Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1173211733117341173511736 ... 15201>
Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2025 16:17

Faceless написав:.........
Ще 100 років тому і в Україні святкували Різдво в грудні, тож у вас діди святкували в січні хіба одне покоління. Так собі традиція
"в грудні" по старому стилю.
ЛАД
2

Подякував: 5355 раз.
Подякували: 4860 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2025 16:19

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Wirująświatła написав:
  _Mykola_ написав:у спеціалізованих державних клініках, по програмам лікування по протоколах часто безкоштовне, але все-рівно без додаткових "благодійних", докуповування того що не покривається, та "подяки" лікарям, ніхто не відміняв.
у меня отец умер на руках от онкологии, до этого 2 года лечения и 100+ тыс грн денег. Из бесплатного только лифт, анализы, кормежка и койка. Каждая химия платная. КТ, колоноскопия, наркоз, перевязочные материалы - платные. Онкоклиника государственная, договор-декларация с семейным врачём была, лечение по направлению.
  _Mykola_ написав:Особливо, вся ця "безкоштовність" щодо отримання невідкладної допомоги вилазить у вихідні, коли лікарів майже немає, працюють тільки приймальні відділення та реанімація, коли на чотириповерхову лікарню, є п'ять-сім лікарів максимум, навіть не у кожному відділенні на поверсі є чергова медсестра, і це опорні лікарні у які везе швидка
простенькие ситуации, когда я подвернул ногу и думал перелом прием у травматолога и рентген были бесплатные. То что в себестоимости дешевое то и по декларации бесплатно, а что стоит серьезных денег (например лекарства при онкологии) х..., давай плати (простите за мой французский).
Співчуваю. Формально щось може по онкології й можна отримати "безкоштовно", але навантаження на лікарів і апарати шалене, часу просто не приділяють, на апарати доя променевої черга, навантаження трикратне, постійно ламаються. Бо хворих реально на порядок (буквально, себто разів в 10) більше, ніж держ система здатна потягти з тою інфраструктурою, що має.
У нашому випадку майже 2 роки лікування у приватних клініках, хімії, операції, променева, і більше 10к дол витрат, дякувати богу все минуло.
Faceless
Модератор

Подякував: 1496 раз.
Подякували: 8245 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2025 16:27

Faceless

більше 10к дол витрат, дякувати богу все минуло.

Ще наче і небагато..
колись (років 15 тому) здавав кров на тромбоцити . Хто в курсі, знає як по колу беруть , сепарують тромбоцити і тут же вливають назад решту . Так тоді батьки витратили кілька десятків тисяч. При тому що кров вони отримували від нас звичайно ж безоплатно. Син (пілот з миколаївської штурмової бригади ) все одно нажаль помер, це був рак крові.
Hotab

Подякував: 396 раз.
Подякували: 2492 раз.

Профіль

4
4
3
Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2025 16:38

Banderlog написав:
  prodigy написав:
  Banderlog написав:pesikot окремо, іще раз
в зсу під 1 міліон. 100 тисяч сзч це по версії ббс, кожен 10. А я вважаю, що кожен 5.

Це 3й Різдвяний святвечір я не з родиною...

для більшості на планеті-це звичайний вечір, 95% христеян вже давно відсвяткували Різдво
)
я не більшість. Коли мої діди святкували тоді і я буду. А католики най святкуют свою хануку коли їм хочеться)
я не проти.
І дата, воно нічого не міняє. Якщо рахувати 25 груднем чи коли ви там святкуєте? Всеодно виходить- 3 раз.

ну припустимо про дідів. але діди ваших дідів святкували в грудні, то чому ваші діди не були такими принциповими як ви? :mrgreen:
і взагалі, оце згадування дідів з приводу і без. якось всі вибірково згадують що робили ці діди і куди ходили. ці діди в більшості ходили на яму, викопану в землі і милися по вели ких святах.. але чомусь ніхто не хоче так, як діди, всі чомусь хочуть теплого туалету і гарячої ванни. і виходить, що отут ви як діди, а в іншому вже зовсім не як діди. чому так?
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2025 16:52

ЛАД написав:
  prodigy написав:
  Banderlog написав:pesikot окремо, іще раз
в зсу під 1 міліон. 100 тисяч сзч це по версії ббс, кожен 10. А я вважаю, що кожен 5.

Це 3й Різдвяний святвечір я не з родиною...

для більшості на планеті-це звичайний вечір, 95% христеян вже давно відсвяткували Різдво

а у москалів "затримка на 2 тижні" , а в розвитку на 300 років
вони відроджують ссср-2,0 (при советах ніякого Різдва не було, Эффект Даннинга — Крюгера, ні?)

По оценкам Всемирной исторической энциклопедии на 2022 год, в христианстве насчитывается около 2,8 миллиарда приверженцев
https://en.wikipedia.org/wiki/Christianity.
При населении мира 8 млрд. "для більшості на планеті" любая дата рождества "це звичайний вечір".

вже не прикидайтеся шлангом. ви ж чудово розумієте, шо саме мав на увазі prodigy під "більшістю на планеті", а саме більшість християнського світу. тому що християнам зовсім не важливо, що думають мусульмани з буддистами і іудеями в даному питанні, як ї їм не важливо, що думають християни з приводу їх святкувань. ви ж наче вважаєте себе розумінішим за всіх інших

ЛАД написав:
  Banderlog написав:А Ви помічали, що люди в яких співпадають мислі з вашими набагато розумніші за решту? :lol:

Очень точное наблюдение. :)

чи може це "наблюденіє" не відповідає дійсності? :mrgreen: чсв не тисне?
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2025 16:58

Грустную тему затронули. Лучше не надо.
Интересно по голосовалке.
4 человека супероптимисты - проголосовали за 1-й вариант.
Это как, просто вера? Как верят в бога, никаких доказательств и объяснений не надо?
Потому что, когда я просил аргументированный ответ, так и не увидел.

9 человек верят в 4-й вариант. Видимо, по тому же принципу.

5 чел. верят в "Ізраїльський варіант", но объяснить, что это значит, тоже не захотели.

И, наконец, 17 чел. выбрали 5-й вариант. Жаль, там нет уточнения виснаження какой из сторон имеется ввиду.

9 чел. предположили какой-то неизвестный "Інший варіант". Вопрос к модераторам - люди просто ставили птичку или всё же писали, какой вариант они предполагают? Если писали, то может опубликуете, пусть даже анонимно?

Если учесть, что 2-й и 3-й варианты связаны, то можно предположить, что многие проголосовали за эти 2 варианта одновременно. Пусть даже не все, а, к примеру, 20 чел. Тогда за эти 2 варианта проголосовало 34 чел., а всего проголосовало не 94, а 74 чел.
Тогда за эти 2 наиболее реалистичных варианта проголосовало 46%.

Для тех, кому захочется комментировать, обращаю внимание - я написал "реалистичные", а не "возможные" варианты. Возможны, в принципе все, а вот на практике... Вероятность сильно разная.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2025 16:59

Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Грустную тему затронули. Лучше не надо.
Интересно по голосовалке.
4 человека супероптимисты - проголосовали за 1-й вариант.
Это как, просто вера? Как верят в бога, никаких доказательств и объяснений не надо?
Потому что, когда я просил аргументированный ответ, так и не увидел.

9 человек верят в 4-й вариант. Видимо, по тому же принципу.

5 чел. верят в "Ізраїльський варіант", но объяснить, что это значит, тоже не захотели.

И, наконец, 17 чел. выбрали 5-й вариант. Жаль, там нет уточнения виснаження какой из сторон имеется ввиду.

9 чел. предположили какой-то неизвестный "Інший варіант". Вопрос к модераторам - люди просто ставили птичку или всё же писали, какой вариант они предполагают? Если писали, то может опубликуете, пусть даже анонимно?

Если учесть, что 2-й и 3-й варианты связаны, то можно предположить, что многие проголосовали за эти 2 варианта одновременно. Пусть даже не все, а, к примеру, 20 чел. Тогда за эти 2 варианта проголосовало 34 чел., а всего проголосовало не 94, а 74 чел.
Тогда за эти 2 наиболее реалистичных варианта проголосовало 46%.

Для тех, кому захочется комментировать, обращаю внимание - я написал "реалистичные", а не "возможные" варианты. Возможны, в принципе все, а вот на практике... Вероятность сильно разная.
Тут в голосувалках немає опції "написати свій варіант", тож нема чого публікувати
Faceless
Модератор

Подякував: 1496 раз.
Подякували: 8245 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2025 17:01

stm написав:Мне одновременно нравится кейс яхты нанятой гражданами Украины, с женщиной, с якорем под несколько тонн курсирующий недалеко от пролегания кабеля Краловецкого края. Тоже годно.

Ой как романтично, прямо "сердца трех" Джека Лондона
Я предавляю Вас,моя Королева, в водолазном костюме...
Но Краловецкий край все портит, холодно блин
Жаль Южный поток не построен, там как-то веселей, солнечней
А потом проливами-проливами и в лагуны Кикладов на самоизоляцию пока все не утрясется
fox767676

Подякував: 403 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2025 17:06

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:5 чел. верят в "Ізраїльський варіант", но объяснить, что это значит, тоже не захотели.

Та вже неодноразово пояснювали що це за варіант такий, але Ви ніяк не хочете його прийняти: це коли ні перший ні другий варіант не вдається, повне виснаження так і не наступає і Україна десятки років продовжує воювати з москалями, з відповідною перебудовою економіки і пропаганди. Чому при цьому сценарії український народ не майданить і не тікає в ЄС мені невідомо...
Дюрі-бачі

Подякував: 893 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2025 17:13

Faceless написав:....Тут в голосувалках немає опції "написати свій варіант", тож нема чого публікувати
Жаль.
Тогда, может, люди сами напишут, какие варианты ещё могут быть хотя бы предположительно?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1173211733117341173511736 ... 15201>
Форум:
+ Додати
    тему