Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1183811839118401184111842 ... 14727>
Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2025 21:56

stm написав:
  tester7336 написав:
  stm написав:Впервые на сложную ситуацию моей подруги в плане развода я сказала "это твой дом, а он пускай уё к маме". И тут же подумала "да, времена выражения "уё к маме" стали совсем другими" )))

что забавно - но в обратной ситуации ваша подруга рассказывала бы что потратила лучшие годы на мужа и половина квартиры ее? :lol:

Зачем обратная ситуация, моя вторая подруга за бесплатно предложила ей юр.услуги на тему "как она хочет оставить бывшего даже без трусов или зачем ей грязное бельё, пусть остаётся" ) говорю ж эволюция ) разошлись полюбовно, детей не делили. Хотя моё мнение, что жизнь ещё может принести неприятные сюрпризы в будущем не им, надо не только фамилию менять, но и юридические особенности закончить с разрывом, но у меня низкий EQ, не забываем )
чесно кажучи не вловив в чому мораль сієї повчальної історії?
Поправте якщо я щось упустив.
Ваша знайома шанувала чоловіка долгії годи за те що він в штанях, но з часом страсть угасла, через бит
і вона викинула його таки не з голой сракой а в ще прілічних носібєльних трусах і з зубною щоткою на теплотрасу. Рішення прийнято колегіально на нараді подруг. Самець не упорствував і приплод оставив :lol:
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2025 22:21

Banderlog написав: чесно кажучи не вловив в чому мораль сієї повчальної історії?
Ваша знайома шанувала чоловіка долгії годи за те що він в штанях, но з часом страсть угасла, через бит
і вона викинула його таки не з голой сракой а в ще прілічних носібєльних трусах і з зубною щоткою на теплотрасу. Рішення прийнято колегіально на нараді подруг. Самець не упорствував і приплод оставив :lol:

История такая, что если что-то смущает изначально, оно никуда не денется. ) вы своих девчонок считаете приплодом?
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2025 22:29

Faceless написав:На траві й корі подовжували животіння перед голодною смертю, виживали - якщо пощастить. На монокрупі результат буде не кращий, ймовірно з хронічними хворобами і патологіями. Хоча раніше з депресухи здохне

как по мне - так у всех разная биохимия организма.
есть те кто спокойно переносят минимум мяса. есть те кому нужно постоянно.
так вот в этом плане ИМХО украинцы прошли принудительную селекцию в 33 году.
выжили те кто был меньше зависим от мяса. их потомки думаю так же имеют меньшую зависимость от мяса.
Востаннє редагувалось tester7336 в Суб 11 січ, 2025 22:35, всього редагувалось 1 раз.
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2025 22:31

Banderlog написав: і вона викинула його таки не з голой сракой а в ще прілічних носібєльних трусах і з зубною щоткою на теплотрасу. Рішення прийнято колегіально на нараді подруг. Самець не упорствував і приплод оставив :lol:

ну я еще в добавок говорил о том что если бы его была хата - то его бы еще и с хаты выкинули со словами что на него потратили лучшие годы потому он должен как земля колхозу. так что пусть будет доволен что хата была не его :lol:
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2025 22:41

Shaman написав:
  ЛАД написав:
  Shaman написав:...........
а оці особисті накиди засвідчують, що інших аргументів немає 8)
Отвлечёмся от "особистих накидів".

Что касается переговоров.
При подписании любого контракта идёт согласование позиций сторон и окончательный вариант порой заметно отличается от начальных "хотелок" сторон. Невозможно заранее знать, до чего удастся договориться. Или, возможно, не удастся в случае неприемлимости условий для одной или обеих сторон.
Для этого и нужны переговоры. Порой достаточно тяжёлые и длительные.

Но ладно, оставим на время в стороне переговоры.
Что делать?
Продолжать воевать? С надеждой на что?
Что РФ "виснажеться" раньше, чем наши "партнёры" решат, что они добились достаточного её ослабления (или по другим причинам) и прекратят/сильно сократят поддержку?
Или что они "вдруг" после 3 лет войны "осознают свои ошибки" и резко усилят поддержку?
Или, опять же "вдруг", в России начнётся смута и она развалится?
Или "вдруг" все "ухилянты" станут "пламенными патриотами" и будут ложиться грудью на амбразуры ради победы и границ91?
Ваш вариант?

Или без всяких надежд, просто "до последней вербы"?
Зато "прославимся в веках" и о героической борьбе Украины будут слагать баллады и легенды? А какой-нибудь Гесиод напишет новую "Теогонию".

треба ще детальніше розписувати, що малось на увазі.

по-перше про перемовини я розписав, чому не можна казати, що Україна відмовилась - ще не було цих перемовин, ще Раша вважає, що зможе дотиснути. й саме Раша не хоче перемовин - це перше.
В 2022 мы отказались.
Да и сегодня не стремимся. Больше нас склоняют к переговорам Трамп и другие. А Раша сегодня при успехах на фронте, понятно, не хочет - "покращує позиції перед перемовинами".

чому без надії? звідки ця інфантильна віра, що Раша всесильна? в нас зараз пішла війна на виснаження - тут хто здався, той й програв. в нас є багато своїх проблем. а у противника їх ще більше. якихось ресурсів в них більше, чогось менше. ніякої війни на роки не буде зараз, буде призупинення. в тому чи іншому форматі. не треба лякати раніше часу.
"без надії" я не писал.
Я спрашивал - на что надежда? Вы так и не ответили.
На удачу? На "чёрного лебедя"?
Что "Раша всесильна" я тоже не писал. То, что она сильнее нас, не вызывает сомнения ни у одного трезвого человека.
На основе чего вы уверены, что "ніякої війни на роки не буде зараз, буде призупинення"?
И я не "лякаю раніше часу". Я уже писал - у меня нет информации Генштаба или президента и я не могу судить о положении на фронте. Но сегодня достаточно часто звучат слова о низкой укомплектованности войск личным составом, об усталости людей, воюющих год-два-три, о том, что мобилизация идёт плохо (и очень плохо). Наконец, часто говорится об ускорении темпов наступления и даже об угрозе прорыва фронта.
Чему из этого вы не верите и на основании чего?

пенсії платять? карток на їжу немає? про війну нагадує лише інколи "гуп" десь? нам ще далеко до всіх цих апокаліпсисів, як тут жахають. а змусити Рашу на припинення бойових дій - набагато ближче...
Не только ""гуп" десь", но и погибшие, раненые, калеки.
Но, согласен, "до апокаліпсисів" далеко. Благодаря помощи "партнёров". Если вдруг по каким-то причинам она даже не прекратится, а только заметно сократится, то "апокаліпсіс" наступит достаточно быстро.
А вот чем "змусити Рашу на припинення бойових дій - набагато ближче"? Вы знаете какуб-то тайну и молчите? Или опять просто вера?

В итоге вы не ответили ни на один из вопросов, который я задал в своём посте.
Оставили только веру. Но вы знаете, вера хороша, когда для неё есть хоть какие-то основания.
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 11 січ, 2025 22:44, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2025 22:42

барабашов написав:Нашего светоча все слыхали?
https://t.me/kindzadza_ua/13102

В України таких людей треба забрать.
Тоді б в Україні була б перспектива.
BeneFuckTor

Подякував: 264 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2025 22:58

stm написав:
  Banderlog написав: чесно кажучи не вловив в чому мораль сієї повчальної історії?

История такая, что если что-то смущает изначально, оно никуда не денется. ) вы своих девчонок считаете приплодом?
але щось кудись ділось що компенсувало те що одразу смущало?
А при чім тут я з моїми нащадками? Це про Вашу історію... думаю що воно жорстко. Батьківські інстинкти воно не материнські но всеодно присутні.
Чесно кажучи я, сексіст і хотів б сина щоб передати нажитий опит і ... недокінчені гештальти)
а з дочками доведеться самому заносить за собою хвости.
І шо не характерно для мене, плану воспітанія нема.
Оддам на плавання, на дзюдо, на бальні танці і навчу потрошити і преробляти свиней.
По моєму це залог успєха для жінки. )
Чи треба ще післати вчитись на юріста?
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2025 23:05

Banderlog написав:І шо не характерно для мене, плану воспітанія нема.
план воспитания? вы ж не собаку дрессируете, его и не должно быть. У ребенка есть глаза и уши. То что он видит/слышит и есть воспитание. Причем не только от родителей.
  Banderlog написав:По моєму це залог успєха для жінки. )
имхо, удачно выйти замуж и не развестись в первые 10 лет.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2025 23:09

Соскін: СЗЧ - Модель ртутних кульок

Соскін: СЗЧ - Модель ртутних кульок.
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2025 23:10

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:що є різниця між ринком країни і індивідуальним бізнесом особи.
Що ще зморозиш щоб прикрити свою неосвіченість?
1 Ринок країни складається з суми бізнесів країни.
2 Капіталізація країни складається з суми капіталів країни.
3 Якщо той хто займається бізнесом каже що внутрішнього капіталу в країні не вистарчає
а той хто читав сміта/коосакі каже що капіталу валом - треба подивитись на процентні ставки під які в країні позичається капітал і порівняти ці ставки з країнами де точно відомо що
а - капіталу не вистарчає
б - капітал надлишковий.

В США , Швеції - ставки до 3%
ВШвейцарії, Японії - від мінус 1%.... - це країни з надлишковим власним капіталом
В Україні ставки в доларі - від 10% ( і ще пошукати) - це говорить що в країні МАЛО власного капіталу і він БУДЕ нарощуватись.

Якщо в країні є напів-голодні ( в порівнянні з розвинутими країнами ) тобто є потреба в розвитку таких простих речей як розширення випуску харчових продуктів , заміна продуктів нижчої переробки(мучні/зернові) на продукти більш високого ступеня переробки(мясо/риба/яйця/молока - отримання яких йде через споживання тваринами зернових) , а також мала кількість м2 житла - це говорить про те що недорозвинуті примітивні(з точки зору розвинутих країн) галузі , а тому зовнішні капітали масово не будуть вкладатись в ринок який не пройшов період первинного збільшення....
Тому
Наші перспективи - в наших руках
І тільки від простої людини залежить швидкість розвитку
Як тільки основна маса зрозуміє що спочатку треба навчитись себе годувати /забезпечувати житлом вище якогось рівня(на мою думку метрів 30-35 в наших широтах) - тільки тоді почнуться глобальні зміни.

Тепер по виїхавших
Людський вік короткий, тому якщо людина бачить що вже сьогодні вона може емігрувати в ринок з вищим рівнем життя - то важко цьому противитись
Ми не диктатори , які пропонували будувати майбутнє нищачи мільйони своїх громадян.. і так і не збудувавши це майбутнє.

І далі
Ті хто виїзжають роблячи краще для себе - роблять краще для тих хто залишився, бо для останніх зменшується конкуренція і збільшуються перспективи, адже сьогодні 40 млн осіб будуть ділити ресурси України ( банально кожен в середньому буде володіти 1/40млн частки..
А якщо залишиться 30 чи навіть 20 млн... То в абсолютному виразі - частка зросте.
Для порівняння
Подивіться як розподілена власність Аляски...
Колись малозаселену Аляску ( Австралію) поділи між першопрохідцями.. і тепер їх нащадки володіють більшою половиною територій цих країн.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 1183811839118401184111842 ... 14727>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему