Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1173211733117341173511736 ... 14631>
Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2025 16:19

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Wirująświatła написав:
  _Mykola_ написав:у спеціалізованих державних клініках, по програмам лікування по протоколах часто безкоштовне, але все-рівно без додаткових "благодійних", докуповування того що не покривається, та "подяки" лікарям, ніхто не відміняв.
у меня отец умер на руках от онкологии, до этого 2 года лечения и 100+ тыс грн денег. Из бесплатного только лифт, анализы, кормежка и койка. Каждая химия платная. КТ, колоноскопия, наркоз, перевязочные материалы - платные. Онкоклиника государственная, договор-декларация с семейным врачём была, лечение по направлению.
  _Mykola_ написав:Особливо, вся ця "безкоштовність" щодо отримання невідкладної допомоги вилазить у вихідні, коли лікарів майже немає, працюють тільки приймальні відділення та реанімація, коли на чотириповерхову лікарню, є п'ять-сім лікарів максимум, навіть не у кожному відділенні на поверсі є чергова медсестра, і це опорні лікарні у які везе швидка
простенькие ситуации, когда я подвернул ногу и думал перелом прием у травматолога и рентген были бесплатные. То что в себестоимости дешевое то и по декларации бесплатно, а что стоит серьезных денег (например лекарства при онкологии) хуйнаны, давай плати (простите за мой французский).
Співчуваю. Формально щось може по онкології й можна отримати "безкоштовно", але навантаження на лікарів і апарати шалене, часу просто не приділяють, на апарати доя променевої черга, навантаження трикратне, постійно ламаються. Бо хворих реально на порядок (буквально, себто разів в 10) більше, ніж держ система здатна потягти з тою інфраструктурою, що має.
У нашому випадку майже 2 роки лікування у приватних клініках, хімії, операції, променева, і більше 10к дол витрат, дякувати богу все минуло.
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2025 16:27

Faceless

більше 10к дол витрат, дякувати богу все минуло.

Ще наче і небагато..
колись (років 15 тому) здавав кров на тромбоцити . Хто в курсі, знає як по колу беруть , сепарують тромбоцити і тут же вливають назад решту . Так тоді батьки витратили кілька десятків тисяч. При тому що кров вони отримували від нас звичайно ж безоплатно. Син (пілот з миколаївської штурмової бригади ) все одно нажаль помер, це був рак крові.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2443 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2025 16:38

Banderlog написав:
  prodigy написав:
  Banderlog написав:pesikot окремо, іще раз
в зсу під 1 міліон. 100 тисяч сзч це по версії ббс, кожен 10. А я вважаю, що кожен 5.

Це 3й Різдвяний святвечір я не з родиною...

для більшості на планеті-це звичайний вечір, 95% христеян вже давно відсвяткували Різдво
)
я не більшість. Коли мої діди святкували тоді і я буду. А католики най святкуют свою хануку коли їм хочеться)
я не проти.
І дата, воно нічого не міняє. Якщо рахувати 25 груднем чи коли ви там святкуєте? Всеодно виходить- 3 раз.

ну припустимо про дідів. але діди ваших дідів святкували в грудні, то чому ваші діди не були такими принциповими як ви? :mrgreen:
і взагалі, оце згадування дідів з приводу і без. якось всі вибірково згадують що робили ці діди і куди ходили. ці діди в більшості ходили на яму, викопану в землі і милися по вели ких святах.. але чомусь ніхто не хоче так, як діди, всі чомусь хочуть теплого туалету і гарячої ванни. і виходить, що отут ви як діди, а в іншому вже зовсім не як діди. чому так?
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2025 16:52

ЛАД написав:
  prodigy написав:
  Banderlog написав:pesikot окремо, іще раз
в зсу під 1 міліон. 100 тисяч сзч це по версії ббс, кожен 10. А я вважаю, що кожен 5.

Це 3й Різдвяний святвечір я не з родиною...

для більшості на планеті-це звичайний вечір, 95% христеян вже давно відсвяткували Різдво

а у москалів "затримка на 2 тижні" , а в розвитку на 300 років
вони відроджують ссср-2,0 (при советах ніякого Різдва не було, Эффект Даннинга — Крюгера, ні?)

По оценкам Всемирной исторической энциклопедии на 2022 год, в христианстве насчитывается около 2,8 миллиарда приверженцев
https://en.wikipedia.org/wiki/Christianity.
При населении мира 8 млрд. "для більшості на планеті" любая дата рождества "це звичайний вечір".

вже не прикидайтеся шлангом. ви ж чудово розумієте, шо саме мав на увазі prodigy під "більшістю на планеті", а саме більшість християнського світу. тому що християнам зовсім не важливо, що думають мусульмани з буддистами і іудеями в даному питанні, як ї їм не важливо, що думають християни з приводу їх святкувань. ви ж наче вважаєте себе розумінішим за всіх інших

ЛАД написав:
  Banderlog написав:А Ви помічали, що люди в яких співпадають мислі з вашими набагато розумніші за решту? :lol:

Очень точное наблюдение. :)

чи може це "наблюденіє" не відповідає дійсності? :mrgreen: чсв не тисне?
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2025 16:58

Грустную тему затронули. Лучше не надо.
Интересно по голосовалке.
4 человека супероптимисты - проголосовали за 1-й вариант.
Это как, просто вера? Как верят в бога, никаких доказательств и объяснений не надо?
Потому что, когда я просил аргументированный ответ, так и не увидел.

9 человек верят в 4-й вариант. Видимо, по тому же принципу.

5 чел. верят в "Ізраїльський варіант", но объяснить, что это значит, тоже не захотели.

И, наконец, 17 чел. выбрали 5-й вариант. Жаль, там нет уточнения виснаження какой из сторон имеется ввиду.

9 чел. предположили какой-то неизвестный "Інший варіант". Вопрос к модераторам - люди просто ставили птичку или всё же писали, какой вариант они предполагают? Если писали, то может опубликуете, пусть даже анонимно?

Если учесть, что 2-й и 3-й варианты связаны, то можно предположить, что многие проголосовали за эти 2 варианта одновременно. Пусть даже не все, а, к примеру, 20 чел. Тогда за эти 2 варианта проголосовало 34 чел., а всего проголосовало не 94, а 74 чел.
Тогда за эти 2 наиболее реалистичных варианта проголосовало 46%.

Для тех, кому захочется комментировать, обращаю внимание - я написал "реалистичные", а не "возможные" варианты. Возможны, в принципе все, а вот на практике... Вероятность сильно разная.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2025 16:59

Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Грустную тему затронули. Лучше не надо.
Интересно по голосовалке.
4 человека супероптимисты - проголосовали за 1-й вариант.
Это как, просто вера? Как верят в бога, никаких доказательств и объяснений не надо?
Потому что, когда я просил аргументированный ответ, так и не увидел.

9 человек верят в 4-й вариант. Видимо, по тому же принципу.

5 чел. верят в "Ізраїльський варіант", но объяснить, что это значит, тоже не захотели.

И, наконец, 17 чел. выбрали 5-й вариант. Жаль, там нет уточнения виснаження какой из сторон имеется ввиду.

9 чел. предположили какой-то неизвестный "Інший варіант". Вопрос к модераторам - люди просто ставили птичку или всё же писали, какой вариант они предполагают? Если писали, то может опубликуете, пусть даже анонимно?

Если учесть, что 2-й и 3-й варианты связаны, то можно предположить, что многие проголосовали за эти 2 варианта одновременно. Пусть даже не все, а, к примеру, 20 чел. Тогда за эти 2 варианта проголосовало 34 чел., а всего проголосовало не 94, а 74 чел.
Тогда за эти 2 наиболее реалистичных варианта проголосовало 46%.

Для тех, кому захочется комментировать, обращаю внимание - я написал "реалистичные", а не "возможные" варианты. Возможны, в принципе все, а вот на практике... Вероятность сильно разная.
Тут в голосувалках немає опції "написати свій варіант", тож нема чого публікувати
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2025 17:01

stm написав:Мне одновременно нравится кейс яхты нанятой гражданами Украины, с женщиной, с якорем под несколько тонн курсирующий недалеко от пролегания кабеля Краловецкого края. Тоже годно.

Ой как романтично, прямо "сердца трех" Джека Лондона
Я предавляю Вас,моя Королева, в водолазном костюме...
Но Краловецкий край все портит, холодно блин
Жаль Южный поток не построен, там как-то веселей, солнечней
А потом проливами-проливами и в лагуны Кикладов на самоизоляцию пока все не утрясется
fox767676

Подякував: 400 раз.
Подякували: 178 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2025 17:06

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:5 чел. верят в "Ізраїльський варіант", но объяснить, что это значит, тоже не захотели.

Та вже неодноразово пояснювали що це за варіант такий, але Ви ніяк не хочете його прийняти: це коли ні перший ні другий варіант не вдається, повне виснаження так і не наступає і Україна десятки років продовжує воювати з москалями, з відповідною перебудовою економіки і пропаганди. Чому при цьому сценарії український народ не майданить і не тікає в ЄС мені невідомо...
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2025 17:13

Faceless написав:....Тут в голосувалках немає опції "написати свій варіант", тож нема чого публікувати
Жаль.
Тогда, может, люди сами напишут, какие варианты ещё могут быть хотя бы предположительно?
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2025 17:22

ЛАД написав:
  Faceless написав:....Тут в голосувалках немає опції "написати свій варіант", тож нема чого публікувати
Жаль.
Тогда, может, люди сами напишут, какие варианты ещё могут быть хотя бы предположительно?

Багато букв, але який не який новий варіант. Автор іноді помиляється, будемо сподіватися, що і в цей раз з цією своєю перфокартою:

*Раз Чат меня разбудил... и не спит...
Написал огромный текст... академический... но потом вспомнил про Святую Инквизицию и... вытер его...

Но скажу Вам по простому...
РФ устраивают ОБА варианта:
а) длительная война на истощение... до раздела...
б) добровольное осуждение Майдана с последующими центробежными процессами...

Итог одинаков...
Заставить РФ отказаться от итога? Чем и как? Кем? Вы политическую карту Канады, США, ФРГ, Франции, Австрии и так далее давно смотрели?

Индонезия в БРИКС пошла... Это мега успех КНР... даже БВ не так важно...

У США сейчас только 1 путь - сжаться до пределов Концепции Монро, чтоб перегруппироваться и ответить на вызовы...

А чтоб спокойно это сделать нужно ответить на вызовы КНР в АТР...

Для этого Трамп собрал антикитайских ястребов у себя...

Вернемся к РФ... раскладку по итогам газа, удобрений и санкций дам утром... там печаль... но не для РФ...

Напомню что экономически и энергетически против ЕС играет Норвегия и Британия... помимо КНР и США... плюс РФ (но через санкции)...

Есть два пути:
Политическое решение в РФ (мятеж, переворот, заговор)
Либо у нас...

Иных вариантов реалистичных нет...
В РФ? Если Маск таки положит на лопатки Лейбов и Корону то ни второго такта не будет ни Кавказа...
А если не положит... то Глобалисты снесут и Трампа и Маска еще до конца каденции...

У нас? Ну тогда власть на Стефанчука... дальше семибоярщина и опять итоги...
Т.е. третий вариант снова ведет к итогам...
Но он не реалистичен... ибо никто в него играть не будет...

Игра в долгую устраивает РФ... ибо это истощает в первую очередь ЕС и США... и приводит к смене политической карты там... через крах социалки и экономики...

Останов внешней помощи?
Поздно... на год машина заправлена...

КУ и УК железобетонно гарантируют Перфокарту... а добробаты, занятые влиянием на местные власти, землю, передел и так далее - инструмент контроля.

Власть никогда не пойдет на сокращенный вариант итогов... и не пойдет на смену ибо гарантии - это сама власть...

Люди ищут Чудо избавления от Перфокарты... Всем сердцем желаю того же... Но иногда цветок должен увянуть и стать землей, чтоб весной зацвела трава и выросла ромашка...

Цветок не спасти... да и он сам себя не хочет спасти...

Мудр не тот кто пытается не дать ему опасть или верит в его жизнь зимой...
Мудр тот, кто ждет новую траву и ромашку...
Точнее мудр тот, кто спасет себя и сможет ее смотреть... и слава тем, кто понимая все добровольно станет почвой для ромашки...* (С)
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 1173211733117341173511736 ... 14631>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор