Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1179011791117921179311794 ... 14461>
Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 20:21

prodigy написав:Илон Макс дободался до премьера Великобритании

його биограф вважає що Макс сошел с катушек, і адміністрація Байдена має його зупинити

Стосовно Британії Маск цілком адекватний.
Намагається зробити те, що і в Штатах --- рушити оті демпарадигми, що і байденовські.

Відбувається спроба чогось дійсно глобального масштабу.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 20:23

Faceless написав:Незрозуміло, чого це питаєте в мене. Я питання з квитками чи довідками не вирішую. Чесно

Ні. Не у вас особисто!
Я запитання виніс в якості на загал.
Типу може були періоди, коли все було тільки так, як ото визначено.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 20:47

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Євросоюз готовий взяти лідерство у допомозі Україні, якщо США відмовляться – Каллас
"Я дійсно впевнена, що всі інші члени і, сподіваюся, також Сполучені Штати, готові продовжувати підтримку України. ЄС також готовий взяти на себе це лідерство, якщо Сполучені Штати цього не захочуть", – заявила Каллас по дорозі на зустріч контактної групи з підтримки України у форматі "Рамштайн".

Очільниця євродипломатії додала, що не слід спекулювати стосовно майбутньої підтримки з боку США і що це не в інтересах Америки, аби Росія стала "наймогутнішою силою у світі".
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 20:54

Ірина_
Модератор Форуму

Подякував: 1134 раз.
Подякували: 2050 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 20:59

Letusrock написав:
  Water написав:
  pesikot написав:Медична довідка
Щоб її отримати, потрібні довідки-сертифікати від наркодиспансера та від психодиспансера
В психодиспансері, без військово-облікового документу, вам ніякої довідки-сертифікату не випишуть, взагалі
Далі шлях отримання водійських прав продовжувати ?

Я вже не пам`ятаю усіх деталей, але IMHO, психа проходив без військового квитка, тобто ніхто його не питав ні на якому етапі отримання водійського посвідчення. Початок 2000-х.

Песікоту в чергове вижаються всюди Штірліци з балалайками
Я теж робив водійське посвідчення без жодних війсь.квитків.
А стосовно мед.довідки взагалі маячня, всією групою скинулись по Х грн, на листочку написали список ПІБ, дата народження, адреса і через два дні їх принесли готові.

Хоч одна людина написала, як воно теж бувало, а саме - корупція

Ну так, потім, не пишіть про корупцію в країні і як все це погано

PS. Про Штирлица с балалайками, заметь, не я это сказал. Спрячь парашут )
Востаннє редагувалось pesikot в Чет 09 січ, 2025 21:09, всього редагувалось 1 раз.
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 21:07

Faceless написав:
  pesikot написав:Потому что, мужчина без приписного или военника, хрен получит справку в наркодиспансере
А без справки из наркодиспансера, хрен получишь водительскую медсправку
А без водительской медсправки, хрен получишь водительские права

Можливо так було колись. Зараз нічого цього не треба. Меддовідка суто формальність отримується навіть дистанцйно, і ніхто ні в які диспансери не ходить. Зараз щоб закінчити курси, здати екзамени і отримати права, ніде - абсолютно ніде - не треба показувати ВОД

Розмова ж не про зараз і не про корупційні схеми

Якщо хтось отримує чи отримував медичні довідки дистанційно за корупційними схемами - то флаг їм в руки та барабан на шию

Але не потрібно, при цьому, когось потім звинувачувати в корупції чи писати як все погано в державі.

Якось так
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 21:18

Re: Напад росії і білорусі на Україну

pesikot написав:Розмова ж не про зараз і не про корупційні схеми
Якщо хтось отримує чи отримував медичні довідки дистанційно за корупційними схемами - то флаг їм в руки та барабан на шию
Але не потрібно, при цьому, когось потім звинувачувати в корупції чи писати як все погано в державі.
Якось так

Щодо зараз чи ні - в мене нема історіографії як змінювалися вимоги за останні кількадесят років. І знаю кейси відносно свіжі.
Також я нічого не писав про яку корупцію, принаймні зі сторони того, хто здає. Зарад меддовідка дійсно - суто формальність. Людина оплачує курси в Автошколі, і та сама оформлює довідки, і не знаю нікого хто б ходив по диспансерах. Бо об'єктивно кажучи, та меддовідка - безґлуздий рудимент. Так, мабуть це корупційна схема. Але і сама довідка для здачі іспиту - абсурд.
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 21:31

Faceless написав:Щодо зараз чи ні - в мене нема історіографії як змінювалися вимоги за останні кількадесят років. І знаю кейси відносно свіжі.
Також я нічого не писав про яку корупцію, принаймні зі сторони того, хто здає. Зарад меддовідка дійсно - суто формальність. Людина оплачує курси в Автошколі, і та сама оформлює довідки, і не знаю нікого хто б ходив по диспансерах. Бо об'єктивно кажучи, та меддовідка - безґлуздий рудимент. Так, мабуть це корупційна схема. Але і сама довідка для здачі іспиту - абсурд.

З чого почалось

З того, що Бетон написав, що 17-річніх будуть штрафувати, якщо вони не стануть на військовий облік

Я написав, що це давня норма. Мають ставати на облік в 16-17 років

Чи форумчани також почнуть цей факт заперечувати і казати, що зараз все це не актуально ?
І вони не ставали на облік

Ну так ці норми не почали діяти з 24.02.2022, а значно раніше
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 21:35

"У Facebook та Instagram, у рамках нової політики, дозволили називати жінок "предметами домашнього побуту або речами", а трансгендерів та небінарних людей - займенником "воно" та психічно хворими."

"По информации The New York Times, решение принято на фоне подготовки к президентству Дональда Трампа."

Трамп громит позиции либерастов.
Пойду в ФБ напишу : путин хуйло и русни п*зда, проверю насколько свобода слова свободная.
Господар Вельзевула

Подякував: 7 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 21:38

Faceless написав:Людина оплачує курси в Автошколі, і та сама оформлює довідки, і не знаю нікого хто б ходив по диспансерах. Бо об'єктивно кажучи, та меддовідка - безґлуздий рудимент. Так, мабуть це корупційна схема. Але і сама довідка для здачі іспиту - абсурд.

цікаво то як. коли щось трапиться на дорозі не дай бог у вас а у водія падуча то також будете казати що довідка безглуздий рудимент? чи будете казати хто йому права дав?
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

#<1 ... 1179011791117921179311794 ... 14461>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість