|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 17 гру, 2024 20:41
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 17 гру, 2024 20:56
ЛАД написав: Wirująświatła написав: ЛАД написав:Что он должен делать?
когда на рынке труда безработица, он должен выгнать нарушителей и вместо них набрать адекватных. При бусификации такого маневра нет и комвзвода может тихо уголке помолиться. Ещё один неочевидный минус бусификации, что командирам делать с аватарами и инвалидами непонятно.
Здесь уже многократно задавался вопрос - как набрать миллион мотивированных людей на работу, на которой вполне реально погибнуть или хотя бы получить инвалидность и в любом случае с крайне тяжёлыми условиями труда? Возьмётесь за такое?
ринкові методи не пробували?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 17 гру, 2024 21:14
flyman написав: ЛАД написав: Wirująświatła написав:......... когда на рынке труда безработица, он должен выгнать нарушителей и вместо них набрать адекватных. При бусификации такого маневра нет и комвзвода может тихо уголке помолиться. Ещё один неочевидный минус бусификации, что командирам делать с аватарами и инвалидами непонятно.
Здесь уже многократно задавался вопрос - как набрать миллион мотивированных людей на работу, на которой вполне реально погибнуть или хотя бы получить инвалидность и в любом случае с крайне тяжёлыми условиями труда? Возьмётесь за такое?
ринкові методи не пробували?
Это как? Ещё в 2 раза поднять выплаты? Деньги на это вы дадите?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 17 гру, 2024 21:17
pesikot написав:Пуйло хоче перемовин, так чи ні ? Чи знову у тебе діслексія буде чи амнезія 
Давайте іще раз, бо ми говорим вродь і про одне... і ви говорите розумно. Я даж не буду про те що ви лічно поучайствувать не хочете.. в принципі, воно не важно, ваше лічне учайствіє. Важно інше. З чого ви взяли що війна йде на нашу користь? Да, путін переговорів не хоче. Да, війна йому вигідна. Який в нас план перемоги? Даж не план а мінімально -ціль і способи досягнення? Допустим. Ми хочем кордони 91р. Допустим, ми дожали. Москалі війну припинять?) Ладно, не так ми їм виставим зависоку ціну війни, яку вони не можуть заплатити. В чому ціна? Територіально? В грошах? В економіці? В мясі? Не здається що ціна вища для нас? Ну можливо, і я так думаю, в мясі не так. Тільки доказів цього в мене нема. Всі втрати засекречені... берем оптимістично. Який план? Ми наступного року міняєм умовних наших 30 тисяч втрат на їх умовних 300 тисяч? І ждем смерті двійника Путіна?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 17 гру, 2024 21:25
Banderlog написав: pesikot написав:Пуйло хоче перемовин, так чи ні ? Чи знову у тебе діслексія буде чи амнезія 
Давайте іще раз, бо ми говорим вродь і про одне... і ви говорите розумно. Я даж не буду про те що ви лічно поучайствувать не хочете.. в принципі, воно не важно, ваше лічне учайствіє. Важно інше. З чого ви взяли що війна йде на нашу користь? Да, путін переговорів не хоче. Да, війна йому вигідна. Який в нас план перемоги? Даж не план а мінімально -ціль і способи досягнення?Допустим. Ми хочем кордони 91р. Допустим, ми дожали. Москалі війну припинять?) Ладно, не так ми їм виставим зависоку ціну війни, яку вони не можуть заплатити. В чому ціна? Територіально? В грошах? В економіці? В мясі? Не здається що ціна вища для нас? Ну можливо, і я так думаю, в мясі не так. Тільки доказів цього в мене нема. Всі втрати засекречені... берем оптимістично. Який план? Ми наступного року міняєм умовних наших 30 тисяч втрат на їх умовних 300 тисяч? І ждем смерті двійника Путіна?
А вот это очень хороший и правильный вопрос. И тот потешный "План" как раз на эти вопросы ответы и должен был бы дать... А так все как вы написали: ждем. Ждем, когда ракеты и бронетехника закончатся. Ждем, когда солдаты позаканчиваются. Еще там недели две-три до полного обрушения экономики осталось... И там "что-то" будет -- что именно -- никто не знает, но все ждут...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 17 гру, 2024 21:31
Banderlog написав:Да, путін переговорів не хоче. Да, війна йому вигідна.
нужна причина войны. тогда всё станет на свои места. По непонятному поведению Китая причина кажется там. Если путиным управляют из пекина, что он хочет значения не имеет.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 17 гру, 2024 21:35
Banderlog написав:Який план?
не капитуляция
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 17 гру, 2024 21:43
ЛАД написав:То, что я знаю - 2 варианта - наёмники (если много денег) или принудительная мобилизация (если нужна очень большая армия, а денег не хватает). Последние лет 200 работали по 2-му варианту.
дело в том что мир изменился. потому второй вариант сейчас не будет работать.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 гру, 2024 21:45
_hunter написав: Banderlog написав: pesikot написав:Пуйло хоче перемовин, так чи ні ? Чи знову у тебе діслексія буде чи амнезія 
Давайте іще раз, бо ми говорим вродь і про одне... і ви говорите розумно. Я даж не буду про те що ви лічно поучайствувать не хочете.. в принципі, воно не важно, ваше лічне учайствіє. Важно інше. З чого ви взяли що війна йде на нашу користь? Да, путін переговорів не хоче. Да, війна йому вигідна. Який в нас план перемоги? Даж не план а мінімально -ціль і способи досягнення?Допустим. Ми хочем кордони 91р. Допустим, ми дожали. Москалі війну припинять?) Ладно, не так ми їм виставим зависоку ціну війни, яку вони не можуть заплатити. В чому ціна? Територіально? В грошах? В економіці? В мясі? Не здається що ціна вища для нас? Ну можливо, і я так думаю, в мясі не так. Тільки доказів цього в мене нема. Всі втрати засекречені... берем оптимістично. Який план? Ми наступного року міняєм умовних наших 30 тисяч втрат на їх умовних 300 тисяч? І ждем смерті двійника Путіна?
А вот это очень хороший и правильный вопрос. И тот потешный "План" как раз на эти вопросы ответы и должен был бы дать... А так все как вы написали: ждем. Ждем, когда ракеты и бронетехника закончатся. Ждем, когда солдаты позаканчиваются. Еще там недели две-три до полного обрушения экономики осталось... И там "что-то" будет -- что именно -- никто не знает, но все ждут...
Саме важливе питання не те що хоче Зеленський і який у нього план, а що хочуть "партнери" і чи є у них план.
-
d44
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 17 гру, 2024 21:46
Wirująświatła написав: Banderlog написав:Да, путін переговорів не хоче. Да, війна йому вигідна.
нужна причина войны. тогда всё станет на свои места. По непонятному поведению Китая причина кажется там. Если путиным управляют из пекина, что он хочет значения не имеет.
Офіційна причина війни -- дивимось, що було напередодні війни. А були оті зустріч пу з Байденом. Ультиматум. Відповіді. Гляньте про що там мова. Що з однієї сторони, що з другої. Гугл же все надасть. Там не про Україну... І ваша згадка про Китай в тему цю ж. Китай чітко сказав, що "час (на припинення) ще не настав". Путло хоче розмовляти з Штатами... Не з Україною. Байден не хотів розмовляти з путлом. Знов)) Трамп виявив бажання. Але від України Трамп хоче згоди на перемовини. Не перемовин, а згоди на перемовини. І якщо тоді Трамп домовиться з путлом (про, як мінімум, нову систему безпеки в Європі! і нові відносини рф-Штати), лише тоді настане черга саме перемовин України з рфією. На базі домовленості Трампа і пу, які вже стануться. (Тобто в точності з чого і почалася війна три року тому --- путло в Женеві не домовився з Байденом). Такий розклад не влаштовує нашу владу і не тільки... Чому? --- )))))))))))))))))))))))))
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 17 гру, 2024 21:48, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
|