термін не пролонгували, а проводили вибори
законодавчого обмеження по кількості каденцій на той час не було, було неписане правило
в Україні колізія, влада може висувати нездійснені умови припинення війни , таким чином уникати виборів довічно
|
|
![]() термін не пролонгували, а проводили вибори законодавчого обмеження по кількості каденцій на той час не було, було неписане правило в Україні колізія, влада може висувати нездійснені умови припинення війни , таким чином уникати виборів довічно Востаннє редагувалось fox767676 в Суб 14 гру, 2024 15:17, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Корінець може бути ще глибше)) Піхоті ці умови можуть на зараз бути не достатніми. Бо! Одна справа, як ото К-2 Верес: я пояснюю хлопцям, що не потрібна нам ротація. Бо вийдемо з наших позицій, а повернемось у поле на необладнані... Інша -- звичайні пересічні частини, які сточуються за кілька місяців.
![]() Співпадіння? © )))Тому що: У - Успіх! ![]() У́спіх[1] (англ. success; нім. Erfolg n; також до́спіх — Позитивний наслідок роботи та справи, змагання, життя тощо; значні досягнення, вдача, талан. Позитивний результат діяльності, факт вищого досягнення поставленої мети. Здобутий успіх є великим збудником нової енергії, могутнім стимулятором творчих пошуків і злетів.[2] Суспільне визнання чого-небудь або кого-небудь, яке супроводжується почуттям потрібності й отриманням позитивних емоцій. ![]() графики которые гуляют сетью говорят другое но я не специалист по совку, чтобы спорить. где ты такую чушь нарыл??? природа позитивных эмоций EQ. Люди с высоким EQ не всегда успешные, точнее редко когда. Они слишком добрые и слишком доверчивые. В 21м веке с высоким EQ не выжить, или где нибудь в Таиланде. Нужен баланс рационального мышления и эмоционального восприятия мира. Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 14 гру, 2024 15:23, всього редагувалось 3 разів.
![]() Ви прям "Містер Очевидність" Лишилось 2 маленькі питання: Як довго ми зможемо воювати "за свой счёт"? І що робити дальше(коли ми вже не зможемо воювати "за свой счёт")?
![]() Цілком згідний. І що ви пропонуєте? Шукаєте крайнього? Я вам можу сказати хто крайній - вам це не сподобається.
![]()
Вибачаюсь що влажу, але я знаю відповідь - поміняти нашого "Чембердлена" на достойну людину. ![]() Неверно. Если народ/армия не согласится с "умовами припинення війни", то "припинення" не будет, а если будет, то о результатах промолчу. Референдум по этим "умовам" вряд ли будет (хотя не исключаю), но ратификация ВР точно необходима. Вы уверены, что депутаты решатся проголосовать, если будет сильное недовольство народа?
Я, вроде, ни слова не сказал о языке. И в 2019 так же была "тотально російська". Но я ушёл с политветки, т.к. она превратилась в детскую песочницу. И насчёт "серед пересічних не було такого явного домінування російської мови". Простите, не помню, откуда вы пишете (или вы об этом не говорили? если можно, напишите), но восток и юг города "тотально" говорили на русском. Уж молчу о Харькове, Донецке, Днепре, Запорожье, Одессе, но и Черкассы, и даже столица Украины Киев. В маленьких городах говорили на суржике. В деревнях почти везде тоже. Услышать хорошую украинскую речь можно было редко. Простите, но на западе тоже часто не укр. мова, а какой-то украинско-польско-вергерский суржик, который сегодня почему то пытаются сделать образцом литературного языка. Удивляет, когда общепринятое прижившееся слово, пришедшее з русского, называют русизмом и не рекомендуют к употреблению, призывают отказаться, а такое же явное и малоупотребляемое заимствование из польского называют украинским и призывают к мспользованию. А "менше розділяє"... Я бы обратил на это внимание, если бы видел, что это произошло из-за того, что люди изменили своё мнение. Но нет. Просто остались такие, как песикот и Василь, и у них осталось то же мнение, что и было. А другие люди ушли. Причины обсуждать, уже писал, не буду. И форум изменился не в 2022, а гораздо раньше. P.s. Добавлю 2 слова о языке. В одном магазине была продавщица, не знаю, откуда она и куда ушла. Но я к ней ходил и покупал какой-нибудь продукт ради того, чтобы послушать её речь. Получал настоящее удовольствие. Уточню - украинскую речь. Её бы диктором на ТВ. Её речь точно была лучше. Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 14 гру, 2024 15:38, всього редагувалось 2 разів.
Зараз переглядають цей форум: flyman і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|