Позиція про що?
Ти не вінегрєть та не узагальнюй, а конкретизуй.
Ота пенсія ніяким боком не накладає додаткових зобов'язань. Вона виключно за минуле. І виключно відповідно за вслужбу саме в мирний час.
|
|
![]() Позиція про що? Ти не вінегрєть та не узагальнюй, а конкретизуй. Ота пенсія ніяким боком не накладає додаткових зобов'язань. Вона виключно за минуле. І виключно відповідно за вслужбу саме в мирний час. Востаннє редагувалось detroytred в Сер 27 лис, 2024 22:44, всього редагувалось 1 раз.
![]() Я що хіба не те саме написав? війна ж на мене також не накладає НІЯКИХ додаткових зобовязань... Просто в мене клепки більше і я в стані зрозуміти що Я ЗОБОВЯЗАНИЙ допомагати зверху того що зобовязаний по закону. Ба більше Я навіть не вимагаю ні обовязкового виходу на кордони 1991 , ні обовязкового виходу на кордони 2014 - я просто ДОПОМАГАЮ чітко усвідомлюючи що чим більше допоможу - тим вища ймовірність того що умови ПЕРЕМОГИ будуть кращими... А такі як ти - їх багато чого варто - я вам нічого не должен я не лох мне 40 лет це ж твоє відображення...вибач, не тільки твоє , ще й лада.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуДержава — це універсальна політична форма організації суспільства, яка забезпечує захист і узгодження індивідуальних, групових та загальносуспільних інтересів за допомогою права на певній території. Можна звичайно показати свою тупість ще сильніше... От тільки Я, (прізвище, ім'я та по батькові), вступаю на військову службу і урочисто клянусь народу України завжди бути вірним і відданим йому, сумлінно і чесно виконувати військовий обов'язок, накази командирів, неухильно дотримуватись Конституції і законів України, зберігати державну і військову таємницю. Як в тебе виходить Клянешся - мені а гроші отримуєш не від мене ?
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну detroytred
приведи мені приклади коли Клянуться народу( мені) а гроші отримують не від мого представника(уряд - навіть назва партії СЛУГА НАРОДУ)
![]() Вдруге -- поглянь хто від імені народу України має право заявляти, робити, представляти.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну detroytred
Простий приклад Хто платить продавцю в магазині а - власник магазину б - покупець Я думаю що відповідь однозначна Власник магазину це передаточна ланка(не більше і не менше) грошей зароблених продавцем від покупця... Тепер питання для совків Хто платить військовому а - держава б - начфін в - населення... Якщо в першому випадку все просто і всі погодились що платить населення.. то виявляється воєнпенс має ІНШУ економічну теорію... А може він має цю єресь тільки тому що ЧИНОВНИКИ ДУМАЮТЬ що їм платить НАЧАЛЬНИК а не населення і тому начальнику лижуть дупу, а населенню виставляють фігвами Звідси висновок поки будь-який чиновник не зрозуміє що він НАЙНЯТИЙ працівник роботу якого ОПЛАЧУЄ населення - до того час порядку не буде і постійно буде зявлятись море інвалідів прокурорів які отримали травму на робочому дивані разом з секретаркою
![]() Простий приклад інший: ти, як начебто народ кажеш одне, а твій, як ти кажеш, представник - уряд, каже інше.
*Механізм економічного бронювання не має підтримки у військових – міністр* І всл функціонують саме так, як каже на момент держава -- її представники. Всл має справу не з тобою, а з державою. Законами держави. Закони України, а не чудили будівельника. Закони держави Україна. А твої хатєлки, конкретно будівельника, можуть лише співпадати з Законами держави Україна, з народом України. Ти лише частинка народу України. В якої щось може співпадати або не співпадати з цілим народом України.
![]() Манипуляция у вас. Войны велись на протяжении всей истории и далеко не всегда диктатурами. И чаще всего не диктатурами. Порой вполне себе демократическими государствами. Угроза ядерной войны вполне реальна и возможна даже без диктатур. И никаких "вигаданих страшилок", а вполне реальные. И существует безотносительно к нашей войне. И какая связь между опасностью ядерной войны и оправданием диктатуры не понятно. Если диктатура угрожает ядерной войной, то, по-моему, это не оправдывает её, а, наоборот, добавляет сильное обвинение в её адрес. От ответа вы уклонились.
Мне больше подходит моя формулировка. Если бы в 1991 не состоялся "мирный развод", а Украина решила бы отделиться без согласия остальных республик (практически РФ и Казахстана) и началась война за независимость, вы бы назвали это "гражданской войной"? ![]()
Рота, чатові, варта... Чого вони тоді не на фронті а хапають людей на вулицях?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|