lamal Постукаюсь до вас в особисті повідомлення для уточнення деталей з цього приводу
*Ваш вартовий підтримки, Денис
|
|
![]() lamal Постукаюсь до вас в особисті повідомлення для уточнення деталей з цього приводу
*Ваш вартовий підтримки, Денис
![]() 7% кешбек в Comfy за покупки не нарахують, якщо картка Мastercard, а не Visa ?
![]()
![]() flysoulfly В акції беруть участь усі картки Visa, емітовані Sense Bank, окрім карток Visa Business та Visa Platinum Business
Також додам, що це не кешбек, а знижка на товар 7%, вона нараховується миттєво під час оплати Пропозиція діє в мережі роздрібних магазинів Comfy та в онлайн-магазині *Ваш вартовий підтримки, Денис ![]()
![]()
В умовах пише що виключно VISA. ![]() ДепозитЗакончился срок валютного депозита, прошел индификацию,получил бумагу и в кассу.Но долларов нет только старые, даже 300 нету
Вопрос к представителю банка почему для своих клиентов нет нормальных фиолетовых хороших долларов? Мне ещё надо забирать , сделал заказ.... Но видимо только старые купюры Они мне не нужны.Клиент вашего банка очень давно много лет. Где хорошее обслуживание В обменке на улице все купюры новые , почему в банке нет Или казнокрадам и взяточникам есть и только для своих Что будем делать? ![]() OGO Дякуємо за ваше звернення і за те, що багато років залишаєтесь нашим клієнтом. Ми розуміємо ваше невдоволення ситуацією і хотіли б пояснити, як формується наявність купюр у касах банку.
У касах банку наявні кошти залежать від поставок готівкової валюти від інкасації. Ми отримуємо банкноти різних років випуску та стану, тому банк не завжди може гарантувати наявність виключно нових купюр у кожному відділенні. Старі купюри залишаються законним платіжним засобом і повністю приймаються на території України та за кордоном. У касах нові купюри розподіляються автоматично, залежно від поточного обігу готівки, а не від статусу чи стажу клієнта. Цей процес жодним чином не пов’язаний із пріоритетністю обслуговування. Обмінники валют можуть спеціалізуватися на продажі нових купюр, отримуючи їх на замовлення або навіть викуповуючи в клієнтів. Банк же працює із загальними надходженнями валюти, які включають різні банкноти. *Ваш вартовий підтримки, Денис
![]() Re: Sense BankЯ вже зарікся мати з банками справи в сфері онлайн валютообміну тім більше через депозит. С усіх сторін це погана ідея. 75% випадків віддають мотлохом. На превеликий жаль доллари не є засобом платежу в Україні, це товар. І як у покупця у мене можуть бути свої критерії щодо якості цього товару, які я не повинен нікому обгрунтовувати. Якщо мене товар не влаштовує - я йду в інше місце. Коли ви розміщуєте валюту на депозит або купуєте через депозит, у вас немає змоги контролювати якість того, що вам видадуть (а може і не видадуть - є ризики чергових покращень від НБУ). Краще користуватися обмінками, тим більше, що різниця курсу з депозитними долларами не така велика, не задають дурних запитань, які не банку не стосуються, немає обмежень і при певному об'ємі вам навіть доллари привезуть куди потрібно.
![]() Ага я ещё и вип клиент по сумме
И приносил не мотлох Почему в обменке обслуживание лучше чем в сенс банке Почему валютчик принесет куда угодно любую сумму любой валюты Инкассо говорите, так вы с инкасаторами изымаете нормальную валюту , своим людям ...ворам и беззаконникам отдаете Вы банк или забегаловка - лохотрон Я хочу нормальную валюту 4 года прошло, отдайте мне мои доллары новые и банковские купюры И ещё у вас дома есть доллары , давайте меняться я вам ваши старые от банка а вы мне заначку свою, которую видимо тоже по блату нагребли
![]() Re: Sense BankНе надо из меня дурака делать
, мы все дурни , доверяем банкам Тема обслуживание банка , и банк ведёт себя очень плохо как учреждение
|
|