Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1178511786117871178811789 ... 14416>
Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 18:39

"23:15. Середа. Робочий день закінчився. Телефонний двінок, «Бажаю здоровʼя, я військовий, мені дуже потрібна Ваша допомога. Кажу: «Звичайно, братику, що потрібно»? Розповідає. Розумію з розмови що військовий комусь спричинив тілесні ушкодження. Починаю детальніше зʼясовувати обставини. І десь через хвили три, плідної розмови, розумію що це ніякий не військовий а ТЦКшник, наш столичний ТЦКшник, який визначив для себе лінію зіткнення в столиці з власним народом. Я запитав у нього: «Що тебе змусило йти у ТЦК?». Він відповів: «Ви розумієте, я призивного віку, а ТЦК, дає бронь, мої знайомі які пішли в ТЦК, у всіх вже за рік і квартира і машина, саме тому і пішов. І ніби ж і зрозуміти хлопця можна, якби не одне «АЛЕ», калічити людей не можна. Я запитав у ТЦКшника, не огидно йому було бити людину і кому він спричинив тілесні ушкодження? Він розповів цілу історію про нахабного чоловіка, який «падло таке» прямо під камерою спровокував конфлікт, а потім його адвокат надав запис з камери у поліцію. І не дивлячись на те, каже він що в нас з полісменами дружня домовленість, справу в них забрали військові прокурори і йому тепер загрожує увʼязнення. Я запитав а чому ж він не воює? Відповів банально, страшно, вбити можуть.
Мені стало цікаво наскільки цей чоловік платежеспроможний, і я назвав суму гонорару в десять раз більшу за свою звичну. Він відповів що дуже дорого але погодився. Я сказав йому що по перше він не військовий, бо солдат який зрадив присязі перестає бути військовим і відмовив йому, маю право.
Я ніколи не буду захищати ні ТЦКшників, які нищать людей, ні поліцаїв які з ними чергують за одне. Моя принципова позиція. Я за простих людей, яким завжди допомагатиму.
Я в тому віці коли можу сам обирати де допомагати встановити справедливість.
Якось так."

https://www.facebook.com/profile.php?id=100010964263005
Господар Вельзевула

Подякував: 7 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 18:40

flyman написав:
  andrijk777 написав:
  Letusrock написав:дивлячить на потік заяв лідерів та президентів різних країн про те як вони хочуть щось чуже захопити та приєднати (звісно в імя нац.безпеки та з повагою до норм права) є відчуття що дол..йоби-глобалісти займаючись захистом меншин, квадроберів, нових псевдогендерів просрали падіння світового порядку вже остаточно

Мене сильно здивували заяви Трампа/Маска про Канаду. Не розумію для чого вони це роблять?
Я просто на 100% впевнений що приєднання Канади мирним шляхом не можливе. А "не мирним" це якийсь треш, не уявляю такого.
Тоді навіщо? Хз. Виглядає як постріл собі в ногу.

Умовний Онтаріо проводить референдум, і 50%+1 голос взявших участь "за".
Сенат і Конгрес в більшості за респами. Мирно. Чи дівчинка Фіделя проти?

Спеціально спитав в Chat-GPT про це

На фоні останніх заяв Трампа про включення Канади в США, цікавлять дослідження що думають самі канадці. Вони хочуть в США?
Програма ChatGPT сказала:
ChatGPT
Згідно з опитуванням, проведеним у грудні 2024 року компанією Research Co., 26% канадців вважають, що їхня країна могла б отримати вигоду від приєднання до США як 51-й штат. Цей показник зріс на 8% порівняно з попереднім роком. Найбільша підтримка цієї ідеї спостерігається серед молоді віком від 18 до 34 років (40%) та в провінції Альберта (30%).

Однак, інші джерела повідомляють, що 86% канадців виступають проти приєднання до США.

Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо категорично відкинув можливість приєднання країни до США, заявивши, що "немає жодного шансу" на це.

Таким чином, хоча незначна частина канадців розглядає можливість приєднання до США, більшість населення та політичне керівництво країни виступають проти цієї ідеї.
-----------------
Тобто десь 20% канадців за. Як 20%, чи навіть 30% перетворяться в 50%?
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 18:40

prodigy написав:
  whois2010 написав:Каже, жодного разу йому ніде не знадобився облік у військкоматі на той час. Для системи обліку міноборони його не існувало.

тобто, людина 20 років офіційно ні де не працювала?

только с 2014г начали требовать с работодателей подавать списки в военкоматы.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 18:42

prodigy написав:
  whois2010 написав:Каже, жодного разу йому ніде не знадобився облік у військкоматі на той час. Для системи обліку міноборони його не існувало.

Не знаю, як зараз, а тоді в нього були МАФи на базарі.
А яка різниця, офіційно, чи ні? В мене військовий квиток питали на першій роботі лише. Потім - жодного разу. Ну, і зараз стало питання актуальним, бо перевірки по веденю військ.обліку з кінськими штрафами. Всім було пох, воювати ніхто не збирався. Навіть міноборони
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 18:46

Wirująświatła написав:
‼Добровольно вернуться из СЗЧ можно до 1 марта 2025 года, — Рада поддержала продления срока

Кто вернулись до 1.01.2025 лохи?

У Верховній Раді зареєстрували законопроєкт № 12093, що в разі остаточного ухвалення дозволить сплачувати військовозобов’язаним чоловікам, які не оновили дані в ТЦК та СП, штраф зі знижкою
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 18:51

whois2010 написав:
  Vadim_ написав:
  detroytred написав:перша моя медкомісія в военкоматі була в 9му класі (тобто 16 років), в 10му (друга)
Предметом був штраф, розмір покарання.

У мене теж , але я її пройшов добровільно але не с огоньком задора не знаючи як не пройти и потом ещё много раз до отправки в армию,

В якості анекдота. Коли я перший раз проходив ВЛК і отримував приписне, в процесі проходження ВЛК, ще до першого лікаря, мій однокласник Паша знав, "як не пройти" медкомісію: він просто взяв і картонну папку "лічноє дєло" поклав за пазуху та вийшов з будівлі. Елвіс покідаєт зданіє. Наші шляхи розійшлися, але ще років 20 тому, коли Паша був вже дорослим дядьком, ми зустрілися і розмовляли "а помніш... а помніш...". Тож згадали випадок, як Паша вкрав свою особисту справу. Каже, жодного разу йому ніде не знадобився облік у військкоматі на той час. Для системи обліку міноборони його не існувало.

Неверю , если родился в ссср просто так взявши папку не уйти, у них есть контрольные документы и способ тебя найти , тыже не сам изначально пришёл в военкомат а тебя вызвали или в составе группы пришёл из школы или техникума или ...
Vadim_

Заблокований
Подякував: 622 раз.
Подякували: 507 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 18:54

Vadim_ написав:у них есть контрольные документы и способ тебя найти
мне рассказывали про огромные стеллажи с личными делами, очень кому то нечего делать искать одного из 10 тыс.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 18:54

Re: Напад росії і білорусі на Україну

whois2010 написав:Не знаю, як зараз, а тоді в нього були МАФи на базарі.
А яка різниця, офіційно, чи ні? В мене військовий квит

після 2014 і після 2022 це зрозуміло,
але всі роки буда проблема з пропискою-яка була повязана з постановою на облік у військоматі.

приклад : чоловік розлучився і після розлучення придбав квартиру, для того щоб прописатись в цій квартирі, треба виписатись від колишної дружини, не виписують доки не принесешь довідку з війскьомата, що встав на облік по новій адресі, а військомат відмовляє в такій довідці тому не виписався
prodigy

Подякував: 3310 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 18:56

Wirująświatła написав:
  prodigy написав:

только с 2014г начали требовать с работодателей подавать списки в военкоматы.

Видно шо вы вообще вне Украины были и есть
Код отчёта в Медке можете озвучить?
Vadim_

Заблокований
Подякував: 622 раз.
Подякували: 507 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 18:57

prodigy написав:не виписують доки не принесешь довідку з війскьомата
причин невыписки гораздо больше, например прописан дальний родственник который не проживает и связи с ним нет, выписывают через суд аж бегом. Может сейчас судья поинтересуется учетными документами и то вряд ли, ему оно зачем?
  Vadim_ написав:Видно шо вы вообще вне Украины были и есть
Код отчёта в Медке можете озвучить?
я в тамбове. служу советскому союзу.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 09 січ, 2025 20:34, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Профіль

2
3
  #<1 ... 1178511786117871178811789 ... 14416>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему