Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1214512146121471214812149 ... 12848>
Сообщение Добавлено: Сб 21 дек, 2024 17:38

foxluck писал(а):
  Бетон писал(а):в КАН не має жодної нормальної локації

Тетріс в нормальній локації :)
Хоча прильоти були вчора в декількох кварталах звідти, стрьомно.

а ну да, тетріс.
ну там і ціна, 1к 380 куе

https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/prod ... TXRJj.html
Бетон

С нами с: 17.12.22
Благодарил (а): 227 раз.

6
3
2
Сообщение Добавлено: Сб 21 дек, 2024 17:47

Бетон писал(а):
  foxluck писал(а):

а ну да, тетріс.
ну от шо ти постійно мелеш, тобі не соромно взагалі?)

1) Даймонд Хілл
2) Тетріс 2 черги
3) Сентрал Парк 2 черги
ще є величезний клапоть на Маккейна від Філатова до Інтергал плази де вони почали зі школи

і це тільки житлові, бо у них і Мандарін і Оушен ще в портфоліо присутні

в їх Республіці до речі метр з ремонтом вже коштує дорожче ніж метр в перших чергах НЛ і десь однаково з ФК2
бо в маркетинг ніконовці вміють краще за всіх
Последний раз редактировалось kingkongovets Сб 21 дек, 2024 17:48, всего редактировалось 1 раз.
kingkongovets

С нами с: 05.06.16
Благодарил (а): 1316 раз.

2
Сообщение Добавлено: Сб 21 дек, 2024 17:48

cherchiltank писал(а):
  UA писал(а):
  Wirująświatła писал(а):я не говорил за всю Одессу, те кейсы о которых знаю, 1й всей семьёй выехали заграницу, 2й переехали туда где дешевле отопление, 3й пока не переехали, но попросили у лорда скидку 500 грн до апреля, типа доходы упали, а цены на всё выросли.

Доходы упали - поедут в более дешевый район.
Сейчас сезонный спад. Так было всегда.
Прогноз в условиях войны не имеет смысла, но ткну пальцем в небо - в феврале начнется рост ставок аренды. Кто успеет сейчас снять - тот молодец.

В лютому почнеться нарешті сравжня мобілізація, можливо це вплине на ріст ставок оренди але не там де ви думаєте)

Трампобілізація
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Сб 21 дек, 2024 18:08

Бетон писал(а):Нивки парк не йде ні в яке порівняння з ФТ, де не дивлячісь, на маркетинг, люди відпочивають і біля барбекю, в басейні, а на дитячих класних майданах натовпи дітей

я той район ніколи для життя не розглядав (окрім приватного сектору), нікомуне рекомендую і вважаю лайном і те і те, але ФТ лайном роздутим рекламою і маркетингом і через те занадто переоціненим

а щодо активності на придомовій - так особисто мені цей двіж на теріторії абсолютно не подобається, якщо мені хочеться активності я їду або йду в місто пішки бо все поруч, я дуже проти шашликів і дитячих зграй під домом і басейн з дитячим супом всередині мені не потрібен теж
мені подобається мій скромний маленький дворик з шлагбаумом, гаражом, спокоєм і охороною
kingkongovets

С нами с: 05.06.16
Благодарил (а): 1316 раз.

2
Сообщение Добавлено: Сб 21 дек, 2024 18:22

Бетон писал(а):
  foxluck писал(а):

а ну да, тетріс.

https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/prod ... TXRJj.html

А эта прекрасноэлитная 1К по семь за метр продаётся год, два, три или так, реклама агентству, смотрите, у нас по цене Манхетрена даже для вас есть
Жалко КоляПГС пропал, он бы такую цену прокомментировал с привязкой к своим НьюЙорк.дим.риа
барабашов

С нами с: 16.06.15
Благодарил (а): 295 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 21 дек, 2024 18:32

Faceless писал(а):
kingkongovets писал(а):
Бетон писал(а):Автівки там по 40...80 тисяч доларів. Ніфіга се расходники.

шось не бачив я там нічого супер дорогого, до того ж половина була внагляк запаркована на а-смузі - це постійна біда біля НЙ бо парковок там нема - але скільки б не вартував корч, він все одно залишається розходником і якщо якісь дурні цього не розуміють, купуючи авто які їм не по кишені - це виключно їх особисті проблеми

зи: взагалі це квінтесенція успішного успіху по-українськи - затягнути якесь бите, втоплене, чи з розірваним від їзди боком мотором лайно, зліпити тут з нього куклу, ще й «переодягнувши» по ходу в більш пізні роки щоб понтуватись, паркуючись у дворах чоловійників на околицях, або кидати на газонах, тротуарах чи смугах для транспорту бгг
Колись я ще в Торонто працював, то там дуже бодро евакуювали по Антоновича, невже знову розслабились?

Ві и там были (с) ?
Vadim_

С нами с: 23.05.14
Благодарил (а): 670 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 21 дек, 2024 18:36

airmax78 писал(а):
  kingkongovets писал(а):
  Hotab писал(а):Хто може щось сказати про:
Файна Таун
Нивки парк

все це - маркетингова фігня, за яку ти будеш платити і якою майже ніколи не будеш користуватись

а по факту - велика щільність, ніякий звукозахист і повна дупа з локацією і логістикою

і все це за грубі гроші

Хотаб, не слухайте цю маячну про "маркетингову фігню". Ця "маркетингова фігня" і є те що створює цінність об'єкту. Тому якщо для власного проживання купуєте і обираєте між ФТ і чимось іншим. То тільки ФТ. Просто знайдіть варіант за нормальною ціною (1400-1700 за метр без ремонту - ну, тобто десь ціна 2018 року). Нивки Парк не варто купувати взагалі. Краще тоді вже просто орендуйте. Взагалі, проекти КАН - це єдине що варто уваги в Києві. Шкода що Сага накрилась. Бо був хоча б якийсь конкурент. Зараз конкурентів немає. Що погано.

Для себе купивбы навіть хрущь а лучше сталинку в районе м.Арсенальная хорошее место там , на мій погляд
Vadim_

С нами с: 23.05.14
Благодарил (а): 670 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 21 дек, 2024 18:41

Vadim_ писал(а):Для себе купивбы навіть хрущь а лучше сталинку в районе м.Арсенальная хорошее место там , на мій погляд

Я рекомендував би поспілкуватись з ріелторами. Вони рекомендують купляти там далеко не по всій локації, якщо під оренду.
Як для себе - де завгодно, аби грошей вистачило би.
Frant

С нами с: 12.09.11
Благодарил (а): 1867 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 21 дек, 2024 20:32

kingkongovets писал(а):
Бетон писал(а):

а ну да, тетріс.
ну от шо ти постійно мелеш, тобі не соромно взагалі?)

1) Даймонд Хілл
2) Тетріс 2 черги
3) Сентрал Парк 2 черги
ще є величезний клапоть на Маккейна від Філатова до Інтергал плази де вони почали зі школи

і це тільки житлові, бо у них і Мандарін і Оушен ще в портфоліо присутні

в їх Республіці до речі метр з ремонтом вже коштує дорожче ніж метр в перших чергах НЛ і десь однаково з ФК2
бо в маркетинг ніконовці вміють краще за всіх

Аби спорить до всирачки.
Централ парк нікому не цікавий. Нащо якісь окремі клубні будинки

Маркетинг багато вирішує як видно. Для сімей з дітьми, яких в нормальній країні повинно бути багато, це все має велике значення.

Мені особисто теж достатньо маленьго дворика
Последний раз редактировалось Бетон Сб 21 дек, 2024 20:36, всего редактировалось 1 раз.
Бетон

С нами с: 17.12.22
Благодарил (а): 227 раз.

6
3
2
Сообщение Добавлено: Сб 21 дек, 2024 23:00

airmax78
Просто знайдіть варіант за нормальною ціною (1400-1700 за метр без ремонту - ну, тобто десь ціна 2018 року).

Для розуміння рівня цін там зараз:
Дуже енергійний манагер ВП (пістлівий продажний від бога) напарював кутову першого поверху з відповідно меншими ніж там звичайно вікнами , з «шаленою грудневою знижкою ДО 29%» за…. 2 куе квадратний метр. Я трохи прикуїв. Я б заліз , сама територія непогана, прогулянкові зони чудові, трохи щоправда охолоджує 25 грн/метр для УК, але ж за барбекю без самого мʼяса треба платити, ПРОТЕ НЕ В ЦЮ КВАРТИРУ точно!!!
Під є-оселю він нічого більше в площі 70..80 не запропонував, тому ФТ поки буде відкладено.
Hotab
Форумчанин року

С нами с: 15.02.09
Благодарил (а): 396 раз.

7
8
6
  #<1 ... 1214512146121471214812149 ... 12848>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор