|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 15 гру, 2024 21:01
Успіх написав:+100500!
навіть я зі своєю вірою в людей інколи згадую що можливо Всесвіт має межі на відміну від... 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 764 раз.
- Подякували: 1620 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 15 гру, 2024 21:05
Wirująświatła написав: tester7336 написав:ну если вы уже отрицаете то что пишете тут про власть - то смысл с вами вообще про что то говорить? вы тогда любую чушь придумаете ради отстаивания своего утверждения.
власть обсуждаю наравне с вышеперечисленными темами. У меня нет плана о чем писать. Что хочу то и пишу. если не о чем со мной говорить -добавили меня в чс и живите как жили) я вроде вас не спрашивал о смысле общения со мной. Что-то личное?
вас смущает когда вам указывают на бессмысленность ваших безапелляционных заявлений? я всего лишь указал на это и все. в чем вы увидели что то личное? или все дискуссии для вас это личное? ЗЫ потом вы уже указали что оказывается что роль играет не только наличие недовольства но и другие параметры. но изначально этого не было - просто безапелляционно что наличие недовольства это разрушение. вот эта ваша манера излагать бросается в глаза.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 гру, 2024 21:07
budivelnik написав:Хтось менепо почитав За добу три судна в Азовському 2 танкери і в Чорному морський кран- тонуть.
А чого тонуть? На мілину наскочили? Не кажуть конкретно? Сьогодні мені дуже не ясно чому рашисти здійснили такі потужні запуски ракет по Харкову як Іскандер-М, якщо вірити прес-службі. Хоча можливо, що то були Іскандер-К, бо знайшлись знайомі люди, які чітко чули двигун низько пролітаючої великої ракети за декілька секунд до її вибуху. А вибух 480 кг вибухівки це не жарти, як хтось ще не чув. Якщо це була помста за якусь вдалу роботу наших військових, то тоді все сходиться. Мені підсказують про якісь бпла у Чечні, але я не знаю. На слух вибухи були точнісенько такі як колись, що по місцевому пляжу прилетіли два Іскандери десь року півтора назад. "Може це ПВО?", - це перше, що прийшло тоді на думку, але я помилився і це були дуже потужні вибухи в одному місці, людей місцевих на пляжі побило багато. Сьогодні про ПВО думки вже не виникало, бо ознаки були наявні зовсім інші. Півтора роки назад, літом, то теж була якась помста русні. За що саме вже не пам'ятаю. Та це і неважливо. Все одно вони набрешуть. Та і яка помста мирним українцям може бути від злочинців світового масштабу - а саме кремля?
-
buratinyo
-
-
- Подякував: 2900 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 гру, 2024 21:11
tester7336 какой % моих постов за сегодня про власть? Хотите апелляционно начните с себя.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 15 гру, 2024 21:27, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 15 гру, 2024 21:20
buratinyo написав: budivelnik написав:Хтось менепо почитав За добу три судна в Азовському 2 танкери і в Чорному морський кран- тонуть.
А чого тонуть? На мілину наскочили? Не кажуть конкретно? ...
Офіційна версія москаликів - шторм Перший танкер - хвиля проломила борт Другий танкер - втікав від шторму викинувся на мілину Морський кран - перекинувся.... У всіх випадках , малесенький вибух чогось в рази меншого ніж сібебік - створив би аналогічні до заявлених проблеми. ПС Давно був злий на Петра Олексійовича, за те що він як останній лох виглядає -бо НЕ купив собі яхту. От би гарно виглядало якби яхта поплила в Балтійське море ППС для продіджі Два танкери (Волга212, волга239)по 4300 тонн мазуту- були повні. Так що в Азовському як я розумію екологічних проблем не уникнути
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 15 гру, 2024 21:31, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 15 гру, 2024 21:22
buratinyo написав: budivelnik написав:Хтось менепо почитав За добу три судна в Азовському 2 танкери і в Чорному морський кран- тонуть.
А чого тонуть? На мілину наскочили? Не кажуть конкретно? Сьогодні мені дуже не ясно чому рашисти здійснили такі потужні запуски ракет по Харкову як Іскандер-М, якщо вірити прес-службі. Хоча можливо, що то були Іскандер-К, бо знайшлись знайомі люди, які чітко чули двигун низько пролітаючої великої ракети за декілька секунд до її вибуху. А вибух 480 кг вибухівки це не жарти, як хтось ще не чув. Якщо це була помста за якусь вдалу роботу наших військових, то тоді все сходиться. Мені підсказують про якісь бпла у Чечні, але я не знаю. На слух вибухи були точнісенько такі як колись, що по місцевому пляжу прилетіли два Іскандери десь року півтора назад. "Може це ПВО?", - це перше, що прийшло тоді на думку, але я помилився і це були дуже потужні вибухи в одному місці, людей місцевих на пляжі побило багато. Сьогодні про ПВО думки вже не виникало, бо ознаки були наявні зовсім інші. Півтора роки назад, літом, то теж була якась помста русні. За що саме вже не пам'ятаю. Та це і неважливо. Все одно вони набрешуть. Та і яка помста мирним українцям може бути від злочинців світового масштабу - а саме кремля?
Соскін підтверджує Грозний
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2842 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 15 гру, 2024 21:27
Wirująświatła написав:tester7336 какой % моих просто за сегодня про власть? Хотите апелляционно начните с себя.
вы безапелляционно заявили что наличие недовольства это разрушение. и зная ваши посты ранее про власть логично у вас спросил - вы нею довольны или разрушаетесь. вы же вместо того что бы признать неточность вашего высказывания и просто его уточнить начали выкручиваться. ну это ваше дело.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 гру, 2024 21:31
tester7336 написав: Wirująświatła написав:tester7336 какой % моих просто за сегодня про власть? Хотите апелляционно начните с себя.
вы же вместо того что бы признать неточность вашего высказывания и просто его уточнить начали выкручиваться.
tester7336 написав:если бы вы ее игнорировали вы бы не писали тонны всего тут.
это точное сообщение? тонны в постах это сколько 10-40-200? сколько килограмм из них про власть? или вам неточно выражаться можно, а мне нельзя? и я вроде не на экзамене отвечать всем точно.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 15 гру, 2024 21:33, всього редагувалось 2 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 15 гру, 2024 21:33
tester7336 написав: Wirująświatła написав:tester7336 какой % моих просто за сегодня про власть? Хотите апелляционно начните с себя.
вы безапелляционно заявили что наличие недовольства это разрушение. и зная ваши посты ранее про власть логично у вас спросил - вы нею довольны или разрушаетесь. вы же вместо того что бы признать неточность вашего высказывания и просто его уточнить начали выкручиваться. ну это ваше дело.
як написати десять повідомлення ні про що? звертайтесь - tester7336 вміє за формальною ознакою жувати одне й теж без ніякого змісту 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 764 раз.
- Подякували: 1620 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 15 гру, 2024 21:38
Wirująświatła написав: tester7336 написав: Wirująświatła написав:tester7336 какой % моих просто за сегодня про власть? Хотите апелляционно начните с себя.
вы же вместо того что бы признать неточность вашего высказывания и просто его уточнить начали выкручиваться.
tester7336 написав:если бы вы ее игнорировали вы бы не писали тонны всего тут.
это точное сообщение? тонны в постах это сколько 10-40-200? сколько килограмм из них про власть? или вам неточно выражаться можно, а мне нельзя? и я вроде не на экзамене отвечать всем точно.
изначально я просто задал вам наводящий вопрос думая что вы сами поймете и поправитесь. ну да ладно.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-