Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1082110822108231082410825 ... 14683>
Повідомлення Додано: П'ят 08 лис, 2024 17:40

wild.tomcat написав:
"какие ваши доказательства?" (с) :mrgreen: зараз вам напишуть про "необоснованниє утвєрждєнія", це тільки барига міг бути корупціонером (хоча теж ні ким не доведено), а "артист" ні-ні, як можна. таке враження, що лад все про зеленського сприймає як особисте. ну правда, ну не міг же лад так "дати в штангу" на виборах, як можна. не може людина ніяк визнати, що помилилася, чи її банально нає..., гординя не дозволяє.

Да тут таких 73% ))

Ніяк не можуть визнати, що їх розвели як сліпих кошенят
Не можуть сприйняти, що все відбулось так примітивно )
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 08 лис, 2024 17:46

budivelnik написав:
  tester7336 написав:
  budivelnik написав:Те що чиновник ОТРИМУЄ зарплату - не говорить про те що ТИ не повинен платити податки, або не повинен про себе подбати.
я офиневаю. ты прежде чем писать вообще читаешь?
при чем тут мои налоги?
речь шла о том какими способами проводится сейчас мобилизация
1 Ти ЗВИНУВАЧУВАВ чиновника в тому що ВІН зарплату отримує - а роботу не робить
2 Для того щоб когось звинуватити не зле спочатку глянути на свою поведінку ( а також поведінку подібних до тебе)
Якщо в країні є 5-8 млн осіб які ОТРИМУЮТЬ ті чі інші блага які оплачені ІНШИМИ платниками податків - то може спочатку спробувати навести порядок з ними? Тим більше що ця маса сукупно КРАДЕ в 20 разів більше- ніж ВСІ чиновники разом взяті.

а з чого ти взяв що я не маю права звинуватити в неробстві чинуш?
і яких це подібних до мене? знову щось єралашиш але боїшся сказати прямо?
і наводити лад з іншими платниками це як раз таки обов’язок чинуш а не моя. чи я знову і тут повинен за них працювати?
Востаннє редагувалось tester7336 в П'ят 08 лис, 2024 17:48, всього редагувалось 1 раз.
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 лис, 2024 17:56

detroytred написав:Кейнс, Фрідмен і Ко вбачали рішення розвитку через умови в ринку (створення сприятливих умов); Маркс-ленін через свідомість совєцького чаловєка (підвищення свідомості громадян).
Як легко вести дискусію коли ні грама не розумієш про що говориш..
Ба більше - перекручуєш те що прочитав, але не зрозумів...

Давайте термін
Створення сприятливих умов....
з точки зору воєнпенса - це
всі можновладці напряглись .. а суспільство лежить і їсть банани , чекаючи поки для нього умови створять. і поки можновладці не виростять райські кущі - ніхто до роботи не береться....

З точки зоу капіталістичної науки
а - в будь-якому суспільстві є відсоток тих , які НЕ в СТАНІ самі себе забезпечити бо НЕ ХОЧУТЬ
б - створювати якісь поблажливі умови для групи описаної в пункті а - це збільшувати відсоток населення який буде переходити в цю групу...

Звідси висновок
Для нероб треба дати мінімум щоб не звинувачували в геноциді , але розмір цього мінімума повинен бути меншим від розміру який дозволяє відтворюватись такій групі.
Тобто
В капіталізмі - створення сприятливих умов = умови які пришвидшують вимирання тих хто НЕ ХОЧЕ СЕБЕ ЗАБЕЗПЕЧУВАТИ , а по яким мотивав він не хоче - капіталістичну науку це не цікавить
Кожен хто не Хоче працювати - має право на смерть в картонній коробці.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 08 лис, 2024 18:02

Wirująświatła написав:
  барабашов написав:Это хто такая?
отсюда
https://www.youtube.com/watch?v=CKuCaQ0pH3w
снято в стиле лофт

польска локалізація Полякової?
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 08 лис, 2024 18:04

Один из найвідоміших генералів ЗСУ йде з армії Марченко

Їде чи "йдуть"?
коли він сказав Березі "чого скривати, фронт посипався" було ясно що це питання тижня(тобто його звільнення з армії)

Генерал Дмитро Марченко звільнився з військової служби. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Жодні випробування ворога, жоден тиск не примусили мене зупинитися в непохитній боротьбі за Україну. Тому звільнення зі служби стало найважчим рішенням, яке я ухвалював у своєму житті", - написав Марченко.

Він зазначив, що проходить "необхідне лікування", але не уточнив, що саме з ним трапилося. При цьому продемонстрував фото, де він під крапельницею.
prodigy

Подякував: 3326 раз.
Подякували: 3341 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: П'ят 08 лис, 2024 18:05

tester7336 написав:а з чого ти взяв що я не маю права звинуватити в неробстві чинуш?
і яких це подібних до мене? знову щось єралашиш але боїшся сказати прямо?
і наводити лад з іншими платниками це як раз таки обов’язок чинуш а не моя. чи я знову і тут повинен за них працювати?
Ти так і не зрозумів
Є пріорітетність завдань
1 Якщо є одна група яка краде в 20 разів більше ніж інша... - то починати треба з тих хто краде БІЛЬШЕ в абсолютних значеннях а не з тих хто краде менше в 20 разів навіть якщо при цьому вона в 200 разів менша по кількості від першої
2 З чого ти взяв що ЧИНОВНИК недопрацьовує?
Це ж НАВЯЗАНЕ тобі пропагандою маніпуляційне твердження.
По-перше - 90% чиновників є по відношенню до своїх зарплат/обовязків - більш чесними(відповідними) ніж група з 5-8 млн осіб працездатного віку , яка не платить навіть МІНІМАЛЬНІ податки
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 08 лис, 2024 18:05

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Яке "Все оточення"?
Оточення По теж було зашкварено, но самого По, наче не звинувачували.

Якщо вам прям список треба формувати то перепрошую, самі вже. Скільки з кварталівців засвітилися в різного роду схемах ще з 2019? Баканова усунули, хоча кримінальна справа не мала розвитку. Резнікова теж після скандалів, хоча без жодних наслідків. Ще міністри, їх зами, колишній зам ОП - скандали, кримінальні справи.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8230 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 08 лис, 2024 18:11

помста за вимоги реформ в ЗСУ

prodigy

Подякував: 3326 раз.
Подякували: 3341 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: П'ят 08 лис, 2024 18:11

sashaqbl написав:
  ЛАД написав:Всё так.
Но под это подводилась и идеологическая база. Считали, что сохранят превосходство за счёт виртуала. Отчасти это получается, но только отчасти.

За питання чи наш клоун корупціонер, хотів вас послати, але стримався. Навіть коментувати не хочу вашу мачню.
..........

Faceless вас поддержал. Но доказательства тоже мощные.
В принципе это называется клеветой, но учитывая что, как писал Banderlog, сейчас "Нема ніяких общєчєловєчєських цінностей)", то это нормально.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 08 лис, 2024 18:13

Wirująświatła написав:
  Banderlog написав:До чого людські цінності до церкви? ) давайте самого автора спитаєм за які такі загальнолюдські цінності він готовий помирати
автор это кто? Если вы про меня, здесь всё просто, чтобы не было ненависти, войн, чтобы вернулось уважение к старшим, за свободу детей, чтобы их не прессовала школа, а родители не держали на поводке до 30 лет. За то чтобы каждая женщина рожала детей, а не делала карьеру. За то чтобы богатство перестало быть предметом культа, а гордость и восхищение вызывали таланты. Список конечно шире, так первое что на ум пришло. Это абсолютно достижимо, если вместо IQ начать развивать EQ. Ещё раз напомню героем человека делает жизнь, умереть за вышеперечисленное прежде всего означает жить этим и ради этого.

Павка Корчагін, той що Микола Островський теж не погано казав, але це ж ненаначасі і взгалі то комуняцька пропаганда: "освобождєніє чєловєчаства, нє бьіло стидно за подлєнькоє прошлоє і остальне блаблабла ... кому оно нах впало коли яйця по 17 і мсєкині та 60 бакинських інвалідів".
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 08 лис, 2024 18:14, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 1082110822108231082410825 ... 14683>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему