Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1178611787117881178911790 ... 14404>
Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 19:02

Бетон написав:23:15. Середа. Робочий день закінчився. Телефонний двінок, «Бажаю здоровʼя, я військовий, мені дуже потрібна Ваша допомога. Кажу: «Звичайно, братику, що потрібно»? Розповідає. Розумію з розмови що військовий комусь спричинив тілесні ушкодження. Починаю детальніше зʼясовувати обставини. І десь через хвили три, плідної розмови, розумію що це ніякий не військовий а ТЦКшник, наш столичний ТЦКшник, який визначив для себе лінію зіткнення в столиці з власним народом.

Господар Вельзевула написав:"23:15. Середа. Робочий день закінчився. Телефонний двінок, «Бажаю здоровʼя, я військовий, мені дуже потрібна Ваша допомога. Кажу: «Звичайно, братику, що потрібно»? Розповідає. Розумію з розмови що військовий комусь спричинив тілесні ушкодження. Починаю детальніше зʼясовувати обставини. І десь через хвили три, плідної розмови, розумію що це ніякий не військовий а ТЦКшник, наш столичний ТЦКшник, який визначив для себе лінію зіткнення в столиці з власним народом.

Яка потужна синхроність )
Як по команді )
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 19:03

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Vadim_ написав:Неверю , если родился в ссср просто так взявши папку не уйти, у них есть контрольные документы и способ тебя найти

в ссср теж був бардак, а зараз взагалі

родич каже -віддав військовий квіток у ТЦК на вимогу, потім зробив потрібні довідки по догляду за інвалідом 1групи, каже поверніть назад військовий квіток
-капітан: ви нам його не давали,
-родич: давав(ось відео -як кладу квіток вам на стіл)
-капітан: так ти розумний, ось тобі предписаніє на штраф 25к грн
-родич: я йду виясняти до военкома де мій військовий квіток
-капітан: нікуди не пійдеш, доки не заплатиш штраф
-родич: записався на прийом до военкома(полковника), той відминив штраф, повернув військовий квіток, сказав -не треба ображатись на капітана(він після поранення,в ТЦК робота нервова)
prodigy

Подякував: 3310 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 19:05

Wirująświatła написав:
  Vadim_ написав:у них есть контрольные документы и способ тебя найти
мне рассказывали про огромные стеллажи с личными делами, очень кому то нечего делать искать одного из 10 тыс.

Так началося с того шо ты засветился в ТЦК,и обновил данные ,
причина -смена места регистрации как я в 2021 и прошёл ВЛК ,так как мне это надо было срочно,прошёл без взяток :mrgreen: почему то не предложили контракт или хотябы прапорщиком засклада продовольствия части :)
ПАЧЕМУ?
на сейчас вероятно в розыске
оновлял данные в 2021 році в ТЦК , на той час Державі не потрібен був Я так як нічього не запропонували по службі в ЗСУ
По закону,, до зе раз в 5 лет
Востаннє редагувалось Vadim_ в Чет 09 січ, 2025 19:32, всього редагувалось 1 раз.
Vadim_

Заблокований
Подякував: 622 раз.
Подякували: 507 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 19:15

Wirująświatła написав:
мне рассказывали про огромные стеллажи с личными делами, очень кому то нечего делать искать одного из 10 тыс.

нєту дєла - нєту тєла.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2843 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 19:24

Я конєшно діко ізвіняюсь, АЛЕ для отримання водійського посвідчення особисто у мне ніхто й ніколи ніяких військово-облікових документів не вимагав. Проходив усі етапи- навчання в автошколі, для цього легально оформлював медичну довідку, далі теоретичний та практичний тести у тоді ще ДАІ. А ось у військкоматі навпаки дуже цікавились моїм водійським посвідченням.
PS: Працювать без військово-облікових документів теоретично можливо було, але я особисто не знаю жодного чоловіка без них.
PSS: Реєстрація місця проживання туди ж. Теоретично це можливо, АЛЕ.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 220 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 19:25

Wirująświatła написав:

Так і є.
Але пішов зі справою за пазухою може не пройти.
Бо облік же йде не за справами, а за списками.
Подають самі школи.
Формується внутрішній загальний список призовників.
І от в ньому напроти кожного повинен бути запис, що з ним трапилось --- вибув (бо призвали, переїхав, помер і т.д.) чи куди дівся.
Пусте місце в графі -- це причина розбиратися, що трапилося.

Тобто сама наявність чи ненаявність особової справи не відіграє ніякої ролі.
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 09 січ, 2025 19:26, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 19:26

Vadim_ написав:
  whois2010 написав:
  Vadim_ написав:У мене теж , але я її пройшов добровільно але не с огоньком задора не знаючи як не пройти и потом ещё много раз до отправки в армию,

В якості анекдота. Коли я перший раз проходив ВЛК і отримував приписне, в процесі проходження ВЛК, ще до першого лікаря, мій однокласник Паша знав, "як не пройти" медкомісію: він просто взяв і картонну папку "лічноє дєло" поклав за пазуху та вийшов з будівлі. Елвіс покідаєт зданіє. Наші шляхи розійшлися, але ще років 20 тому, коли Паша був вже дорослим дядьком, ми зустрілися і розмовляли "а помніш... а помніш...". Тож згадали випадок, як Паша вкрав свою особисту справу. Каже, жодного разу йому ніде не знадобився облік у військкоматі на той час. Для системи обліку міноборони його не існувало.

Неверю , если родился в ссср просто так взявши папку не уйти, у них есть контрольные документы и способ тебя найти , тыже не сам изначально пришёл в военкомат а тебя вызвали или в составе группы пришёл из школы или техникума или ...

народився в срср. які щє контрольні документи в ті часи... ні комп"ютерів, ні яких електроних реєстрів.
оця папка "лічноє дєло", як раз і мала стати в архів військомата і підставою для подальших повісток. Але папка зникла ще на нульовому етапі, коли школярів без повісток по досягненнню 16 років привели класом на медкомісію. Подальші колективні відвідування військомату він просто ігнорував.
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 19:27

detroytred написав:Подають самі школи.
Формується внутрішній загальний список призовників.
І от в ньому напроти кожного повинен бути запис, що з ним трапилось --- вибув (бо призвали, переїхав, помер і т.д.) чи куди дівся.
Пусте місце в графі -- це причина розбиратися, що трапилося.
может и так но в начале 90х как раз рухнул совок и думаю была большая неразбериха. Я ни от кого не прятался и никто меня не искал. Возможно кому то лень было искать написали выехал/умер и вопрос решился win/win. Воевать же никто не готовился.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 09 січ, 2025 19:31, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 19:30

prodigy написав:приклад : чоловік розлучився і після розлучення придбав квартиру, для того щоб прописатись в цій квартирі, треба виписатись від колишної дружини, не виписують доки не принесешь довідку з війскьомата, що встав на облік по новій адресі, а військомат відмовляє в такій довідці тому не виписався

Там з якогось року, IMHO 2012, я особисто таким чином реєструвався, йдеш до ЦНАП з питання реєстрації за новим місцем проживання, без виписки з поперднього, якщо це в межах одного ТЦК, то ніхто не вимагав військово-облікових документів.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 220 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 19:31

whois2010 написав:народився в срср. які щє контрольні документи в ті часи... ні комп"ютерів, ні яких електроних реєстрів.
оця папка "лічноє дєло", як раз і мала стати в архів військомата і підставою для подальших повісток. Але папка зникла ще на нульовому етапі, коли школярів без повісток по досягненнню 16 років привели класом на медкомісію. Подальші колективні відвідування військомату він просто ігнорував.

Школа ще до отого колективного відвідування подає списки.
В основі лежать списки оці, які подані школою.
Це первинний документ.
Все подальше формується на базі цих списків.
Загальний список.
Особові справи.

Ну і є облік особових справ загальний. Кількість в шафі.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 1178611787117881178911790 ... 14404>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор