|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 13 гру, 2024 20:36
Успіх написав:Так багато країн, після "мирної угоди" хочуть відправити свої війська до нас, щоб "охороняти" лінію розмежування... Виходить, ВСІ такі хер-ої, але лише мирного часу?! Де, де смайлик, що спльовує?🤮
если конфликт часть противостояния китая и сша то что там заявил итальянский премьер - пук в воду. А оно на то похоже. путин дурачок готов спустить хулиарды на войну, а европа и сша не готовы. Окончательно все прояснится когда на рф закончатся деньги, либо конец войне либо китай подкинет. Не зря туда постоянно ездят на поклон. Готовят морально свой народ к переходу на юань и иероглифы. Следующий президент рф будет узкоглазый.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 13 гру, 2024 20:40, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 13 гру, 2024 20:41
Wirująświatła написав: Успіх написав:Так багато країн, після "мирної угоди" хочуть відправити свої війська до нас, щоб "охороняти" лінію розмежування... Виходить, ВСІ такі хер-ої, але лише мирного часу?! Де, де смайлик, що спльовує?🤮
если конфликт часть противостояния китая и сша то чтоитам заявил итальянский премьер - пук в воду. А оно на то похоже. путин дурачок готов спустить хулиарды на войну, а европа и сша не готовы. Окончательно все прояснится когда на рф закончатся деньги, либо конец войне либо китай подкинет. Не зря туда постоянно ездят на поклон.
Вони готові витрачати на війну лише українські життя сотні тисяч людей! Вже, навіть, і молодими готові жертвувати... але не своїми, а нашими хлопцями! Тому, я ще раз кажу - де, де плять смайлик, що спльовує?🤮🤮🤮
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: П'ят 13 гру, 2024 20:43
andrijk777 написав: ЛАД написав:По нашему форуму судить не стоит. Слишком односторонний. О Зе спорить не буду, но мне кажется, что он готов к уступкам, правда, не де-юре, а только де-факто. Основная проблема для него - гарантии после мира/перемирия.
А по-моєму стоит. Пересічні дуже слабо вникають в ці питання. Максимум на що здатний пересічний - це послухати Портнікова/Арестовича. Пересічні набагато більше переймаються щоб його особисто не мобілізували ніж глобальними питаннями і це в принципі нормально. А жінки це про емоції, а не про логіку. Однобокий в яку сторону по-вашому? Я не бачу однобокості. Про Зе і для чого йому НАТО - я писав, не буду повторятись.
Пересічні бувають різні. "Верхнее" образование не обязательно сочетается с высоким интеллектом, культурой и широтой взглядов/мышления. Об однобокости говорит, например, голосовалка 2019 к выборам президента. Результаты коренным образом отличались от реальных. Не назову какими-то плохими словами выбиравших Порошенко, но получается, что нельзя судить о мнении общества по господствующим взглядам на форуме. Так же и по многим другим вопросам. Форум давно не является срезом общества. Очень многие толковые люди ушли с форума. Очень многие оставшиеся не хотят обсуждать мысли, мнения и события, а больше личности форумчан. Раньше (довольно давно) по настроениям форума можно было с достаточной точностью судить о настроениях в обществе. Это было интереснее. Почему так получилось у меня есть предположения, но доказать правоту не смогу, поэтому и высказывать не буду.
Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 13 гру, 2024 20:48, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4856 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 13 гру, 2024 20:45
Успіх написав:Вони готові витрачати на війну лише українські життя сотні тисяч людей!
ну постой, это ж не их война. если бы пут напал на польшу, а воевали украинцы, тогда можно было бы что то предъявлять. А мирового полицейского готового вмешаться в любой конфликт больше нет. хз почему но сша отказались от этой роли.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 13 гру, 2024 20:47, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 13 гру, 2024 20:46
Успіх написав: Wirująświatła написав: Успіх написав:Але це не точно© Дружина каже, що біля епіку і біля ТЦ періодично(переважно на вихідних) пасеться тцк. с июля по октябрь раз в 2-3 дня был в эпицентре ни разу тцк не видел, военные на кассе были и довольно часто. в качестве покупателей.
От де, де ті "сусліки" ховаються? Коли поїхав у відпустку, то доводилось декілька разів в ТЦК заходити... - то і там їх не густо було 
Працюють "на землі" , на завданні -бусифікація п.с. я у 2021 проходив ВЛК у ТЦК , мені чомусь не запронували на контракт а тепер я придатний так як була недоповістка по місту реєстрації
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 622 раз.
- Подякували: 507 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 гру, 2024 20:51
Игорь Алексеевич В Запорі вже зникла помаранчева річка? Мабуть для москалів це відкриття, але у перелічених вище міст питна вода не з Дніпра. Але знаток передачі "Що? Де? Коли?" продовжує писать усіляку муйню, в якій сам повний нуль.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 220 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 гру, 2024 20:52
Успіх написав:Так багато країн, після "мирної угоди" хочуть відправити свої війська до нас, щоб "охороняти" лінію розмежування... Виходить, ВСІ такі хер-ої, але лише мирного часу?! Де, де смайлик, що спльовує?🤮
Не питайте иллюзий. Хотят больше на словах. Если дядя Сэм своих не пошлёт да ножкой не топнет, очень вряд ли мы их здесь увидим даже после войны.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4856 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 13 гру, 2024 20:52
Поляки бояться навіть після мирної угоди направити військо до України, отакі борці , шо ще потрібно?, усі вони п ідо ри 
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 622 раз.
- Подякували: 507 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 гру, 2024 20:54
Vadim_ написав:Поляки бояться навіть після мирної угоди направити військо до України, отакі борці , шо ще потрібно?,
Бо поляки знають москалів і розуміють, що то тільки питання, коли доведеться з ними воювати на тій лінії.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 889 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 13 гру, 2024 20:55
Wirująświatła написав: Успіх написав:Вони готові витрачати на війну лише українські життя сотні тисяч людей!
ну постой, это ж не их война. если бы пут напал на польшу, а воевали украинцы, тогда можно было бы что то предъявлять. А мирового полицейского готового вмешаться в любой конфликт больше нет. хз почему но сша отказались от этой роли.
Ну от і я про те ж натякаю! Як так?©
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-