Shaman написав:не пишемо найцікавіше - інтервенція за 23 грудня склали близько 700 млн дол (якщо не косякнули в звіті). оце так рекорд
й такими темпами гадаю, коли в січні вже не буде таких вливань з бюджету, курс напевне трохи припаде - але трохи. а далі все одно вгору. треба оцінити, на якому рівні курс може зупинитися - але у будь якому разі - не менше 45.
бюджет до речі вже влив в банківську систему в грудні 232 ярди грн - хтось вирішив себе ні в чому не обмежувати
Ви пане, ще даних за вчора не бачили, якою ціною загнали бакс під 42, рекорд може бути побитий!
вчора інтервенції були меншими, але теж чималими - десь 470-480 млн дол. гадаю, пік витрат вже пройдено...
Миша-клиент написав:27-го грудня Райф обіцяє курсопад (при купівлі на сумму до 50 тис. грн. на валютний рахунок ТА до 200 тис. грн. - на 3-х-міс. депозит).
Закупив собі пару тисяч на депозит. Не думав, що клуб 200 знову буде актуальним...
Игорь Алексеевич написав:Главное, что бы райф потом вам их без головняка фина вернул. Брать они любители, но отдавать потом у них возникают вопросы откуда дровишки и проверки доков по неск. месяцев.
Я в них щосмісяця купую по 50 майже рік, поки все ок.
Игорь Алексеевич написав:Главное, что бы райф потом вам их без головняка фина вернул. Брать они любители, но отдавать потом у них возникают вопросы откуда дровишки и проверки доков по неск. месяцев.
Читайте ветки на минфине, там тоже покупали ежем. по 50 тыс. и потом хлопушка. Я тоже покупал несколько раз, и потом на 4 раз - откуда дровишки. Доки рассматривали 2 недели и требовавли ещё дополнительные Скинул им офиц доки на неск.млн.грн. Дайте ещё.... Почитал на мин.фине, что так будут гонять му...му...неск. мес. и закрыл счета. И таких ситуаций море на минфине описывают клиенты.
Востаннє редагувалось Игорь Алексеевич в Сер 25 гру, 2024 13:35, всього редагувалось 1 раз.
Миша-клиент написав:27-го грудня Райф обіцяє курсопад (при купівлі на сумму до 50 тис. грн. на валютний рахунок ТА до 200 тис. грн. - на 3-х-міс. депозит).
звучит привлекательно, но по сути ни о чём: стандартно Райф продаёт на 10-12 коп дороже межбанка, а в такие акционные дни - примерно на 5 коп дороже. Это как-то отменяет рост на 70 копеек за этот месяц? Да никак
звучит привлекательно, но по сути ни о чём: стандартно Райф продаёт на 10-12 коп дороже межбанка, а в такие акционные дни - примерно на 5 коп дороже. Это как-то отменяет рост на 70 копеек за этот месяц? Да никак
Самі собі протирічете) і райф видає в касі нові купюри