Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1178311784117851178611787 ... 14444>
Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 18:01

detroytred написав:З Жиріка теж ржали...
а потом он умер и стало почему то грустно. веселый был дед
https://www.youtube.com/shorts/4RhQAYpR ... ture=share
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 18:05

Vadim_ написав:..........
На Ютубі є відео де докладно розжовано що Трамп з юності на гачьку ФСБ ще з часів КГБ і Солнцевських.
Чому Будапешт рвёт свою опу на Британский флаг за рф? , не просто так ,там ещё в начале 90 была штабквартира Солнцевских и за это время они много чего сделали там и в мире за деньги Газпрома и прочих Русалов с Норникелями
Плешивая моль шатает мир

Раньше во всём винили евреев.
Теперь - Путина.
Не надо преувеличивать влияние РФ и лично Пу на ситуацию в мире. Преуменьшать тоже.
ЛАД
2

Подякував: 5343 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 18:07

sashaqbl написав:.........
Таких методів не підтримую.
Але скільки спілкувався з ТЦК - мене не били ні разу. Більше того, маю у взводі кілька саме бусифікованих - так от, їх теж не били.
Задумайтесь..

У меня тоже таких примеров нет.
Просто они не упирались рогом и не быковали. Понимали, что не хочется, но надо/положено.
Востаннє редагувалось ЛАД в Чет 09 січ, 2025 18:08, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5343 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 18:08

Wirująświatła написав:
  prodigy написав:перша моя медкомісія в военкоматі була в 9му класі (тобто 16 років), в 10му (друга)
я ни одну не проходил, никаких санкций за это не было. Ни военника ни приписного тоже нет.

Виталик, ты права как получал ? или мед.справки от нарколога и психиатра покупал ?
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 18:12

sashaqbl написав:
  jump написав:
  Бетон написав:Подозреваемый в убийстве сотрудник Сумского ТЦК, отпущен под личные обязательства.
Ну шо, посадила когось?

перевертні здичіли зовсім :shock:
На Львівщині працівники ТЦК побили чоловіка до втрати свідомості
Медики намагалися привести до тями чоловіка, якому стало погано

https://varta1.com.ua/news/na-lvivshchy ... 90160.html

Таких методів не підтримую.
Але скільки спілкувався з ТЦК - мене не били ні разу. Більше того, маю у взводі кілька саме бусифікованих - так от, їх теж не били.

Это классика жанра. Смаковать каждый случай, который статистически один на тысячи. Вспомним дружно их аргументы нацизма в Украине: факельынй марш (1 видео), скандировали на гиляку ( 1 видео) и т.п. надергали видосиков за период и вот те на "там все такие".
alex_dvornichenko

Подякував: 43 раз.
Подякували: 126 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 18:14

detroytred написав:перша моя медкомісія в военкоматі була в 9му класі (тобто 16 років), в 10му (друга)
Предметом був штраф, розмір покарання.

У мене теж , але я її пройшов добровільно але не с огоньком задора не знаючи як не пройти и потом ещё много раз до отправки в армию,
и уехать в США или куда то из этого дурдома /совка с пионерскими линейками и колоннами на 7 ноября, вернее я не знал шо можно как то уехать , хотел поступить в Лиепайское морское училище шо бы откосить от СА и посмотреть мир а потом встать на лыжи , но написали шо сначала отслужи в СА :mrgreen: , после дембеля началась иная жизнь ...
Vadim_

Заблокований
Подякував: 622 раз.
Подякували: 507 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 18:17

andrijk777 написав:
  Wirująświatła написав:
  ЛАД написав:Ваша наивность иногда просто удивляет. Например, рассуждения о крахе "человеческих ценностей". Эти "ценности" всегда были только недостижимым идеалом, а на практике господствовало право силы
зачем Рузвельт и Черчилль включились в войну? Их странам ничего не угрожало. Ну побили бы друг друга фашисты и коммунисты. Можно было продавать топливо и оружие обеим сторонам и неплохо зарабатывать.

Як це "не угрожало"? В Англії була пряма загроза від Рейху. На США напала Японія - союзник Рейху.
В Англії не було такої опції "побили бы друг друга фашисты и коммунисты".
Така опція якраз була в СРСР. СРСР міг сидіти і дивитись як фашисти і демократи воюють одні з одним, але СРСР також рвався воювати.

В состав федерации на правах штата Гавайи вошли 21 августа 1959 года, став 50-м по счёту штатом.

Хто на ком стоял?
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2844 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 18:18

sashaqbl написав:Але скільки спілкувався з ТЦК - мене не били ні разу. Більше того, маю у взводі кілька саме бусифікованих - так от, їх теж не били.
Задумайтесь..

О чем думать? Мне они даже не грубили. Никогда.И вообще, я с ними общался раз пять за три года, в основном на западной,по месту и так видно кто есть кто. И чем эта информация полезна для пересичных?Jedem das Seine.
На самом деле смысл вашего сообщения состоит в том, что "идите добровольно и вас не убьют". Понимаю.
Слыхал в народе много. Писать тут не буду.Но не ждите добровольцев-одного убили,а три миллиона ухиляються,продолжая жить обычной жизнью,ну с неудобствами.
Я хз как кончится эта война, но вот массово-ухилянты на раз вынесли тцк с помощью тактики пассивного сопротивления.
Отдельные личности да, страдают.Их бьют,калечат и даже убивают. Ну так что за битва без потерь? Цыплят по осени считают :mrgreen:
Господар Вельзевула

Подякував: 7 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 18:19

andrijk777 написав:
  Letusrock написав:дивлячить на потік заяв лідерів та президентів різних країн про те як вони хочуть щось чуже захопити та приєднати (звісно в імя нац.безпеки та з повагою до норм права) є відчуття що дол..йоби-глобалісти займаючись захистом меншин, квадроберів, нових псевдогендерів просрали падіння світового порядку вже остаточно

Мене сильно здивували заяви Трампа/Маска про Канаду. Не розумію для чого вони це роблять?
Я просто на 100% впевнений що приєднання Канади мирним шляхом не можливе. А "не мирним" це якийсь треш, не уявляю такого.
Тоді навіщо? Хз. Виглядає як постріл собі в ногу.

Умовний Онтаріо проводить референдум, і 50%+1 голос взявших участь "за".
Сенат і Конгрес в більшості за респами. Мирно. Чи дівчинка Фіделя проти?
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2844 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 18:21

detroytred написав:
  Vadim_ написав:На Ютубі є відео де докладно розжовано що Трамп на гачьку ФСБ ще з часів КГБ і Солнцевських.
Чьому Будапешт рвёт опу на Британский флаг за рф? , не просто так ,там ещё в начале 90 была штабквартира Солнцевских и за это время они много чего сделали там и в мире за деньги Газпрома и прочих Русалов с Норникелями
Плешивая моль шатает мир

Трамп може бути хоч чистим расіянином))
Корінець в тому, що якщо б його політика не сприймалася значною частиною можновладців США, то він би апріорі не зміг би стати навіть кандидатом від респів.

Якщо ці дані є на Ютубі, то в ЦРУ і т.д. (що там у угорців), тим паче.
Тоді ЦРУ і т.д. філіали фсб.

Дуже ВЕЛИКІ гроші рф поставлені на карту і сплачені всім можновладцям, США и Европи, які впливають а не только лишь всем избирателям
Vadim_

Заблокований
Подякував: 622 раз.
Подякували: 507 раз.

Профіль

#<1 ... 1178311784117851178611787 ... 14444>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей