"Я дійсно впевнена, що всі інші члени і, сподіваюся, також Сполучені Штати, готові продовжувати підтримку України. ЄС також готовий взяти на себе це лідерство, якщо Сполучені Штати цього не захочуть", – заявила Каллас по дорозі на зустріч контактної групи з підтримки України у форматі "Рамштайн".
Очільниця євродипломатії додала, що не слід спекулювати стосовно майбутньої підтримки з боку США і що це не в інтересах Америки, аби Росія стала "наймогутнішою силою у світі".
pesikot написав:Медична довідка Щоб її отримати, потрібні довідки-сертифікати від наркодиспансера та від психодиспансера В психодиспансері, без військово-облікового документу, вам ніякої довідки-сертифікату не випишуть, взагалі Далі шлях отримання водійських прав продовжувати ?
Я вже не пам`ятаю усіх деталей, але IMHO, психа проходив без військового квитка, тобто ніхто його не питав ні на якому етапі отримання водійського посвідчення. Початок 2000-х.
Песікоту в чергове вижаються всюди Штірліци з балалайками Я теж робив водійське посвідчення без жодних війсь.квитків. А стосовно мед.довідки взагалі маячня, всією групою скинулись по Х грн, на листочку написали список ПІБ, дата народження, адреса і через два дні їх принесли готові.
Хоч одна людина написала, як воно теж бувало, а саме - корупція
Ну так, потім, не пишіть про корупцію в країні і як все це погано
PS. Про Штирлица с балалайками, заметь, не я это сказал. Спрячь парашут )
Востаннє редагувалось pesikot в Чет 09 січ, 2025 21:09, всього редагувалось 1 раз.
pesikot написав:Потому что, мужчина без приписного или военника, хрен получит справку в наркодиспансере А без справки из наркодиспансера, хрен получишь водительскую медсправку А без водительской медсправки, хрен получишь водительские права
Можливо так було колись. Зараз нічого цього не треба. Меддовідка суто формальність отримується навіть дистанцйно, і ніхто ні в які диспансери не ходить. Зараз щоб закінчити курси, здати екзамени і отримати права, ніде - абсолютно ніде - не треба показувати ВОД
Розмова ж не про зараз і не про корупційні схеми
Якщо хтось отримує чи отримував медичні довідки дистанційно за корупційними схемами - то флаг їм в руки та барабан на шию
Але не потрібно, при цьому, когось потім звинувачувати в корупції чи писати як все погано в державі.
pesikot написав:Розмова ж не про зараз і не про корупційні схеми Якщо хтось отримує чи отримував медичні довідки дистанційно за корупційними схемами - то флаг їм в руки та барабан на шию Але не потрібно, при цьому, когось потім звинувачувати в корупції чи писати як все погано в державі. Якось так
Щодо зараз чи ні - в мене нема історіографії як змінювалися вимоги за останні кількадесят років. І знаю кейси відносно свіжі. Також я нічого не писав про яку корупцію, принаймні зі сторони того, хто здає. Зарад меддовідка дійсно - суто формальність. Людина оплачує курси в Автошколі, і та сама оформлює довідки, і не знаю нікого хто б ходив по диспансерах. Бо об'єктивно кажучи, та меддовідка - безґлуздий рудимент. Так, мабуть це корупційна схема. Але і сама довідка для здачі іспиту - абсурд.
Faceless написав:Щодо зараз чи ні - в мене нема історіографії як змінювалися вимоги за останні кількадесят років. І знаю кейси відносно свіжі. Також я нічого не писав про яку корупцію, принаймні зі сторони того, хто здає. Зарад меддовідка дійсно - суто формальність. Людина оплачує курси в Автошколі, і та сама оформлює довідки, і не знаю нікого хто б ходив по диспансерах. Бо об'єктивно кажучи, та меддовідка - безґлуздий рудимент. Так, мабуть це корупційна схема. Але і сама довідка для здачі іспиту - абсурд.
З чого почалось
З того, що Бетон написав, що 17-річніх будуть штрафувати, якщо вони не стануть на військовий облік
Я написав, що це давня норма. Мають ставати на облік в 16-17 років
Чи форумчани також почнуть цей факт заперечувати і казати, що зараз все це не актуально ? І вони не ставали на облік
Ну так ці норми не почали діяти з 24.02.2022, а значно раніше
"У Facebook та Instagram, у рамках нової політики, дозволили називати жінок "предметами домашнього побуту або речами", а трансгендерів та небінарних людей - займенником "воно" та психічно хворими."
"По информации The New York Times, решение принято на фоне подготовки к президентству Дональда Трампа."
Трамп громит позиции либерастов. Пойду в ФБ напишу : путин хуйло и русни п*зда, проверю насколько свобода слова свободная.
Faceless написав:Людина оплачує курси в Автошколі, і та сама оформлює довідки, і не знаю нікого хто б ходив по диспансерах. Бо об'єктивно кажучи, та меддовідка - безґлуздий рудимент. Так, мабуть це корупційна схема. Але і сама довідка для здачі іспиту - абсурд.
цікаво то як. коли щось трапиться на дорозі не дай бог у вас а у водія падуча то також будете казати що довідка безглуздий рудимент? чи будете казати хто йому права дав?