|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 09 січ, 2025 17:27
Бетон написав:Юноши, достигшие 17 лет, также, будут обязаны заплатить штраф в размере 17 000 грн., если не станут на военный учет в установленный срок,- нардеп Вениславский, комментируя новопринятый закон «О воинской обязанности и военной службе». Блд, не останавливайтесь, штрафуйте сразу за то, что родились в Украине 🤦🏻♂️
Бетон, прекрати истерику. Норме, что должны встать на учёт в 17 лет - сто лет в обед Или ты в 17 лет не получал приписное ?
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 09 січ, 2025 17:29
andrijk777 написав: Letusrock написав:дивлячить на потік заяв лідерів та президентів різних країн про те як вони хочуть щось чуже захопити та приєднати (звісно в імя нац.безпеки та з повагою до норм права) є відчуття що дол..йоби-глобалісти займаючись захистом меншин, квадроберів, нових псевдогендерів просрали падіння світового порядку вже остаточно
Мене сильно здивували заяви Трампа/Маска про Канаду. Не розумію для чого вони це роблять? Я просто на 100% впевнений що приєднання Канади мирним шляхом не можливе. А "не мирним" це якийсь треш, не уявляю такого. Тоді навіщо? Хз. Виглядає як постріл собі в ногу.
Я впевнений, що і військовим шляхом американці не будуть приєднувати Канаду, да і Гренландію. А от навіщо оце роблять? -- саме цікаве запитання. І ніякими дурнощами Трампа, Маска це не спишеш. Бо начебто з сенаторами вже були обговорення. А те, що робить Маск і овсім за гранню загальноприйнятих норм. Поки версія --- Трамп і Ко руйнують демівські (саме демівські від партії демократів США) принципи. Тобто насміхаються з них. Хоча хз.... З багато чого ржали..., а потім воно виявилось практично реалізованим.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 січ, 2025 17:32
Letusrock написав:дивлячить на потік заяв лідерів та президентів різних країн про те як вони хочуть щось чуже захопити та приєднати (звісно в імя нац.безпеки та з повагою до норм права) є відчуття що дол..йоби-глобалісти займаючись захистом меншин, квадроберів, нових псевдогендерів просрали падіння світового порядку вже остаточно
Повторю, весь "світовий порядок" основан на силе и ни на чём другом. С изменением соотношения сил меняется и "світовий порядок". Это сейчас и происходит.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4857 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 09 січ, 2025 17:38
ЛАД написав: Letusrock написав:дивлячить на потік заяв лідерів та президентів різних країн про те як вони хочуть щось чуже захопити та приєднати (звісно в імя нац.безпеки та з повагою до норм права) є відчуття що дол..йоби-глобалісти займаючись захистом меншин, квадроберів, нових псевдогендерів просрали падіння світового порядку вже остаточно
Повторю, весь "світовий порядок" основан на силе и ни на чём другом. С изменением соотношения сил меняется и "світовий порядок". Это сейчас и происходит.
Не згоден. Дивіться: - періоди сили змінюються періодами домовленостей (тобто гри за правилами). А от з тим, що причина переходів є зміна балансу сил, цілком згоден.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 січ, 2025 17:40
detroytred написав:Поки версія --- Трамп і Ко руйнують демівські (саме демівські від партії демократів США) принципи. Тобто насміхаються з них. Хоча хз.... З багато чого ржали..., а потім воно виявилось практично реалізованим.
А хто з цього рже? Я особливої ржаки не бачу. Навпаки сприймається все це досить серйозно. Ось Данія навіть герб змінила!
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 січ, 2025 17:40
Vadim_ написав: Бетон написав:Подозреваемый в убийстве сотрудник Сумского ТЦК, отпущен под личные обязательства. Ну шо, посадила когось?
Ви мали надію на фоні усього цього зашквара і плюндрування Законів?
Я ні. Мені тут розповідали, що все іпсо і такого не може бути.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 403 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 09 січ, 2025 17:46
Xenon написав:Если в ближайшие 5 лет не начнется мировая война, с участием стран Азии, арабского региона, естественно США ну и само собой всех стран ЕС - я буду очень удивлен. на фоне всего этого , бежать и прятатся в европейских страна както не дальновидно. Австралия, Новая Зеландия - может еще както отсидятся в стороне
ні, є кращій варіант-джунглі Амазонії (там відсутній інтернет), то буде з вами, як ми вертольотчиком Максимом Кузьміновим, почнете заходити на https://forum.finance.ua/
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3312 раз.
- Подякували: 3335 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Чет 09 січ, 2025 17:47
andrijk777 написав: Wirująświatła написав: ЛАД написав:Ваша наивность иногда просто удивляет. Например, рассуждения о крахе "человеческих ценностей". Эти "ценности" всегда были только недостижимым идеалом, а на практике господствовало право силы
зачем Рузвельт и Черчилль включились в войну? Их странам ничего не угрожало. Ну побили бы друг друга фашисты и коммунисты. Можно было продавать топливо и оружие обеим сторонам и неплохо зарабатывать.
Як це "не угрожало"? В Англії була пряма загроза від Рейху. На США напала Японія - союзник Рейху. В Англії не було такої опції "побили бы друг друга фашисты и коммунисты".
Была. До 01.09.1939, а, может, и чуть позже. Цитаты искать не буду, поищите сами. Така опція якраз була в СРСР. СРСР міг сидіти і дивитись як фашисти і демократи воюють одні з одним, але СРСР також рвався воювати.
У СССР была и ещё одна опция - дождаться, когда фашисты и демократы договорятся и нападут вместе на СССР.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4857 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 09 січ, 2025 17:48
andrijk777 написав: detroytred написав:Поки версія --- Трамп і Ко руйнують демівські (саме демівські від партії демократів США) принципи. Тобто насміхаються з них. Хоча хз.... З багато чого ржали..., а потім воно виявилось практично реалізованим.
А хто з цього рже? Я особливої ржаки не бачу. Навпаки сприймається все це досить серйозно. Ось Данія навіть герб змінила!
Я не сприймав серйозно. Коли воно тільки зароджувалось. Що оту дурню від демократів стосовно статей і т.д., що Трамп президент, що Зе. Але вже давно маю бачення, що можливо все. І а-ля пес Патрон мене не здивує ні на йоту. З Жиріка теж ржали...
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 січ, 2025 17:49
pesikot написав: Бетон написав:Юноши, достигшие 17 лет, также, будут обязаны заплатить штраф в размере 17 000 грн., если не станут на военный учет в установленный срок,- нардеп Вениславский, комментируя новопринятый закон «О воинской обязанности и военной службе». Блд, не останавливайтесь, штрафуйте сразу за то, что родились в Украине 🤦🏻♂️
Бетон, прекрати истерику. Норме, что должны встать на учёт в 17 лет - сто лет в обед Или ты в 17 лет не получал приписное ?
перша моя медкомісія в военкоматі була в 9му класі (тобто 16 років), в 10му (друга)
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3312 раз.
- Подякували: 3335 раз.
-
-
Профіль
-
-
1