|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 09 січ, 2025 23:07
Wirująświatła написав:Почему я думаю что в пещерах был минимум запретов.
А я що писав максимум? Деколи уважніше читайте те що хочете спростувати...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 09 січ, 2025 23:09
Щодо довідок для водіїв. Для початку б створити єдину базу «серйозно хворих». Тобто якщо ти непридатний служити по здоровʼю, якщо ти отримуєш виплати по інвалідності (махрові інсультні прокурори з пенсією в 35 років) , то а чи точно твій діагноз дозволяє за кермо?? Так, є такі що дозволяють, але…
-
Hotab
-
-
- Подякував: 401 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Чет 09 січ, 2025 23:13
budivelnik написав: Wirująświatła написав:Почему я думаю что в пещерах был минимум запретов.
А я що писав максимум? Деколи уважніше читайте те що хочете спростувати...
Я ничего не оспаривал. на форуме не только спорят, но и просто общаются.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Чет 09 січ, 2025 23:18
Wirująświatła написав:Я ничего не оспаривал. на форуме не только спорят, но и просто общаются.
Не всем дано искусство дискуссии без пены у рта.. Самый первый признак интеллекта- насмешливое и слегка равнодушное отношение к предмету обсуждения, так как скорее всего он лежит вне компетенции участников и от результата оной абсолютно не зависит жизнь, честь, совесть и будущее участников оной.
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 січ, 2025 23:23
Господар Вельзевула написав: Wirująświatła написав:Я ничего не оспаривал. на форуме не только спорят, но и просто общаются.
Не всем дано искусство дискуссии без пены у рта.. Самый первый признак интеллекта- насмешливое и слегка равнодушное отношение к предмету обсуждения, так как скорее всего он лежит вне компетенции участников и от результата оной абсолютно не зависит жизнь, честь, совесть и будущее участников оной.
здесь 99% инфы вне компетенции участников. Вроде ветка "военная", но сами военные тут мало что пишут. Правильно было бы назвать "мысли по поводу вторжения..."
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 09 січ, 2025 23:24, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Чет 09 січ, 2025 23:23
Hotab написав:Щодо довідок для водіїв. Для початку б створити єдину базу «серйозно хворих». Тобто якщо ти непридатний служити по здоровʼю, якщо ти отримуєш виплати по інвалідності (махрові інсультні прокурори з пенсією в 35 років) , то а чи точно твій діагноз дозволяє за кермо?? Так, є такі що дозволяють, але…
Звичайний реєстр, який б в СЦ МВС підтягувався б і автоматично блокував можливість як здачі так і блокував би вже отримані права, якщо приходить інформація про недопущення до керма. А не якась дурня з аналізами терапевтами і гінекологом для жінок (то взагалі незрозуміло як він може відноситись до здатності кермувати). Ще б колоноскопію туди внесли
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 09 січ, 2025 23:24
flyman написав: Господар Вельзевула написав:"У Facebook та Instagram, у рамках нової політики, дозволили називати жінок "предметами домашнього побуту або речами", а трансгендерів та небінарних людей - займенником "воно" та психічно хворими." "По информации The New York Times, решение принято на фоне подготовки к президентству Дональда Трампа." Трамп громит позиции либерастов. Пойду в ФБ напишу : путин хуйло и русни п*зда, проверю насколько свобода слова свободная.
білого здорового традиційно орієнтованого мужчину типу W.A.S.P. можна називати "домашнім улюбленцем" чи правами не доріс?
То ви для себе чи свого улюбленця питаєте?
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 09 січ, 2025 23:27
Faceless написав:flyman написав: Господар Вельзевула написав:"У Facebook та Instagram, у рамках нової політики, дозволили називати жінок "предметами домашнього побуту або речами", а трансгендерів та небінарних людей - займенником "воно" та психічно хворими." "По информации The New York Times, решение принято на фоне подготовки к президентству Дональда Трампа." Трамп громит позиции либерастов. Пойду в ФБ напишу : путин хуйло и русни п*зда, проверю насколько свобода слова свободная.
білого здорового традиційно орієнтованого мужчину типу W.A.S.P. можна називати "домашнім улюбленцем" чи правами не доріс?
То ви для себе чи свого улюбленця питаєте?
злі язики плетуть що в так званому золотому мільярді у пса більше прав чи в того грінги
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 09 січ, 2025 23:27
flyman написав:білого здорового традиційно орієнтованого мужчину типу W.A.S.P. можна називати "домашнім улюбленцем" чи правами не доріс?
Я не против,называйте. В этом и суть свободы слова.
-
Господар Вельзевула
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 січ, 2025 23:31
Wirująświatła написав:здесь 99% инфы вне компетенции участников. Вроде ветка "военная", но сами военные тут мало что пишут. Правильно было бы назвать "мысли по поводу вторжения..."
Да,по названию такое.Кырыло сказал что мол Белорусь тихо сидит и ок. А по названию ветки вроде как она в войне с нами. Ну явно противоречит официальной инфе. Или тогда Корею еще добавить, Иран.
-
Господар Вельзевула
-
-
-
-
Профіль
-
-
|