|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 11 січ, 2025 21:56
stm написав: tester7336 написав: stm написав:Впервые на сложную ситуацию моей подруги в плане развода я сказала "это твой дом, а он пускай уё к маме". И тут же подумала "да, времена выражения "уё к маме" стали совсем другими" )))
что забавно - но в обратной ситуации ваша подруга рассказывала бы что потратила лучшие годы на мужа и половина квартиры ее? 
Зачем обратная ситуация, моя вторая подруга за бесплатно предложила ей юр.услуги на тему "как она хочет оставить бывшего даже без трусов или зачем ей грязное бельё, пусть остаётся" ) говорю ж эволюция ) разошлись полюбовно, детей не делили. Хотя моё мнение, что жизнь ещё может принести неприятные сюрпризы в будущем не им, надо не только фамилию менять, но и юридические особенности закончить с разрывом, но у меня низкий EQ, не забываем )
чесно кажучи не вловив в чому мораль сієї повчальної історії? Поправте якщо я щось упустив. Ваша знайома шанувала чоловіка долгії годи за те що він в штанях, но з часом страсть угасла, через бит і вона викинула його таки не з голой сракой а в ще прілічних носібєльних трусах і з зубною щоткою на теплотрасу. Рішення прийнято колегіально на нараді подруг. Самець не упорствував і приплод оставив 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 11 січ, 2025 22:21
Banderlog написав: чесно кажучи не вловив в чому мораль сієї повчальної історії? Поправте якщо я щось упустив. Ваша знайома шанувала чоловіка долгії годи за те що він в штанях, но з часом страсть угасла, через бит і вона викинула його таки не з голой сракой а в ще прілічних носібєльних трусах і з зубною щоткою на теплотрасу. Рішення прийнято колегіально на нараді подруг. Самець не упорствував і приплод оставив 
История такая, что если что-то смущает изначально, оно никуда не денется. ) вы своих девчонок считаете приплодом?
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 11 січ, 2025 22:29
Faceless написав:На траві й корі подовжували животіння перед голодною смертю, виживали - якщо пощастить. На монокрупі результат буде не кращий, ймовірно з хронічними хворобами і патологіями. Хоча раніше з депресухи здохне
как по мне - так у всех разная биохимия организма. есть те кто спокойно переносят минимум мяса. есть те кому нужно постоянно. так вот в этом плане ИМХО украинцы прошли принудительную селекцию в 33 году. выжили те кто был меньше зависим от мяса. их потомки думаю так же имеют меньшую зависимость от мяса.
Востаннє редагувалось tester7336 в Суб 11 січ, 2025 22:35, всього редагувалось 1 раз.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 11 січ, 2025 22:41
Shaman написав: ЛАД написав: Shaman написав:........... а оці особисті накиди засвідчують, що інших аргументів немає 
Отвлечёмся от "особистих накидів". Что касается переговоров. При подписании любого контракта идёт согласование позиций сторон и окончательный вариант порой заметно отличается от начальных "хотелок" сторон. Невозможно заранее знать, до чего удастся договориться. Или, возможно, не удастся в случае неприемлимости условий для одной или обеих сторон. Для этого и нужны переговоры. Порой достаточно тяжёлые и длительные. Но ладно, оставим на время в стороне переговоры. Что делать? Продолжать воевать? С надеждой на что? Что РФ "виснажеться" раньше, чем наши "партнёры" решат, что они добились достаточного её ослабления (или по другим причинам) и прекратят/сильно сократят поддержку? Или что они "вдруг" после 3 лет войны "осознают свои ошибки" и резко усилят поддержку? Или, опять же "вдруг", в России начнётся смута и она развалится? Или "вдруг" все "ухилянты" станут "пламенными патриотами" и будут ложиться грудью на амбразуры ради победы и границ91? Ваш вариант? Или без всяких надежд, просто "до последней вербы"? Зато "прославимся в веках" и о героической борьбе Украины будут слагать баллады и легенды? А какой-нибудь Гесиод напишет новую "Теогонию".
треба ще детальніше розписувати, що малось на увазі. по-перше про перемовини я розписав, чому не можна казати, що Україна відмовилась - ще не було цих перемовин, ще Раша вважає, що зможе дотиснути. й саме Раша не хоче перемовин - це перше.
В 2022 мы отказались. Да и сегодня не стремимся. Больше нас склоняют к переговорам Трамп и другие. А Раша сегодня при успехах на фронте, понятно, не хочет - "покращує позиції перед перемовинами". чому без надії? звідки ця інфантильна віра, що Раша всесильна? в нас зараз пішла війна на виснаження - тут хто здався, той й програв. в нас є багато своїх проблем. а у противника їх ще більше. якихось ресурсів в них більше, чогось менше. ніякої війни на роки не буде зараз, буде призупинення. в тому чи іншому форматі. не треба лякати раніше часу.
"без надії" я не писал. Я спрашивал - на что надежда? Вы так и не ответили. На удачу? На "чёрного лебедя"? Что "Раша всесильна" я тоже не писал. То, что она сильнее нас, не вызывает сомнения ни у одного трезвого человека. На основе чего вы уверены, что "ніякої війни на роки не буде зараз, буде призупинення"? И я не "лякаю раніше часу". Я уже писал - у меня нет информации Генштаба или президента и я не могу судить о положении на фронте. Но сегодня достаточно часто звучат слова о низкой укомплектованности войск личным составом, об усталости людей, воюющих год-два-три, о том, что мобилизация идёт плохо (и очень плохо). Наконец, часто говорится об ускорении темпов наступления и даже об угрозе прорыва фронта. Чему из этого вы не верите и на основании чего? пенсії платять? карток на їжу немає? про війну нагадує лише інколи "гуп" десь? нам ще далеко до всіх цих апокаліпсисів, як тут жахають. а змусити Рашу на припинення бойових дій - набагато ближче...
Не только ""гуп" десь", но и погибшие, раненые, калеки. Но, согласен, "до апокаліпсисів" далеко. Благодаря помощи "партнёров". Если вдруг по каким-то причинам она даже не прекратится, а только заметно сократится, то "апокаліпсіс" наступит достаточно быстро. А вот чем "змусити Рашу на припинення бойових дій - набагато ближче"? Вы знаете какуб-то тайну и молчите? Или опять просто вера? В итоге вы не ответили ни на один из вопросов, который я задал в своём посте. Оставили только веру. Но вы знаете, вера хороша, когда для неё есть хоть какие-то основания.
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 11 січ, 2025 22:44, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 11 січ, 2025 22:42
В України таких людей треба забрать. Тоді б в Україні була б перспектива.
-
BeneFuckTor
-
-
- Подякував: 264 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 11 січ, 2025 22:58
stm написав: Banderlog написав: чесно кажучи не вловив в чому мораль сієї повчальної історії? Поправте якщо я щось упустив. Ваша знайома шанувала чоловіка долгії годи за те що він в штанях, но з часом страсть угасла, через бит і вона викинула його таки не з голой сракой а в ще прілічних носібєльних трусах і з зубною щоткою на теплотрасу. Рішення прийнято колегіально на нараді подруг. Самець не упорствував і приплод оставив 
История такая, что если что-то смущает изначально, оно никуда не денется. ) вы своих девчонок считаете приплодом?
але щось кудись ділось що компенсувало те що одразу смущало? А при чім тут я з моїми нащадками? Це про Вашу історію... думаю що воно жорстко. Батьківські інстинкти воно не материнські но всеодно присутні. Чесно кажучи я, сексіст і хотів б сина щоб передати нажитий опит і ... недокінчені гештальти) а з дочками доведеться самому заносить за собою хвости. І шо не характерно для мене, плану воспітанія нема. Оддам на плавання, на дзюдо, на бальні танці і навчу потрошити і преробляти свиней. По моєму це залог успєха для жінки. ) Чи треба ще післати вчитись на юріста?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 11 січ, 2025 23:05
Banderlog написав:І шо не характерно для мене, плану воспітанія нема.
план воспитания? вы ж не собаку дрессируете, его и не должно быть. У ребенка есть глаза и уши. То что он видит/слышит и есть воспитание. Причем не только от родителей. Banderlog написав:По моєму це залог успєха для жінки. )
имхо, удачно выйти замуж и не развестись в первые 10 лет.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 11 січ, 2025 23:09
Соскін: СЗЧ - Модель ртутних кульок.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 11 січ, 2025 23:10
detroytred написав:що є різниця між ринком країни і індивідуальним бізнесом особи.
Що ще зморозиш щоб прикрити свою неосвіченість? 1 Ринок країни складається з суми бізнесів країни. 2 Капіталізація країни складається з суми капіталів країни. 3 Якщо той хто займається бізнесом каже що внутрішнього капіталу в країні не вистарчає а той хто читав сміта/коосакі каже що капіталу валом - треба подивитись на процентні ставки під які в країні позичається капітал і порівняти ці ставки з країнами де точно відомо що а - капіталу не вистарчає б - капітал надлишковий. В США , Швеції - ставки до 3% ВШвейцарії, Японії - від мінус 1%.... - це країни з надлишковим власним капіталом В Україні ставки в доларі - від 10% ( і ще пошукати) - це говорить що в країні МАЛО власного капіталу і він БУДЕ нарощуватись. Якщо в країні є напів-голодні ( в порівнянні з розвинутими країнами ) тобто є потреба в розвитку таких простих речей як розширення випуску харчових продуктів , заміна продуктів нижчої переробки(мучні/зернові) на продукти більш високого ступеня переробки(мясо/риба/яйця/молока - отримання яких йде через споживання тваринами зернових) , а також мала кількість м2 житла - це говорить про те що недорозвинуті примітивні(з точки зору розвинутих країн) галузі , а тому зовнішні капітали масово не будуть вкладатись в ринок який не пройшов період первинного збільшення.... Тому Наші перспективи - в наших руках І тільки від простої людини залежить швидкість розвитку Як тільки основна маса зрозуміє що спочатку треба навчитись себе годувати /забезпечувати житлом вище якогось рівня(на мою думку метрів 30-35 в наших широтах) - тільки тоді почнуться глобальні зміни. Тепер по виїхавших Людський вік короткий, тому якщо людина бачить що вже сьогодні вона може емігрувати в ринок з вищим рівнем життя - то важко цьому противитись Ми не диктатори , які пропонували будувати майбутнє нищачи мільйони своїх громадян.. і так і не збудувавши це майбутнє. І далі Ті хто виїзжають роблячи краще для себе - роблять краще для тих хто залишився, бо для останніх зменшується конкуренція і збільшуються перспективи, адже сьогодні 40 млн осіб будуть ділити ресурси України ( банально кожен в середньому буде володіти 1/40млн частки.. А якщо залишиться 30 чи навіть 20 млн... То в абсолютному виразі - частка зросте. Для порівняння Подивіться як розподілена власність Аляски... Колись малозаселену Аляску ( Австралію) поділи між першопрохідцями.. і тепер їх нащадки володіють більшою половиною територій цих країн.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1