Я не про грошову допомогу, а про військову допомогу. В першу чергу нам потрібна зброя і боєприпаси...
Навіть інвестиції поляками у власне збройне виробництво для забезпечення України, як на мене - значно корисніші, ніж допомога ухилянтам...
|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЯ не про грошову допомогу, а про військову допомогу. В першу чергу нам потрібна зброя і боєприпаси... Навіть інвестиції поляками у власне збройне виробництво для забезпечення України, як на мене - значно корисніші, ніж допомога ухилянтам... ![]() Це оте перевиробництво капіталу, яке досі не може зрозуміти Будівельник. Капітал американських пенсійних, студентських і т.д фондів, а не тільки корпорацій (точніше через ці корпорації) нарощувався в отих зовнішніх ринках, китаях. Без цього ніяк. Або вивозь його туди на зовнішні ринки (розширення ринків), де зможеш обертати з прибутком; або знищуй!!!! (в самий різний!!!! спосіб) цей надлишковий капітал в себе. Надлишковість -- це неможливість обернути його. З прибутком. Адам, котрий Сміт))) про необхідність розширення ринків... _____________________ Або завозь "дешевих" китайців до себе в свій ринок ... або вивозь капітал до них. Але негрів вже завезли)) Цей інструмент (ресурс розвитку ринку) було вичерпано. _______________________ МАГА може відбутися лише на базі руйнації конкурентів США в світі. Ніяке повернення капіталу до США НІЯК не допоможе Штатам. Обертати його з прибутком в самому ринку Штатів апріорі неможливо - тим паче в умовах обмеженості боргової піраміди. За великим рахунком Китай і Штати в дві руки "притискають"))) конкурентів (надлишковий капітал конкурентів, в тому числі і друзів)). Востаннє редагувалось detroytred в Чет 09 січ, 2025 12:30, всього редагувалось 2 разів.
![]() Факт: проблеми внутрішні, але голосить за зовнішнє --- Канаду, Панаму, Гренландію і т.д. Бо рішення внутрішніх проблем полягає у "притисканні"))) зовнішніх.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуРада проголосувала в цілому законопроєкт про базову військову підготовку
Проходження базової військової підготовки для жінок було тільки добровільним. stm, спасание рот в рот умеете делать надеюсь? ![]() спрошу иначе, почему сикорского сми цитируют, а вас нет? где тут равенство? Демократии зашли в тупик, что видно по безумным заявлениям трампа. Кстати одной из причин войны можно назвать идеологический тупик демократий. "Деньги превыше всего" ведут к тому же культу личности и безобразных идей рот в рот сейчас не модно.
![]() Вы же сами там раньше ответ писали: Сикорский -- офпред страны. Про равенство -- вообще не понял: откуда и зачем вы его притянули... Ну так монархии, увы, оказались не сильно жизнеспособны. А меритократии даже в рамках одной корпорации не живут... -- одна надежда, что AGI таки поработит человечество ![]() ![]() Re: Напад росії і білорусі на Українуа біженців-жінок/дітей/пенсіонерів куди, в окопи подавати патрони? впевнений що тотальна більшість чоловіків у Польші або працюють (і відповідно платять податки) або живуть на гроші привезені з України, тобто для Польші це профіт а не витрати. в цій країні допомога мізерна, щоб жити на неї. Навіть в Чехії де рівень допомоги перші півтора роки дозволяв спокійно ждити непрацюючи, була інфо що по сплаченим податкам біженці вже компенсували всі витрати на них. а стосовно Польші тим більше Востаннє редагувалось Letusrock в Чет 09 січ, 2025 12:55, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуДуже цікаве і контраверсійне твердження. ДУЖЕ. Я чомусь вважав, що ринку в 300-500 млн осіб достатньо для закритого циклу виробництва-споживання. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуБудьмо відвертими, більшість біженців-жінок/дітей/пенсіонерів "втекли" в пошуках кращої долі скориставшися війною як приводом. Маю таких знайомих і з Мукачева, і з Львова. Натомість маю знайому з Дніпра, яка сама з дитиною живе у Львові, працює і навіть волонтерити встигає. Так, я цинічний. Мені важливіше БК і життя людей, які поряд зі мною, а не комфорт так званих "біженців". І якби європейські політики мислили категоріями хоч трохи масштабнішими, ніж наступні вибори, то вони б теж прийняли мою точку зору.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|