Україна має ухвалити непрості рішення про подальшу мобілізацію – Блінкен Больше читайте тут: https://kontrakty.ua/ Держсекретар США Ентоні Блінкен завив, що Україні необхідно буде ухвалити складні рішення щодо подальшої мобілізації для протистояння російській агресії. 18 лет + не сегодня, так завтра приймут это решение. У меня покупают сейчас активно кв. в Болгарии. Цены на побережье с ремонтом и мебелью стартуют от 50тыс. евро. Родители отправляют жить и учится туда своих детей 16+ В Болгарии выгодно покупать кв., т.к. там по барабану откуда деньги на покупку и нет фин. мон. И страна член НАТО и ЕС.
Игорь Алексеевич написав:У меня покупают сейчас активно кв. в Болгарии. Цены на побережье с ремонтом и мебелью стартуют от 50тыс. евро. Родители отправляют жить и учится туда своих детей 16+ В Болгарии выгодно покупать кв., т.к. там по барабану откуда деньги на покупку и нет фин. мон. И страна член НАТО и ЕС.
На форумі який має таке названня ,НІХТО не спромігся поздоровити захисників України з Святом . Всім захисникам Бажаю Здоров'я ! Всім вижити ! ЧЕСТЬ . Окрім цього поздоровляю з Днем Святого Миколая !
prodigy написав:Сьогодні свято (крім Миколая) - День Збройних сил України - ми відзначаємо щорічно 6 грудня. Це професійне свято всіх військовослужбовців, які служать чи раніше служили в ЗСУ. мої щирі вітання всім (чоловікам і жінкам) які служили і служать в ЗСУ і боронять наше життя кожної години.
Тих хто служили в СА і боронили вас выбросить на свалку? Але ТЦК їх ще дуже завзято бусифікує чомусь
prodigy написав:Сьогодні свято (крім Миколая) - День Збройних сил України - ми відзначаємо щорічно 6 грудня. Це професійне свято всіх військовослужбовців, які служать чи раніше служили в ЗСУ. мої щирі вітання всім (чоловікам і жінкам) які служили і служать в ЗСУ і боронять наше життя кожної години.
Тих хто служили в СА і боронили вас выбросить на свалку? Але ТЦК їх ще дуже завзято бусифікує чомусь
"prodigy"-ДРУЖЕ , ВИБАЧ мені . Може не дочитав , може не побачів . ПРОБАЧ .
Одного знайшли у горах Румунії. Він незаконно перетнув кордон. Причиною смерті стало переохолодження. Його супутників врятували під час складної 22-годинної операції. Ще одне тіло виявили в річці Тиса.
Игорь Алексеевич написав:У меня покупают сейчас активно кв. в Болгарии.
откуда у вас квартиры в болгарии? опять нас разыгрываете?
У меня лично конечно нет много квартир, но есть база и партнёры в Болгарии и др. странах с которыми я работаю. Сейчас как раз мои сотрудники находятся в Болгарии и сопровождают сделки. Обычно покупателям снимаем жильё на неделю, показываем ЖК и они уже определяются с покупкой. А дальше готовим документы для сделки, возим по ТЦ для покупки всего необходимого для проживания в первые месяцы.
Востаннє редагувалось Игорь Алексеевич в П'ят 06 гру, 2024 18:58, всього редагувалось 2 разів.