Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1184611847118481184911850 ... 14690>
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 13:42

Дюрі-бачі написав:
  ЛАД написав:І чим особисто вам заважає воєнний стан - забороною на виїзд?

Особисто для мене найгірше те беззаконня яке почала творити наша влада прикриваючись "воєнним станом". Зокрема прийняття законів "заднім числом": прибуток банків, видача паспортів емігрантам, зміна правил вступу, зміна податків...
Я просто не знаю яку дурню приймуть завтра.

не вигадуйте. чи не беззаконня...

частина цих законів - проти надто хитродупих, які раптово вирішили повчитися в 40 років. звісно, вам плюс - й контракт вони платять, й викладачам особисто.

а інші громадян слабо стосуються. чи вам жалко заплатити ще 3% від зп на армію?

єдиний потенційний ризик, що прикриваючись воєнним станом, почнуть тягнути з виборами. але це потенційний ризик - поки що цього немає. а якщо буде, ІМХО, це швидко виправлять.
Shaman

Подякував: 773 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 13:45

Banderlog написав:
  ЛАД написав:
  Shaman написав:..............
я вас неодноразово питав - ви так й не відповіли. а чого Сталін поклав МІЛЬЙОНИ людей. навіщо? чому відразу не здався? й не було б цих жертв 8) .

5. У СССР были огромные человеческие ресурсы, превосходившие ресурсы Германии. И я нигде не встречал никаких сообщений о проблемах с мобилизацией. Хотя, думаю, "ухилянты" были и тогда, но это были относительно редкие случаи, не превращавшиеся в проблему. Почему так, это другой вопрос и сейчас обсуждать не будем.
чому ж не будем? ) бо вони проводили мобілізацію не в білих перчатках а за дезетирство могли розстріляти. Не грались в гуманізм коли була загроза знищенню держави.
Смертну кару сталін відмінив лиш через 2р після війни в 47р.
А ще напевно тому що комуністи і самі воювали і дітей своїх не ховали. На відміну від наших кулявлобів і кулябів, які готові воювати лопатами но чужими руками. Хоча куляба он знову вискочив каже сина зупиняти од походу на фронт не буде бо це не етично. Чого сам не іде на фронт скромно
мовчить :lol: https://t.me/voynareal/107089

Вот поэтому и не затрагивал вопрос о причинах - потому что налетят флаймэны, песикоты и иже с ними, вспомнят ГУЛАГ и всё прочее и начнётся очередной срач о любви к "комунякам".
Если флай сумел в посте о Законе о тарифах Смута-Хоули 17 июня 1930 года усмотреть "любов до комуно-фашистів та руськоміра"...
Хотя я его понимаю.
При проклятых "комуняках" он бы сейчас занимался чем-то более полезным для обороны, чем сидеть в схроне за 140 долл. и мечтать о том, когда он сможет "поїхати до Польщі" и найти себе, наконец, филиппинку, которая будет его ублажать за чашку риса.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 13:46

Banderlog написав:Я вже не говорю що про строки демобілізації ніхто даж не говорить... з самого початку ясно було шо ці розмови лохотрон. Но заміняти вбитих і калік все одно треба.
трамп придет всех заменит и победит. вы ж на это надеетесь?

https://t.me/womenmem/2989
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 14:02

ЛАД написав: В 2022 мы отказались.
Да и сегодня не стремимся. Больше нас склоняют к переговорам Трамп и другие. А Раша сегодня при успехах на фронте, понятно, не хочет - "покращує позиції перед перемовинами".

ви самі так вирішили чи вам хтось сказав? я вже написав - в 2022 пропонували лише капітуляцію, перемовин не було. а ви далі про своє. ще раз - оце захоплення на фронті декілька райцентрів - це успіх? вам нагадати, скільки гітлер чи сталін захоплювали за півроку?
чому без надії? звідки ця інфантильна віра, що Раша всесильна? в нас зараз пішла війна на виснаження - тут хто здався, той й програв. в нас є багато своїх проблем. а у противника їх ще більше. якихось ресурсів в них більше, чогось менше. ніякої війни на роки не буде зараз, буде призупинення. в тому чи іншому форматі. не треба лякати раніше часу.
"без надії" я не писал.
Я спрашивал - на что надежда? Вы так и не ответили.
На удачу? На "чёрного лебедя"?
Что "Раша всесильна" я тоже не писал. То, что она сильнее нас, не вызывает сомнения ни у одного трезвого человека.
На основе чего вы уверены, что "ніякої війни на роки не буде зараз, буде призупинення"?
И я не "лякаю раніше часу". Я уже писал - у меня нет информации Генштаба или президента и я не могу судить о положении на фронте. Но сегодня достаточно часто звучат слова о низкой укомплектованности войск личным составом, об усталости людей, воюющих год-два-три, о том, что мобилизация идёт плохо (и очень плохо). Наконец, часто говорится об ускорении темпов наступления и даже об угрозе прорыва фронта.
Чему из этого вы не верите и на основании чего?

надія на те, що ресурси в Раші воювати скінчаться раніше. Бо Раша сильніша нас це так, але нам допомагають найрозвиненіші країни, а Раша навіть допомогу собі змушена купувати. й виснажитися вона може через будь-яку з вказаних причин.

кажуть багато,, особливо російські ІПСО. проукраїнські аналітики цього капець-капець не бачать. так, проблеми є - там може вашому Зе треба коаліцію створювати з іншими політичними силами, а не гратися в Наполеончика. може це зробимо, а не здамося? поміняємо лояльних на ефективних, навіть якщо вони сміють не погоджуватися з головнокомандуючим? й навіть можуть створити конкуренцію на наступних виборах.

прискорення наступу та обвал фронту - хтось так каже? а давайте послухаємо тих, хто каже про обвал Раші. але обвал України - ЛАД так, вірю, обвал Раші - ні, не вірю :D що там з приводу віри
В итоге вы не ответили ни на один из вопросов, который я задал в своём посте.
Оставили только веру. Но вы знаете, вера хороша, когда для неё есть хоть какие-то основания.

чи ви не хочете бачити відповідей, бо вони вам не подобаються. що там про успіхи сг в Україні, нарешті побачили чи ще ні? а от Європа побачила, вже половина стогне. :lol:

я вам навів багато прикладів, чому в Раші виснаження - не лише зараз, а й раніше - а ви всі це пропускаєте повз вуха. губернатори вже рапортують чи то про 4, чи то про 5 млн контрактникам - це від успішних дій? :D
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 14:02

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Shaman написав:не вигадуйте. чи не беззаконня...

Саме беззаконня: як приклад візьмемо податки, то мені не важко платити +1% чи +3%, а от грубе порушення закону обурює

Пункт 4.1.9 Податкового кодексу України передбачає, що зміни до податкового законодавства, які впливають на показники бюджету, повинні бути прийняті та опубліковані не пізніше ніж за 6 місяців до початку нового бюджетного періоду.

Зміни до податкового законодавства, що передбачають нові податки, збори, або зміну ставок, можуть набувати чинності виключно з початку нового бюджетного року.

Тобто прийняті в листопаді 2024 зміни і потім вправлені в грудні косяки, мають діяти з 1 січня 2026 року.
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 14:04

По данным источников ВЧК-ОГПУ, в ходе атаки БПЛА на нефтебазу в Энгельсе полностью было уничтожено пожаром три резервуара по 120 000 кубов каждый и еще шесть получили серьезные повреждения. Выведен из строя резервуарный парк, которых хранил топливо для военного аэродрома, порядка 800 000 тонн. В настоящее время МЧС России имеет острый дефицит пенообразователя для тушения горящей нефти и топлива. Пожарные теперь вынуждены, что называется, сопровождать пожары на нефтебазах и контролировать выгорание топлива.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 14:05

Дюрі-бачі написав:
  ЛАД написав:І чим особисто вам заважає воєнний стан - забороною на виїзд?

Особисто для мене найгірше те беззаконня яке почала творити наша влада прикриваючись "воєнним станом". Зокрема прийняття законів "заднім числом": прибуток банків, видача паспортів емігрантам, зміна правил вступу, зміна податків...
Я просто не знаю яку дурню приймуть завтра.

Так это никак не связано с "воєнним станом".
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 14:06

Дюрі-бачі написав:
  Shaman написав:не вигадуйте. чи не беззаконня...

Саме беззаконня: як приклад візьмемо податки, то мені не важко платити +1% чи +3%, а от грубе порушення закону
Пункт 4.1.9 Податкового кодексу України передбачає, що зміни до податкового законодавства, які впливають на показники бюджету, повинні бути прийняті та опубліковані не пізніше ніж за 6 місяців до початку нового бюджетного періоду.

Зміни до податкового законодавства, що передбачають нові податки, збори, або зміну ставок, можуть набувати чинності виключно з початку нового бюджетного року.

Тобто прийняті в листопаді 2024 зміни і потім вправлені в грудні косяки, мають діяти з 1 січня 2026 року.

як ви полюбляєте про норми мирного часу згадувати під час війни...

а може несплату податків в військовий час прирівняємо до саботажу. й хитродупих ФОПвців трошки виведемо на чисту воду :D
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 14:07

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Так это никак не связано с "воєнним станом".

Прямо зв'язано. Якщо б не воєнний стан, то вже давно б можна зібрати Майдан і пояснити владі, що так робити не можна.
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 14:09

Дюрі-бачі написав:
  ЛАД написав:Так это никак не связано с "воєнним станом".

Прямо зв'язано. Якщо б не воєнний стан, то вже давно б можна зібрати Майдан і пояснити владі, що так робити не можна.

не прикривайтесь Майданом. ті, хто може організовувати Майдан, зараз воюють або волонтерять. й через таку дурницю Майдан ніхто організовувати не буде. а ви собі обурюйтесь далі, в дописах :D
Shaman

Профіль

1
3
5
  #<1 ... 1184611847118481184911850 ... 14690>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти