Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1212912130121311213212133 ... 12353>
Повідомлення Додано: Вів 17 гру, 2024 13:55

mazurkevych написав:
  Wirująświatła написав:
  Бетон написав:доречі, може бути
в любом случае сейчас дно и после окончания войны начнется резкий рост. Хотя бы потому что военным на зарплаты влили ярды не обеспеченных денег. Тётки легко покупают колбасы па 500 и помидоры по 130. Пока мужья воюют. Этот рост х2 мы видим в эпицентре. Новая почта подорожала х2 с начала войны. А покупать квартиры теже тётки пока что стремаются. Впрочем наверное это больше других городов касается.

Что должно обеспечить «резкий рост»?
Напечатанные купонокарбованцы в 90х сделали всех миллионерами, но квартиры в облцентрах по 2-5 тысяч долларов стоили, вывалив дополнительно на рынок еще и квартиры еврейских репатриантов массово тогда выезжающих… так тогда не было ни войны, ни руины ни эмиграции миллионов человек.
Тогда подавляющее большинство людей потеряли все сбережения, и нет никакой гарантии что история «сбербанка СССР» не повторится вновь, ведь депозиты в украинской банковской системе по большей частью обеспечены ОВДП, которые в свою очередь фактически обеспечены «перемогою», «російськими репараціями», гигантским дефицитом бюджета и колоссальным внешним долгом…

Война еще дает импульс экономике через большие бюджетные траты и госзаказы, оплату военным что стимулируют как и спрос на товары, так и инфляцию. И пока это покрывалось еще заимствованиями с Запада, то что будет дальше?

Нет особых поводов к оптимизму увы

Трамп шокирован, что в Украине 20 этажные дома превращают в груды щебеня, утюжа бомбами.
Динамика уничтожения недвижимости колоссальна и несоизмерима с созиданием. кацапы уже практически в днепро-ской области.
Получается так, что не спрос растёт а дефицит
Бетон

Подякував: 188 раз.
Подякували: 376 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 17 гру, 2024 19:15

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Київ - це вже минулий вік.
Дюрі-бачі

Подякував: 864 раз.
Подякували: 629 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 17 гру, 2024 21:59

cherchiltank написав:
  Бетон написав:на ринку коїться щось незрозуміле. люди вигрібають по 4, 6 квартир одночасно. все, що до 11 поверху. мене закрили ще мінімум на рік, прийшлось купувати. вскочив в останній вагон. ті квартири, які мені пропонували 3 тижні назад, 3,8,11,14 поверхи - з дуже поганим плануванням під назвою "вагон" за вузьку кухню - куплені однією людиною зі знижкою 500 баксів на кожній.
квартру, яку я дивився і скидував сюди - продали на минулому тижні.
до цього воно все стояло декілька місяців.
я ще не знаю з чим повязане таке пожвавлення. можливо з відсутністю вводу в експлуатацію нових обєктів, можливо з інфляцією.

Десь фоном лунає пісня «фантазьор»)
Все таки рано в нас прибрали примусову психіатрію)

Шо вообще никуя никто и даже со скидкой не покупает?
барабашов

Подякував: 291 раз.
Подякували: 359 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 гру, 2024 23:12

Сам щас покупаю несколько квартир. Тело отказывается слушаться, что я делаю? Парню продавцу говорю, друг, уезжай отсюда
Бетон

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 17 гру, 2024 23:25

Бетон написав:Не исключено, что ВС РФ намерены зайти и захватить Днепропетровскую область, — начальник отделения коммуникаций 48 ОАБр Петренко
Я бы на вашем месте поднапрягся. У вас есть пол года имхо

Смотря у кого и для чего,пан Бетон. Наслушался я про рассказы ухилянтов в европах- я лучше тут останусь, вмру справжним героем. Или нет. :mrgreen:
А так то вот в Буковель собрался, кто-то еще с форума едет?
Покатаюсь на лижах последний раз.
Господар Вельзевула

Подякував: 7 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 гру, 2024 23:33

Господар Вельзевула написав:
  Бетон написав:Не исключено, что ВС РФ намерены зайти и захватить Днепропетровскую область, — начальник отделения коммуникаций 48 ОАБр Петренко

Смотря у кого и для чего,пан Бетон. Наслушался я про рассказы ухилянтов в европах- я лучше тут останусь, вмру справжним героем. Или нет. :mrgreen:

аналогічно.
можливо, краще вмерти людиною ніж жити як чудовисько
Бетон

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2024 06:09

Доброго дня, шановне панство!
Прошу поради в одному питанні. Є покупець з сумою: десь 70 відсотків безналом(цільова купівля квартири для ВПО по 280 постанові), 30 відсотків кеш в долларах. Оскільки по програмі є обмеження по квартирі, то такж пропонується укласти угоду з заниженою ціною квартири (приблизно на 20 відсотків).
Плюси, мінуси, підводні камені? Чи варто ввязуватись?
stardator

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2024 10:22

Бетон написав:
  Господар Вельзевула написав:

аналогічно.
можливо, краще вмерти людиною ніж жити як чудовисько

Я тоже так говорил, пока мой город не начали обстреливать танками, минаметами, авиацией

теперь хорошо понимаю что жизнь дороже всей этой истории, жаль что люди в кабинетах этого не понимают
Феодал

Подякував: 26 раз.
Подякували: 94 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2024 11:57

Бетон написав:на ринку коїться щось незрозуміле. люди вигрібають по 4, 6 квартир одночасно. все, що до 11 поверху. мене закрили ще мінімум на рік, прийшлось купувати. вскочив в останній вагон. ті квартири, які мені пропонували 3 тижні назад, 3,8,11,14 поверхи - з дуже поганим плануванням під назвою "вагон" за вузьку кухню - куплені однією людиною зі знижкою 500 баксів на кожній.
квартру, яку я дивився і скидував сюди - продали на минулому тижні.
до цього воно все стояло декілька місяців.
я ще не знаю з чим повязане таке пожвавлення. можливо з відсутністю вводу в експлуатацію нових обєктів, можливо з інфляцією.

то ви все продаєте і вже напівдорозі в польщу, то ви знову купуєте. якісь занадто плутані свідчення.
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2024 11:58

Wirująświatła написав:
  Бетон написав:доречі, може бути
в любом случае сейчас дно и после окончания войны начнется резкий рост. Хотя бы потому что военным на зарплаты влили ярды не обеспеченных денег. Тётки легко покупают колбасы па 500 и помидоры по 130. Пока мужья воюют. Этот рост х2 мы видим в эпицентре. Новая почта подорожала х2 с начала войны. А покупать квартиры теже тётки пока что стремаются. Впрочем наверное это больше других городов касается.

як тільки закінчаться активні бд, ці самі "Тётки", принаймні переважна більшість з них, різко почнуть смоктати лапу замість "колбасы па 500 и помидоры по 130", з причини припинення виплат в теперішніх розмірах і невміння зберегти раніше зароблене. так що тут, як то кажуть, бабка на двоє ворожила...
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

#<1 ... 1212912130121311213212133 ... 12353>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор