Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1170111702117031170411705 ... 14680>
Повідомлення Додано: Пон 06 січ, 2025 00:38

_Mykola_ написав:
  ЛАД написав:
  _Mykola_ написав:+ до параної
-обов'язково прибрати біометрію та встановити пароль (не пін!)
-виключити режим розробника, якщо був ввімкнений (цей режим дуже спрощує злам телефону!).

Почему (особенно, первое)?

Зломати складніше. Біометрія дозволяє отримати доступ легко, і без згоди, аби фізично тіло було присутнім на місці, або навіть просто відбиток з силікону.
З паролем так не вийде.

Спасибо, не подумал, что речь идёт о тлф, отобранных у мертвых, а не просто потерянных или похищенных.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 06 січ, 2025 01:20

"Володимир Зеленський заявив, що перед повномасштабним вторгненням просив у США запровадити проти Росії превентивні санкції, а залякування агресора санкціями у разі нападу назвав "х*йнею"."

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
давай,Вова,е*ашь их!
Господар Вельзевула

Подякував: 7 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 січ, 2025 01:29

Re: Напад росії і білорусі на Україну

У зв'язку з настанням холодів 26 блокпостам в Чернівцях треба такі речі:
1.генератори
2. Прибори нічного бачення
3. Дрони
4. Бус 12-місник 5 одиниць
5. Сигарети, шоколадки, рево
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 406 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 06 січ, 2025 04:38

budivelnik написав:.......
Чомусь Канада і уряд з населенням вирішили по іншому...
90% територій Канади - не заселені, по тій простій причині що 40 млн населення не зможуть економічно доцільно жити на 9 900 000км2 територій.
Тому був прийнятий елегантний по своїй суті закон
90% території це Державний Парк на території якого ЗАБОРОНЕНА виробнича діяльність, а раз немає виробництва то й не має потреби в населенних пунктах...
.........

А можно какую-то ссылку, где можно почитать об этом?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 06 січ, 2025 04:49

Vadim_ написав:..........
Если НАТО создавалось в противовес Варшавскому договору а рф наследница СРСР то странно что помогают медленно, особенно оружием или план - хвост резать постепенно фалангами что бі рф не упала как огромный шкаф и не принесла миру проблем больших чем разрушение инфраструктуры Украины и смертей её людей

Созданная после Второй мировой войны , организация реализует Североатлантический договор , подписанный в Вашингтоне, округ Колумбия , 4 апреля 1949 года. [ 5 ] [ 6 ] НАТО — это система коллективной безопасности : ее независимые государства-члены соглашаются защищать друг друга от нападений третьих сторон. Во время холодной войны НАТО действовало в качестве сдерживающего фактора угрозы, исходящей от Советского Союза . Альянс оставался на месте после распада Советского Союза и Варшавского договора и принимал участие в военных операциях на Балканах , Ближнем Востоке , в Южной Азии и Африке
https://en.wikipedia.org/wiki/NATO
Варшавский договор ( WP ), [ d ] официально Договор о дружбе, сотрудничестве и взаимной помощи ( TFCMA ), [ e ] был договором о коллективной обороне, подписанным в Варшаве , Польша , между Советским Союзом и семью другими социалистическими республиками Восточного блока Центральной и Восточной Европы в мае 1955 года во время Холодной войны .
........
Под контролем Советского Союза Варшавский договор был создан в качестве баланса сил или противовеса Организации Североатлантического договора (НАТО) и Западному блоку .
https://en.wikipedia.org/wiki/Warsaw_Pact
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 06 січ, 2025 09:17

"Трішки пізніше, через кілька днів, перших днів війни, я говорив з Лукашенком по телефону, і він вибачався. Він казав: "Це не я. З моєї території пускали ракети, і пускав Путін". Це його слова, у мене є свідки. Він казав: "Я вибачаюсь. Ти повір, Володю, це не я. Я не контролюю, це просто ракети, це Путін"…
Я йому сказав: "Ти такий самий убивця, і я тобі просто кажу". А він мені говорив: "Зрозумій, не можна воювати з росіянами". Я йому сказав: "Ми ніколи не воювали. Ракети прилетіли з твоєї землі, з Білорусі. Як ти допустив?".
Він каже: "Ну добре, відповідай у відповідь". Я досі пам'ятаю, він мені каже: "Вдар по нафтопереробному заводу. Ти ж знаєш, як багато він для мене значить". Мозирський завод. Я йому кажу: "Ти про що кажеш? Яка відповідь?".
https://www.pravda.com.ua/news/2025/01/6/7492145/

Не здивує, якщо сябри будуть ще раніше українців в ЄС та НАТО.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 січ, 2025 09:34

Зеленський: Ми не заробляли на війні і били по руках тих, хто намагався :lol:

Зеленський каже, що хотів би приїхати на інавгурацію Трампа, але тільки якщо той запросить
Бо я знаю, що в цілому лідерів якось не запрошують на інавгурацію президентів США. Є лідери, які самі можуть приїхати, захочуть і приїдуть, я знаю темперамент деяких таких людей. Для мене це дуже важко. Я така людина, я в гості без запрошення не можу. Путін – ми його не запрошували, а він до нас прийшов. А я так не можу". :lol:

Вибори можливі лише після закінчення війни, або ж доведеться змінювати закон, — Зеленський

Ще тези з інтервʼю:

➡️ Ми дуже хочемо зменшити податки, але не можемо. Усе після війни.
➡️ Ніхто з олігархів та впливових олігархів мене не контролює. Я незалежна та амбітна людина, я не можу нікому підкорюватися. :lol:
➡️ Я задоволений, що у мене є такі люди, як Єрмак. :lol:

був боневтік-став х.йпіду :lol:
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 січ, 2025 09:37

jump написав:Зеленський: Ми не заробляли на війні і били по руках тих, хто намагався :lol:

Зеленський каже, що хотів би приїхати на інавгурацію Трампа, але тільки якщо той запросить
Бо я знаю, що в цілому лідерів якось не запрошують на інавгурацію президентів США. Є лідери, які самі можуть приїхати, захочуть і приїдуть, я знаю темперамент деяких таких людей. Для мене це дуже важко. Я така людина, я в гості без запрошення не можу. Путін – ми його не запрошували, а він до нас прийшов. А я так не можу". :lol:

Вибори можливі лише після закінчення війни, або ж доведеться змінювати закон, — Зеленський

Ще тези з інтервʼю:

➡️ Ми дуже хочемо зменшити податки, але не можемо. Усе після війни.
➡️ Ніхто з олігархів та впливових олігархів мене не контролює. Я незалежна та амбітна людина, я не можу нікому підкорюватися. :lol:
➡️ Я задоволений, що у мене є такі люди, як Єрмак. :lol:

був боневтік-став х.йпіду :lol:

Ціна питання 1 лям.
https://suspilne.media/917577-axios-gendirektor-apple-pozertvue-miljon-dolariv-na-inavguraciu-trampa/
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 06 січ, 2025 09:51

Лист до працівника ТЦК

Якого х*я ти привозиш на відбір до частин явний неліквід, який зі старту "300" і геморой для частини, який ні дня воювати не буде, але прокрутиться в системі ЗСУ, отримає форму, зарплату, і тупо в кращому разі... спишеться на законних підставах, про які ти, м*азь, мав розпитати зразу і не допускати мобілізації такого фрукта.

Хочеш поваги до себе і конкретних прикладів? Так вони є щодня!

на відбір до частини привезли наркомана, який офіційно отримує замісну терапію, має на руках відповідні документи, які всім показує, і в нього вже починається ломка;
привезли хлопця, в якого на руках пакет документів на інвалідність матері, по догляду за якою він спишеться швидше, ніж пройде БЗВП (базова загальновійськова підготовка, - ред.);
привезли чоловіка, в якого троє неповнолітніх дітей, і так, рапорт він уже подав і спишеться, отримавши повний комплект зимової форми; на нього буде витрачено час, харч і грошове забезпечення;
привезли хлопця з психічним розладом; видно неозброєним оком, як він пройшов вашу ВЛК;
привезли людину з гепатитом, у якого обличчя аж жовте, що теж видно неозброєним оком досвідченому лікарю (на щастя, в нас розумне командування, яке на відбори відправляє ротних разом із фаховими лікарями);
привезли з Одеси чоловіка після серцевих нападів, який ледве стоїть на ногах;
один такий доходяга на БЗВП ледь не помер, знепритомнів, лежить у лікарні й більше схожий на в'язня Освенциму, ніж на воїна.

І таких прикладів море. Я вже не кажу про бомжів зі слідами алкогольної деградації на обличчі.

Ворог щодня намагається як не вбити, то поранити воїнів ЗСУ, щоби завдати мороки бойовим підрозділам. Але це ворог. А нащо ти це робиш? Заради "плану" наловлених?

Я згоден, що воювати будуть усі, але воювати мають ті, хто фізично зможе хоча б носити бронежилет і розумово може працювати у військовому колективі. При цьому чомусь працівники ТЦК не привозять успішних здорових бізнесменів і очільників фірм із лідерськими якостями, не привозять спортивних молодиків тітушиної зовнішності, яких можна поставити в стрій. Ні, портрет наловлених дуже сумний в соціальному розрізі.

У мене пропозиція оцінювати роботу ТЦК не за кількістю наловлених, а за якістю, а також за кількістю неліквіду та людей, які зі старту готові до списання з лав ЗСУ на законних підставах, що виникли до моменту такої "мобілізації". І відразу пропоную санкцію для таких працівників ТЦК, які "гонять план" на шкоду здоровому глузду і якості: 10 покатаних даремно неліквідів і ти їх заміняєш собою в будь-якій бойовій частині на посаді не вище ГСВ (головний сержант взводу, - ред.) протягом року.

Може, тоді припиниться потік списантів до першого пострілу і якість мобілізації трохи підвищиться, як гадаєш?

Дякую за увагу, "дорогий" працівник ТЦК. Ти справді дуже дорогий бюджету своїми діями на шкоду бойовим підрозділам.
Сергій Огородник, командир роти вогневої підтримки 78-го окремого десантно-штурмового полку
https://espreso.tv/poglyad-list-do-pratsivnika-ttsk

"Сьогодні з цим великі проблеми. Починаючи з мобілізації та закінчуючи корупцією абсолютно у всіх сферах. Без справедливості неможливий стан суспільства, де всі працюють на одну мету. А без цього, своєю чергою, неможлива боротьба", - пояснив заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін
https://varta1.com.ua/news/z-tsym-velyk ... 90016.html
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 січ, 2025 11:51

Інтерв'ю

https://m.youtube.com/watch?v=8XEpoCMIADI
Головне - з 1год. до 1г.06 хв.
Суть -- Штати визначають умови.

А так взагалі враження:
- або ти говориш відверто, або як прийнято. Інакше виходить отаке бе-ме-кання наче не професійний актор, бізнесмен і вже декілька років політик, а якийсь-то...
- навіщо було ото перти на цю посаду в отакий історичний момент?

Ну а корінець все ж таки прозвучав.
Оті з окупованих територій потім будуть рфією одягені-озброєні і направлені воювати далі. Тому...
(Якщо умовно пів України окупують, утрировано --- одна половина України буде воювати з другою половиною. За підтримки кожної половини своїми союзниками). Зараз на 99,9% рфяни, але вовсю в них піарять успіхи-досягнення місцевої бригади, кажись, 114.

Всі намагаються зробити гру безпрограшною. Для себе.
За рахунок України.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 1170111702117031170411705 ... 14680>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Модератор і 1 гість