ниже чем на 1 ступень тебя в должности не опустят и офицер в окопе это больная фантазия.
Я писав «на 1-2 ступіні нижче». Це з занять по моб. підготовці памʼятаю. А по беззаконню так взагалі)) А це означає що роту мені сміливо можна вручати. Через 2 місяці підготовки у Д Вова в одеській сухопутні (макамедія) Тим більше тут хтось згадував підполковника на капітанській посаді. Безтолкового отого. Все можна. І воно є.
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 13 січ, 2025 14:18, всього редагувалось 2 разів.
ЛАД написав:*чому* теж що завгодно можна підставляти. І чому ж, на ваш погляд?
Я допомагаю, а не воюю.
Тому на це питання можу надати лише бачення зі сторони. Подивіться на всі додаткові заходи-рішення-дії, які стали робити з часу "не воювали", щоб воювали. Це і є відповіддю *чому*. Отже ці заходи-рішення-дії робляться саме для того, щоб воювали. І додаються для підтримки даного процесу.
ниже чем на 1 ступень тебя в должности не опустят и офицер в окопе это больная фантазия.
1. Я писав «на 1-2 ступіні нижче». А це означає що роту мені сміливо можна вручати. Тим більше тут хтось згадував підполковника на капітанській посаді. Безтолкового отого. Все можна.
Так. Перші три варіанти це найгірше (+ до варіатнів Порошенко і Ко), що можна вибрати. Перший + другий - це прямий шлях у КНДР. Третій, це шлях у ссср. ...
ЛАД написав:*чому* теж що завгодно можна підставляти. І чому ж, на ваш погляд?
Я допомагаю, а не воюю.
Тому на це питання можу надати лише бачення зі сторони. Подивіться на всі додаткові заходи-рішення-дії, які стали робити з часу "не воювали", щоб воювали. Це і є відповіддю *чому*. Отже ці заходи-рішення-дії робляться саме для того, щоб воювали. І додаються для підтримки даного процесу.
Наприклад, одне з - ПАП і 1т. в день. А без тищі?
мабуть треба розмежувати хто воює. Мобілізований чи держави між собою
Hotab написав:Wirująświatła а ти сам як думаєш? Відео не буду дивитись. Нема часу
на пенсии посмотришь. я тебе подборочку сделаю. я думаю ротные сидят в 15-30 км от фронта получают боевые 100тыс и единственное чего лишены - женской нежности.
Hotab написав:«Вероятно» я не чекав поки мені засунуть кільце в ніздрі. Щоб я потім почав шукати шляхи хочаб на найнижчу льотну посаду викарабкатись. А сам обрав свій шлях. Про що казав тут і запропонував це робити кожному, хто дуже боїться бути «з кільцем» направленим в окоп.
+1000500
Лотерея...
Одне не розумію, чому тут таке негативне ставлення до штабних? Крисами їх вважають...
Спостерігав роботу оперативного відділу штабу авбригади, да і начштабу бригади, замів, то це капець який там рівень знань, напруги, фаху... І від них залежить, як ото буде вже виконавцям. В піхоті мабуть теж так. Ну це коли штаб дійсно працює, як повинен.