дай ссылку
|
|
![]() ЛАД
ссср був країною терористом, і всі терористу світу їхали до москви навчатись: в інстітуті Патріса Лумумби і далі в військовим вишах і діверсійних школах(кгб/пгу)
палеснтина (ясір арафат)-це продукт ссср, почитайте скільки млрд рублів було марно витрачено на озброєння армій Египту, Сірії, Іорданії, Іраку, Лівії по друге, то що сьогодні волають проплачені т.з ліві (в Европі, США)-це совокупна робота російських спец.слуб, пропоганди (в країнах ЕС, США, Канаді)-це телеканали RT? sputnik, і сотні інших (які вещают на 6 мовах) Мова мовлення англійська, арабська, іспанська, французька, російська, німецька мене не торкається лозунги свободи палентини, бо Україна не має до цього відношення, а от жити в ссср -країні яка окупувала пів світу -це було вразливо відчувати себе окупантом ![]() ...... не буду вступати з тобою у розмови .... Просто наголошую ще раз , між тобою і мною дуже велика різніця у віку, освіті і у сприятті елементарних життевих норм . Я тобі лише один раз ВЕЛИКИМИ літерами написав і розтлумачив чому ти багато на кого навчався , але так жодної професії і не освоїв . Ти взагалі не зрозумів про що шлось . Так що торгуй педалями . ![]() Та якби і спростовувати нічого. Бо є факт: Успіх з самого початку повномасштабного вторгнення, не маючи ні відповідного стану здоров'я, ні відповідного рівня підготовки, до того ж маючи похилих батьків, хвору дружину та двох малих синів, потупотів на захист України. Добропорядно виконував обов'язки військової служби. І не в тилу, а в бойовому підрозділі арти. За що був відзначений не раз командирами та начальниками. І повністю згідно законодавства був звільнений з лав ЗСУ за сімейними обставинами, а не через СЗЧ, липове ВЛК і т.д. Звичайний...Герой. Ну а на міжособові розбірки, наприклад, я вже не звертаю уваги. Згарячу такого люди в бік один одного несуть, що вуха червоніють. Як на мене, в кожного своя правда і неправда. І дійсно, по-своєму, кожен мінімум хоч трохи правий.
![]()
На болотах встановлено рекорд з переобування в стрибку, уже повним ходом відбілюють репутацію путєна відвязуючи його від особи Асада - "він з самого початку тільки за мир був. Який Асад, ви що, хто це?" Хоча вчора повстанці - це терористи, вклали мільярди для боротьби з ними, путєн казав "хай тільки рипнуться, то отримають такий удар, який у житті ще не бачили". А вже сьогодні: "ми будемо співпрацювати з будь-якою владою", завтра вже будуть "уважаемые партнёры", а післязавтра "болгары восхитились многоходовочкой путина по поводу Сирии" ![]() Що там у Львові з дівчатами?
На отаке в новинах натрапив: *Яка 20.11.2024 року о 07:00 год залишила місце проживання та мала їхати у м. Кам’янка-Бузька Львівського району на навчання, проте туди не прибула. Згідно наявної інформації останнє відоме місце перебування м. Львів. * *Вийшла з роботи і не повернулась додому: у Львові розшукують 22-річну дівчину 21.11.2024 15:57 21 листопада, поліція виявила тіло 22-річної зниклої безвісти Поліни* Такі молоді... Жаль.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
зараз подивимось, як будуть проходити перемовини з Рашею, й яку мову кацапи розуміють краще ![]()
Зараз переглядають цей форум: ЛАД і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|