Wirująświatła написав:anderlog получается инфа что русские сформировали под Запорожьем большую ударную группировку ипсо? инфофон последних недель очень негативный. не знаю чему верить.
Це як з Харковом: довго кричали про ІПСО, а потім раптово москалі пішли в ататку...
Тут була ціла хвиля обговорення того, що я єврея називаю жидом, а афро-українця - негром. Не думав, що і на форумі потрібно дотримуватись політкоректності...
P.S. Жиди москалям склад боєприпасів в Тартусі (Сирія) розбомбили, на жаль москалі встигли втікнути звідти.
Інженерна сім'я. Знущання над військовими, вимагання грошей, кумівство та інші секрети 211-ої понтонно-мостової бригади
Офіцери піднялися на горище, де ховався солдат. І побачили жахливу картину.
"Чоловік був у критичному стані: худий, блідий, виснажений, наляканий. Видно, що п'яний. Він забився в куток і спершу взагалі відмовлявся з нами спілкуватися. А потім почав кричати, що не повернеться в частину, бо його там уб'ють, якщо не скидатиме гроші сину начальника штабу", – згадує в розмові з УП колишній офіцер відділення психологічної підтримки персоналу Тимофій Остафійчук.
"СЗЧшник" виявився одним із постраждалих від погроз і побоїв з боку тодішнього командира взводу першого батальйону Владислава Пастуха, який є тим самим сином начштабу. Про знущання над цим солдатом та іншими військовими в бригаді дізналися під час службових перевірок, що тривали з весни 2024-го.
Але замість справедливо покарати винних, майже всіх залучених до внутрішніх розслідувань, включно з постраждалими й офіцерами, які служили в ППД на Тернопільщині, командування бригади перевело в піхотні частини. https://www.pravda.com.ua/articles/2024/12/16/7489216/
Wirująświatła написав:anderlog получается инфа что русские сформировали под Запорожьем большую ударную группировку ипсо? инфофон последних недель очень негативный. не знаю чему верить.
Це як з Харковом: довго кричали про ІПСО, а потім раптово москалі пішли в ататку...
MYROSHNYKOV Курахівський напрямок
- Ганнівка втрачена. Більшість нашого гарнізону змогла прорватися, але не всі.
Я дуже сподіваюся, що за фактом відсутності наказу на вихід до останнього, що призвело до втрат, буде проведене розслідування.
- Після втрати Ганнівки, цінність утримання частини Успенівки зведена майже до нуля. Відхід звідти - справа часу.
- Також справа часу, причому найближчого - повне згортання оборони на західному березі р. Сухі Яли від однойменного села і до Трудового.
Бо в Костянтинопольському може бути повторення трагедії Ганнівки та Романівки, якщо вчасно не прийняти вірних рішень.
"Це ознака тоталітаризму - розпоряджатися життям людини без її згоди!" - про примусову мобілізацію.
"Примусова мобілізація - це ознака того, що суспільство не розділяє цілей і методів влади."
видео старое но так для полноты картины. с 12й минуты. классический пример высокого EQ чувак не аппелирует к законам и даже к морали, чистая вербализация ощущений (кстати надо уметь). Может не очень умно но зато очень точно.
IQ апеллирует к нормам закона, а также принятым порядкам, стереотипам, традициям.
EQ апеллирует к ценностям и смыслам. Так бывает что законы, моральные нормы, стереотипы перестают отражать общечеловеческие ценности (или искажают их). То что происходит сейчас.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 16 гру, 2024 12:08, всього редагувалось 8 разів.
jump написав: Інженерна сім'я. Знущання над військовими, вимагання грошей, кумівство та інші секрети 211-ої понтонно-мостової бригади
Офіцери піднялися на горище, де ховався солдат. І побачили жахливу картину.
"Чоловік був у критичному стані: худий, блідий, виснажений, наляканий. Видно, що п'яний. Він забився в куток і спершу взагалі відмовлявся з нами спілкуватися. А потім почав кричати, що не повернеться в частину, бо його там уб'ють, якщо не скидатиме гроші сину начальника штабу", – згадує в розмові з УП колишній офіцер відділення психологічної підтримки персоналу Тимофій Остафійчук.
"СЗЧшник" виявився одним із постраждалих від погроз і побоїв з боку тодішнього командира взводу першого батальйону Владислава Пастуха, який є тим самим сином начштабу. Про знущання над цим солдатом та іншими військовими в бригаді дізналися під час службових перевірок, що тривали з весни 2024-го.
Але замість справедливо покарати винних, майже всіх залучених до внутрішніх розслідувань, включно з постраждалими й офіцерами, які служили в ППД на Тернопільщині, командування бригади перевело в піхотні частини. https://www.pravda.com.ua/articles/2024/12/16/7489216/
Что там Будивельнык в прошлый раз рассказывал? -- что это все сугубо добровольно? -- более того: этот "сынначаштаба" в следующую же вылазку в город на эти добровольные пожертвования какие-нить броники/тепловизоры закупит...
Banderlog написав:Схоже вже явної кризи в піхоті нема. наступними піде таки поліція. Но думаю на весну. З тцк і сп тільки ті шо завалють показники , думаю менше четверті попаде на весну. А так... риби море.
А як же "кляті ухилянити" яких не вистачає для покращення перемовних аргументів чи в оператори АТАКАМСів? Так і жиртрест Дикий скоро добалакається
А они на следующий день/неделю в СЗЧ идут -- и все довольно: и одни типа план выполнили и штатное расписание частей закрыли. И даже полиция -- есть чем свою незаменимость обосновать.