Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Навигатор написав:Не будет лояльности, банк многих клиентов потеряет
не знаю как на счет "многих" но я лично всю оперативную гривну (свою и жены) отсюда осенью повыводил - с такой лояльностью при такой глюкавости ССА - идут они лесом
Спасибо за такой обстоятельный ответ. Много не много, но я могу сказать, что тот десяток-друой людей, которые на меня ориентируются в вопросах какой банк выбрать, а это где в районе 10-15 лямов, из банка уйдёт с таким отношением и из-за глюкавости сса. А в последнее время ещё и добавились у многих проблемы с финмоном из-за корявых алгоритмов обработки информации. И потом посмотрим, кто кому друг, товарищ и брат
Навигатор написав:Не будет лояльности, банк многих клиентов потеряет
не знаю как на счет "многих" но я лично всю оперативную гривну (свою и жены) отсюда осенью повыводил - с такой лояльностью при такой глюкавости ССА - идут они лесом
Спасибо за такой обстоятельный ответ. Много не много, но я могу сказать, что тот десяток-друой людей, которые на меня ориентируются в вопросах какой банк выбрать, а это где в районе 10-15 лямов, из банка уйдёт с таким отношением и из-за глюкавости сса. А в последнее время ещё и добавились у многих проблемы с финмоном из-за корявых алгоритмов обработки информации. И потом посмотрим, кто кому друг, товарищ и брат
їм "брат" той, кому це все вау/модно/молодьожно. ті, кому це все криво і незручно, на їх, банку думку, йдуть лісом... хоча вони всі досвідчені і перевірені бійці, ой клієнти, і ті, на кому банк заробляв років 10-15. ну що ж, думаю,що скоро і теперішня "молодьож" покаже банку, хто тут кому "друг, товарищ и брат"
Што ж, маю зазначити, що жлобство сЦенсу таки набрало нефігових форм
Вчора прилетів "прівєтік" батьку. Кейс просто ізумітєльний. РД - 1 числа кожного місяця. На 1 грудня картка виведена в нуль, на всю суму тут же зроблено фрішні 6-місячні розстрочки (оформлені 4.12), залишок кредліміту був 1 грн. Відповідно 1.12 ввечері списало 0,47 грн %, залишок 0,53 грн, у розстрочках ВЕСЬ кредліміт. Звісно, що 31.12 у додатку світило "все харашо, прекрасная маркіза", а 1.01.2025 влупило 1321,94 грн % за користування кредлімітом (пофіг, що він у весь у розстрочках за виключенням тієї 1 грн). Чат мимрить про те, що мол, вам треба було внести 47 копійок (СОРОК СІМ КОПІЙОК) до 1.01, а раз не внесено, то з вас здерто % за користування кредлінією по повній. Правда, суми там явно не пляшуть, но чат увєрєнно талдичить своє. Клієнтоорієнтованість - ні, не чули. За 47 копійок поімєть на 1300 руплєй - ето сЦенс!
Nighthawk написав:Звісно, що 31.12 у додатку світило
Так світило у рядку Заборгованість 0.47 чи як? Взагалі то дууже дивно: заборгованість полюбе менше 20грн... Може то просрочка якась, яка тягнеться з минулої РД? Чекаємо лордів тута (
Так світило у рядку Заборгованість 0.47 чи як? Взагалі то дууже дивно: заборгованість полюбе менше 20грн... Може то просрочка якась, яка тягнеться з минулої РД? Чекаємо лордів тута (
Воно не світило 31.12, але напевне світило 1.01.2025, коли туди по зрозумілих причинах не заглядали Прострочок за попередні періоди по кредитці не було, все було загашено в нуль в РД. Чат мимрить про те, що ці охуліард % порахувало за період з 1.11 по 30.11.2024 (он як!), бо 47 капєєк не внесено 1.01.2025, але дати пруфи не може он уже як день. Щітають!
Воно не світило 31.12, але напевне світило 1.01.2025, коли туди по зрозумілих причинах не заглядали Прострочок за попередні періоди по кредитці не було, все було загашено в нуль в РД. Чат мимрить про те, що ці охуліард % порахувало за період з 1.11 по 30.11.2024 (он як!), бо 47 капєєк не внесено 1.01.2025, але дати пруфи не може он уже як день. Щітають!
Але дійсно оті 0.01% нараховуються за минулий, а не поточний платіжний період. Але вони нараховуються у поточний грейс і повинні бути таки оплачені до кінця цього грейсу, тобто за листопад повинні бути оплачені от до 18:00 1-го січня. Це відповідає ДКБО. І поточний борг повинен відображатися у рядку Заборгованість з 2 грудня! Думаю, що або ці 0.47 були таки погашені залишками коштів на рахунку -- передивитесь Виписку від 30..2 литопаду/грудня. Або ССА дав маху і округлив заборгованість при відображенні до 0, якось тупо виходить.
Інформуємо вас, що з 01.01.2025 по 31.03.2025 р. оформлення програми «Моментальна розстрочка» буде надаватися на акціних умовах з річною ставкою 0,01% та разовою комісією за оформлення розстрочки для термінів 3 і 6 місяців.
Разова комісія за оформлення розстрочки для програми «Моментальна розстрочка на карту Акційна 4.0»:
50,00 гривень на термін 3 місяці 200,00 гривень на термін 6 місяців
Щомісячна комісія від суми розстрочки для програми «Моментальна розстрочка на карту Акційна 4.0»:
И так глючное было, максимально не прозрачные таривы и другое говно, были рассрочки, которые делали кредитки "полноценными", а в результате вообще шляпа стало...
Інформуємо вас, що з 01.01.2025 по 31.03.2025 р. оформлення програми «Моментальна розстрочка» буде надаватися на акціних умовах з річною ставкою 0,01% та разовою комісією за оформлення розстрочки для термінів 3 і 6 місяців.
Разова комісія за оформлення розстрочки для програми «Моментальна розстрочка на карту Акційна 4.0»:
50,00 гривень на термін 3 місяці 200,00 гривень на термін 6 місяців
Щомісячна комісія від суми розстрочки для програми «Моментальна розстрочка на карту Акційна 4.0»:
Ввести фіксовану плату... Цинічно піймати клієнта на невеликих сумах розстрочки. При сумі 1000 грн за 6 місяців сплатити 200 грн... При 12 місячній під 2,5% це комісія за 8 місяців. Капкан на неуважних...