|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 29 лис, 2024 18:22
_hunter написав:Вроде бы это ровно тот же план, что "та сторона" и озвучивала еще два года назад -- за исключением ЕС/НАТО/итп
я пропоную не "вродєкать", а піти і почитати "тот же" план. Основний момент цього плану - на Україну не накладаються обмеження щодо кількості, номенклатури збройних сил, не забороняються двосторонні договори, спільні навчання з іншими державами (все-таки, думаю, формальний вступ до НАТО як цілого блоку буде заблокований "до смерті Путіна"). Це - ключова відмінність.
-
thenewepic
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 29 лис, 2024 18:23
Wirująświatła написав:Сколько нам там Чехия нашла? 800тыс или 1млн снарядов? До РФ з КНДР вже переміщено понад 100 артилерійських систем, 100 балістичних ракет Kn-23/24 та понад 5 млн боєприпасів великого калібру, — «Інтерфакс-Україна» з посиланням на ГУР.
Те що П.Корея дала РФ більше боєприпасів ніж уся Європа Україні - це відомий факт. Але правда 5 млн це по-моєму художнє перебільшення.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 29 лис, 2024 18:26
andrijk777 написав: Wirująświatła написав:Сколько нам там Чехия нашла? 800тыс или 1млн снарядов? До РФ з КНДР вже переміщено понад 100 артилерійських систем, 100 балістичних ракет Kn-23/24 та понад 5 млн боєприпасів великого калібру, — «Інтерфакс-Україна» з посиланням на ГУР.
Те що П.Корея дала РФ більше боєприпасів ніж уся Європа Україні - це відомий факт. Але правда 5 млн це по-моєму художнє перебільшення.
ГУР любит преувеличивать, но чтобы преувеличивали мощь врага не припомню, обычно говорят "ракеты через месяц закончится". Даже помню как ким (наш николаевский) шутил на эту тему, типа скоро будут палками в нас кидать.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 29 лис, 2024 18:27
thenewepic написав: _hunter написав:Вроде бы это ровно тот же план, что "та сторона" и озвучивала еще два года назад -- за исключением ЕС/НАТО/итп
я пропоную не "вродєкать", а піти і почитати "тот же" план. Основний момент цього плану - на Україну не накладаються обмеження щодо кількості, номенклатури збройних сил, не забороняються двосторонні договори, спільні навчання з іншими державами (все-таки, думаю, формальний вступ до НАТО як цілого блоку буде заблокований "до смерті Путіна"). Це - ключова відмінність.
Ще є одна ключова відмінність: по тому плану Україна не втрачала нові території, по цьому втрачає.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 29 лис, 2024 18:29
Wirująświatła написав:Сколько нам там Чехия нашла? 800тыс или 1млн снарядов? До РФ з КНДР вже переміщено понад 100 артилерійських систем, 100 балістичних ракет Kn-23/24 та понад 5 млн боєприпасів великого калібру, — «Інтерфакс-Україна» з посиланням на ГУР.
без согласия Китая это было бы невозможно. У меня сложилось впечатление что война нужна Китаю больше чем рф. И путин с его окружением у си на прикормке. Поэтому никто не возражает. Война так война.
Надо же ... ты начинаешь о чём-то догадываться ) А то некоторые форумчане уверены, что если Китай подключить, то будет РПВ и переговоры
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 29 лис, 2024 18:29
thenewepic написав: _hunter написав:Вроде бы это ровно тот же план, что "та сторона" и озвучивала еще два года назад -- за исключением ЕС/НАТО/итп
Я специально для вас особо сложную часть болдом выделил -- вы ее перечитайте Потому как вы в своей "ключова відмінність" ровно то же самое написали...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 29 лис, 2024 18:31
andrijk777 по инету гуляет еще один план трампа, типа крым, донецкая, луганская и коридор в Крым остаются за рф, а запорожскую и херсонскую нам возвращают. Украина вносит в конституцию передачу 3х областей и вопрос закрывается до смерти путина.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 29 лис, 2024 18:31, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 29 лис, 2024 18:31
andrijk777 написав: thenewepic написав: _hunter написав:Вроде бы это ровно тот же план, что "та сторона" и озвучивала еще два года назад -- за исключением ЕС/НАТО/итп
Ще є одна ключова відмінність: по тому плану Україна не втрачала нові території, по цьому втрачає.
Это что еще за "нові території"? -- "курщина" -- так там все самоочевидно...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 29 лис, 2024 18:34
andrijk777 написав: thenewepic написав: _hunter написав:Вроде бы это ровно тот же план, что "та сторона" и озвучивала еще два года назад -- за исключением ЕС/НАТО/итп
А що, по тому плану РФія згодилась піти з Донецьку, Луганська та Криму ? Ніт, не згодилась Так і про цьому, не визнаються теріторії за РФією
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 29 лис, 2024 18:39
andrijk777 написав:по тому плану Україна не втрачала нові території, по цьому втрачає
які "нові території"? Україна мала якісь нові території? Чи маються на увазі російські "нові території"? Вибачте, але тільки "корисний дурень" або російський агент може говорити, що у випадку підписання миру в Стамбулі нам би так просто віддали захоплені території Херсонщини і Запоріжжя. Ні, я не відкидаю, що може б і віддали якусь частину, але виключно за умови демілітаризації України. А в такому разі сенсу в цих територіях не було б - вони були б захоплені в будь-який момент після цього. Або "білорусифіковані" і тоді і захоплювати не треба.
-
thenewepic
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
|