єдність. Випробування на вірність своїм цінностям. І це дає можливість автократам підняти голову. І так, чекаємо, як Трамп завершить війну за 24 години. Пацан сказав…
Сергій Фурса(с)
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3348 раз.
- Подякували: 3347 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Сер 06 лис, 2024 14:57
-
GALeon
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 66 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лис, 2024 14:58
Игорь Алексеевич написав: Wirująświatła написав: Игорь Алексеевич написав:Я думаю у пуйла уже лежал план от Трампа, теперь его начнут рабочие группы более детально изучать и в феврале окончю подпишут.
нет у трампа никакого плана.
у любого политика всегда есть план.
У Зеленського також був план. Ну як так, думав він, ще недавно разом в квн грали, що тут вартує домовитись посередині, питанню грош ціна. І корупцію подолати легко, і зарплати вчителям підніму, що тут такого, ось стану президентом і першим указом: "Відмінити корупцію. Зекономлені гроші направити на зарплати вчителям"
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 205 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Сер 06 лис, 2024 15:01
Wirująświatła написав:smdtranz арестович в ютубе
в нього новини з ОРТ 1
-
flyman
-
-
- Подякував: 1611 раз.
- Подякували: 2856 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 06 лис, 2024 15:09
flyman написав:...........
Спасибо! Первый раз, когда я согласен с автором. Есть мелкие погрешности, на мой взгляд (например, о причинах отказа от срочной службы), но это не существенно. руськоязичним 22хв
У вас уже сдвиг на почве языка? Я тепер знаю що якщо Я втрачу зір під 22:03 час бою це не кінець Це початок Мені треба найти свою зброю перезарядити її сховатися десь і просто слухати коли почнуть говорити про паребрик про хахлов От і ні в якому разі не можна їм казати доброго вечораз України потім стріляти бо вони розбіжаться почувши перше але можна подумати Доброго вечора з України відкриваючи вогонь по ним
Владимир (не разобрал фамилию) говорит гораздо аккуратнее, чем вы - он не говорит о языке, а говорит о смысле разговоров: "про паребрик про хахлов". Наверное, потому, что он, в отличие от вас, реальный воин, а не диванный из подвала.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5355 раз.
- Подякували: 4860 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 06 лис, 2024 15:20
fox767676 написав:............ Аналіз та ревізія того що відбувалось останніх 30 років Якщо б все шло так як шло, у русі посттрансгуманізму, то все було б КНР до 2040. А так Німеччина відродить 2ий рейх і дасть приклад (ролеву-модельь) європейським слов'янам 
Точно, что не 3-й?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 06 лис, 2024 15:24
sashaqbl написав: ЛАД написав:Да, была там фраза: "на основе согласованного всеми государствами-гарантами решения". Но это: "Позиция РФ, не согласованная УС". Естественно, каждая сторона стремится продвинуть свои условия. На то и переговоры, чтобы согласовывать позиции. Понятно, что такую добавку мы согласовывать не можем и не должны.
Так переговори на тому й завершилися, що цю правку ми не погодили...
Кто вам такое сказал? РФ от переговоров тогда не отказалась. Отказались мы.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 06 лис, 2024 15:35
СЛАВА нашим захисникам, що бережуть наше мирне життя
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3348 раз.
- Подякували: 3347 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Сер 06 лис, 2024 15:38
-
Ірина_
-
- Модератор Форуму
-
- Подякував: 1153 раз.
- Подякували: 2060 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лис, 2024 15:51
фото як деміурга  "азъ есмь Бог" подивимось, світ трохи складніший, як на одну людину. та й взагалі, чекаємо 24 години 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 781 раз.
- Подякували: 1652 раз.
-
-
Профіль
-
-
1