Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1122711228112291123011231 ... 14807>
Повідомлення Додано: Нед 08 гру, 2024 22:05

За крок до ...©

detroytred написав:
  Успіх написав:Зрадив він

Та якби і спростовувати нічого.

Бо є факт: Успіх з самого початку повномасштабного вторгнення, не маючи ні відповідного стану здоров'я, ні відповідного рівня підготовки, до того ж маючи похилих батьків, хвору дружину та двох малих синів, потупотів на захист України.
Добропорядно виконував обов'язки військової служби. І не в тилу, а в бойовому підрозділі арти. За що був відзначений не раз командирами та начальниками.
І повністю згідно законодавства був звільнений з лав ЗСУ за сімейними обставинами, а не через СЗЧ, липове ВЛК і т.д.
Звичайний...Герой.

Ну а на міжособові розбірки, наприклад, я вже не звертаю уваги.
Згарячу такого люди в бік один одного несуть, що вуха червоніють.
Як на мене, в кожного своя правда і неправда.
І дійсно, по-своєму, кожен мінімум хоч трохи правий.
Тут хочеться тригернути Хотаба - він на таке дуже збуджується/рефлексує :wink: :lol:
Тож, припустимо(але тільки припустимо) що умовний воїн відвоювавши 32місяці(не десь у тилу, а на фронті! - в 7-5-1,5км від окопів орків) - не витримавши шаленого бардаку в армії, зневажливого ставлення до його здоров'я командирами, постійне посилання на важку фізичну роботу все ближче і ближче до позицій ворога... а також - 32місяці "ув'язнення" від цивільного життя/всіх його благ/родини/сім'ї і т.д. і т. п.
То чи має той умовний воїн МОРАЛЬНЕ право на сзч, чи липове влк, чи щось типу того?
Так, по закону - не має...
А відносно більшості інших, які навіть, не доповзли до тцк за отих 32міс?
Чи отих, що чкурнули закордон як правило - НЕ легально?
Вони всі - мають моральне право осуджувати того воїна, якщо б він, навіть, отак би зробив?

І я розумію, що зараз причепляться до - "але ж то - не законно!"...

Але хочу наголосити що це все "припустимо" і ще на цьому >>>
А судді то ХТО?©

Може ті, що НЕ законно зробили собі липові довідки і сидять в тилу?
Чи може ті, що НЕ законно перетнули кордон і звід-ти будуть судити?
Чи може ті, що спеціально пішли на таку роботу в тилу, де дають бронь, щоб "нехай хтось інший за мене воює/ризикує своїм здоров'ям і життям, але тільки не я!" ?

Тож ще раз - "а судді то, ХТО???"©
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 08 гру, 2024 22:13

Успіх
Якщо скажу що ти мав право на гіпотетичне СЗЧ, то зізнаєшся? :lol:

2 Детройт, треба щодня з ранку починати день на форумі з подяки $-чику. Коли його 2 дні не згадують, починаються отакі пости «ну чому мене недостаньо кохають тут?!» :mrgreen:
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 08 гру, 2024 22:16, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2473 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Нед 08 гру, 2024 22:25

prodigy написав:
  Vadim_ написав:Сибирь это исконно китайские землі.
вони памьятають..

а москва це деревня в улусі Джучи-в Казані це теж добре пам'ятають))

У Китаї нема улусів, то мабуть у монголів ( кстати ,это внутреняя монголия в Китае,провинция,
лєй монгу)
чі середньої азіі
Востаннє редагувалось Vadim_ в Нед 08 гру, 2024 22:56, всього редагувалось 1 раз.
Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 гру, 2024 22:46

Успіх написав:І я розумію, що зараз причепляться до - "але ж то - не законно!"...

Але хочу наголосити що це все "припустимо" і ще на цьому >>>
А судді то ХТО?©

Може ті, що НЕ законно зробили собі липові довідки і сидять в тилу?
Чи може ті, що НЕ законно перетнули кордон і звід-ти будуть судити?
Чи може ті, що спеціально пішли на таку роботу в тилу, де дають бронь, щоб "нехай хтось інший за мене воює/ризикує своїм здоров'ям і життям, але тільки не я!" ?

Тож ще раз - "а судді то, ХТО???"©]

Одні з самих коруммпованих держслужбовців в Україні
Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 гру, 2024 23:00

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Ізраїльські військові увійшли до буферної зони на Голанських висотах

Ізраїльські військові вночі та вранці 8 грудня на тлі повідомлень про падіння режиму президента Сирії Башара Асада в Дамаску увійшли до буферної зони між ізраїльськими та сирійськими позиціями на Голанських висотах, а також зайняли «прилеглі стратегічні позиції». Про це заявив прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу, повідомляє Haaretz.

Він виступив із відеозверненням, перебуваючи на кордоні підконтрольних Ізраїлю Голанських висот та сирійської території, до останнього часу підконтрольної Дамаску.

За словами Нетаньягу, падіння режиму Асада «відкриває нові можливості» для Ізраїлю, «але й створює ризики». За його словами, територія, що була буферною зоною за угодою 1974 року, «втратила цей статус, оскільки сирійські війська залишили свої позиції», і Ізраїль для захисту кордонів ввів туди свої війська. Ізраїльські військові взяли під контроль сирійський схил гори Гермон.

«Ми не допустимо закріплення ворожих сил біля наших кордонів», – наголосив Нетаньягу.

Міністр оборони Ізраїлю Ісраель Кац підтвердив розміщення ізраїльських військ у буферній зоні на Голанських висотах.
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 гру, 2024 23:07

ЛАД написав:
  flyman написав:........
влогер лохпожизни в останньому ....

Це хто і коли?

лохпожизни: "Моя гипотеза объясняет все мировые процессы за последние 100 лет"
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 08 гру, 2024 23:15

flyman написав:"Моя гипотеза объясняет все мировые процессы за последние 100 лет"

https://t.me/Pravda_Gerashchenko/105365
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 08 гру, 2024 23:38

Xenon написав:Нормально так Трампа опустил усатый ))

У світі залишилися лише два лідери — я і путін, — Ердоган

Як мінімум ще Сі є з їх когорти. Але насправді це Ердоган просто кинув кістку путіну, щоб той після Сирії знову не психанув і не закрив імпорт від Туреччини та турпотік в Туреччину.
The_Rebel

Подякував: 98 раз.
Подякували: 197 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 08 гру, 2024 23:42

105 тысяч погибших, о которых пишет Бутусов - это 1,5 трлн гривен только компенсаций. Сумма, которую украинский бюджет, отягощенный долгами, выплатить не сможет никогда.

Так что уже можно готовить проект “вовиной похоронной тысячи”,в которую эти деньги быстро превратятся по аналогии с деньгами Сбербанка СССР.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 08 гру, 2024 23:51

prodigy написав:ЛАД вас, как парторга , встречали на чорной волге селили в гостинице обкомовской, какие там камни

ненавидел и ненавижу совок за то, что там любой мог любого упрятать в тюрьму(лишить визы, вплоть до исключения из вуза, или организровать отправу в Афган)
...........
Вы много дописали. Сначала была только 1-я фраза. Я уж хотел вас поздравить с быстрым прогрессом. Уже почти догнали (а, может, и догнали) песикота.

Спорить с вами не буду, надоело. Только замечу, что вы сравниваете время, когда вам было лет 17-20 и вас воспринимали как пацана, со временем, когда вам уже 30-40-... Отношение разное.
И если вы думаете, что такие вещи, как вы описали (в т.ч. "упечь") сейчас невозможны, то позволю себе заметить, что вы ошибаетесь.

Но я вам написал, что вы и в прошлом посте написали о ненависти к совку, а я задавал вопрос: "30 лет назад вы тоже считали СА "армієї країни окупанта"?"
Об этом вы не ответили ни слова.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1122711228112291123011231 ... 14807>
Форум:
+ Додати