jump написав:............ Це канон брехні і очковтіратєльства, який є правилом виживання в команді Зеленського. Роби що хочеш, але не допускай поганих новин до вух головковерха. Хай хоч передохнуть усі*
головковерху можна заливати в вуха будь-яку х**ню. Бо стосовно всіх інших джерел інформації Зеленського вже зазомбували: "То рашистське ІПСО і порохоботи".
Тому так і живемо. В житті пі**єц і розруха з рукож*пієм і корупцією. А по тєлєку - дуже сльзогінні і правильні слова. Яким і хоче вірити спраглий до хоч якогось позитиву народ. https://espreso.tv/poglyad-chomu-galush ... ro-gigavat
Не знаю, сколько "газової генерації було під'єднано", но точно знаю, что в Харькове "бех опалення" осталась только часть города и очень ненадолго. Так что, когда журнашлюха Юрій Ніколов пишет:
І ось рашисти наприкінці грудня розвалили купу всього. І в Харкові, і Дніпрі сотні тисяч людей в спальниках зараз буквально мерзнуть. Бо нема опалення.
, то это наглая и откровенная ложь. И все маты, которые он пишет в адрес других, слежует переадресовать именно ему. А заодно и вам как распространителю лживых измышлений.
ЛАД написав:Ну и в Союзе лет 50 плановая экономика более-менее неплохо работала.
У мене одна половина сім`ї була з лемків, яку за часів сталіна переселили з лісів Польщі до степів Півдня України. Так дід все хотів подивитись як усе буде безкоштовно при комунізмі... Не дожив.
И какая связь между плановой экономикой и безкоштовністю? Очередной высер?
wild.tomcat написав:............. знову більше за всіх про упа беруться говорити ті, де того самого упа ніхто ніколи не бачив. багато на харківщині упа було? що ви можете знати про те упа, інакше як вам "розказала" радянська і російська пропагадна, якщо ні ви ні ваші батьки його в очі не бачили?
А я и не говорю об УПА, писал о последователях (идейных) или тех, кто себя таковыми считает.
так ви ні 1х, ні 2х не бачили. чи в харкові вже зявилися "последователи (идейные) или те, кто себя таковыми считает"? хоч один?
wild.tomcat написав:........... так ви ні 1х, ні 2х не бачили. чи в харкові вже зявилися "последователи (идейные) или те, кто себя таковыми считает"? хоч один?
це напевне ЛАД на мене натякає хоча я так, лише в теорії. .........
Волейболіст польської "Варти" із Завєрцов Юрій Гладир розповів про те, що пропустив похорон власної матері через страх не виїхати з України.
"Багато людей не знають цього, але моя мати пішла з життя чотири тижні тому. Я дізнався про це, коли ми були в Мілані. Вона була здоровою жінкою. Наступного дня святого Валентина їй виповнилося б 70. Її серце не витримало уві сні. Для мене та мого брата, який живе в Чехії, тим більше боляче, що ми не змогли поїхати на її похорони. Якби ми це зробили, то не виїхали б з України.
Те, що відбувається зараз в Україні, лякає. І я не говорю про саму війну. Ви не побачите цього по телевізору та не почуєте про це. Ми з братом не поїхали б звідти... Я не хочу більше нічого про це говорити, бо це надто складна ситуація для мене в політичному плані", - сказав Гладир в інтерв'ю TVP. https://zn.ua/ukr/SPORT/volejbolist-pro ... ajini.html
Востаннє редагувалось jump в Суб 04 січ, 2025 17:39, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД написав:Ну и в Союзе лет 50 плановая экономика более-менее неплохо работала.
а ещё хрен стоял целую ночь и бабы были моложе. Откуда тогда брались вечные дефициты? почему советский магнитофон попадал в ремонт уже через месяц и не часто оттуда возвращался? почему примитивный салат "оливье" делали только на праздники?