пошарпаний напевно бат.
Но в нормальному бро піхоти на позиціях аж раза в 6 більше.)
|
|
![]() :fox767676
Не всі вірять в байки про 24 години, про 48 годин, про півроку, про 100 днів У мене 2+2=4 У мене, якщо поважний чолов"яга сказав про 24 години, то він зробив А не зробив, то заткни пельку і допомагай тим, хто це може зробити А у тебе, не зробив за 24 години, то ікону намалюю і буду молитись, щоб зробив за півроку, або за рік, або колись "Дайте йому ще 24 години" (с) ![]() Судячи зі статей цього чувака (Євген Юр`єв) -- “перемир`я” на основі “стамбульства” стане прихованою капітуляцією, московія почне поглинати Україну й використовувати як зомбі для проникнення на Захід. І взагалі, він вважає, що Заходу глина, якщо нас зіллє. Отже, таки неясно куди тікати за кордон. Навряд чи там буде безпечно... 😕 Хоча одна теза того автора незрозуміла. Коли він каже, що Захід нас кришував. Не було ж у Заходу таких зобов`язань? Це ж була цілком необов`язкова допомога, всі останні 10 років... ![]()
Дивись, колись курчаві люди вийшли з Африки, і були "чорні аж сині" (напр. шкіра білого медведя чорна), а потім звідкись взялися біляві синьокі прямоволосі вікінги. За декілька поколінь побачиш як виродяться мусліми в толерантних європейських кельто-арійців протестанто-католиків. ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
буде 4-5 гарантовано мирних років теоретично Україна та Європа можуть їх використати для власних трансформацій (деелоїзації) та підсилення, хоча скоріше ні ніж так Востаннє редагувалось fox767676 в Пон 13 січ, 2025 23:10, всього редагувалось 1 раз.
![]() +1000500 Саме тому є ймовірність на рпв. Що Штати, Європа, рфія, Китай домовляться дати Україні час і шанс: - стати потужними і тоді буде підстава рахуватися з інтересами України; - або погрязти в післявоєнних складнощах і тоді спокійно розібрати-поділити країну між собою. Для Заходу безпрограшні варіанти. Рфія розраховує на другий. Але все, як нещодавно заявив Білецький, буде в руках самих українців -- або реформи, або катастрофа навіть за умов миру. Перед рпв-перемовинами можуть суттєво підвищити ескалацію. Так би мовити, останній акорд. Востаннє редагувалось detroytred в Пон 13 січ, 2025 23:28, всього редагувалось 1 раз.
![]() Ну мужики ніколи і не були індикатором. Тим паче, що кидають одні мужики інших. А от можновладці щось виборами стали турбуватися. Мова поки про ймовірність рпв.
![]() Автор Тімоті Снайдер. Я не читав (звиняюсь), лише чув, що там начебто пояснення про те, що знаходження між Заходом і Сходом -- це одвічні ризики. Кожен робить свій вибір. Востаннє редагувалось detroytred в Пон 13 січ, 2025 23:56, всього редагувалось 2 разів.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЯ б вже "Захід" так не узагальнював. Франція з Іспаніею може і далі чилити, а ось Польші і українцям польським доведеться буди готовими . Трамп дійсно може зменшити присутність США у Східній Європі("Нато після 1997"). То ж будуть і тренування з ЦО, і "гармати замість олії", і громадянство тільки через військову службу для мігрантів. Скоріш за все саме Польща буде "фортецею", а Україна - так, нічийне придпілля у Дикому Полі. Вирішальний фактор - Німеччина, вона перша у кого є якийсь цівілізаційний досвід, якщо відродиться, то Європа буде жити, а ні - то за Шпенглером Востаннє редагувалось fox767676 в Вів 14 січ, 2025 00:05, всього редагувалось 2 разів.
![]() Hotab, Бетон
Навіщо взагалі хоч кого чіпати? Є можливість взнати бачення іншої людини, людей. Цікаво ж!
Зараз переглядають цей форум: Shaman і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|