Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1192511926119271192811929 ... 14636>
Повідомлення Додано: Сер 15 січ, 2025 19:59

sashaqbl написав:
  _Mykola_ написав:
  Дюрі-бачі написав:pesikot Не здивує, якщо москалі захочуть 9 травня "перемогти"

У нас продовжили воєнний стан до 9 травня.
За 315 нардепів.
Співпадіння? :mrgreen:

Звісно, що співпадіння. Військовий стан продовжується на 90 днів.
Я вважав вас достатньо розумною людиною, щоб не вестися на нумерологію

Це Ваше право... не побачити зелений смайлик. :mrgreen:
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 січ, 2025 20:00

andrijk777 написав:
  Shaman написав:Нові програмні заяви чиновників Кремля. Росія на переговорах наполягатиме на своєму прагненні знищити Україну як державу — аналіз ISW
Під час будь-яких майбутніх «мирних переговорів» Кремль намагатиметься відстоювати початкові цілі свого повномасштабного вторгнення в Україну: ними залишаються знищення української держави, розпуск чинного українського уряду та влади, демілітаризація України та постійна заборона на членство України в НАТО будь-коли в майбутньому.

Сам Путін протягом тривалого часу постійно вимагав, щоб український народ поступився своїм правом обирати власну владу, правом захищатися від поточної та майбутньої агресії, а також правом самостійно обирати членство в безпекових альянсах протягом повномасштабного вторгнення та до нього. Тож ISW продовжує оцінювати, що цілі війни Путіна в Україні полягають у розвалі НАТО та в захопленні повного контролю над Україною, і що Путін залишається відданим цим цілям. Наразі ISW не бачить жодних ознак того, що Путін готовий поступитися цими цілями під час майбутніх переговорів.

що так скажуть наші прихильники безумовних перемовин? промовчать, як завжди?..

А що відповісти на брєд?
Відповідь елементарна:
Виходить Зеленський і на весь світ заявляє: "Ми готові на припинення війни по теперішній лінії фронту". Якщо ISW права то путін відповідає "Ні". ВСЕ! Весь світ(і я в тому числі) прекрасно розуміємо що путін хоче повного знищення України і бла-бла-бла дальше "по тексту"...
Але цього не відбувається. Тому це брєд. :D
Як мінімум Зе точно знає що путін скаже "Так".

от andrijk777 точно знає, що скаже путін :lol:

він чітко каже, що йому потрібна ВСЯ Україна... а захоплена територія вже за 800 тис людей - така собі здобич...
Shaman

Подякував: 771 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 15 січ, 2025 20:00

Re: Напад росії і білорусі на Україну

andrijk777 написав:Яких домовленостей? Виражайтесь чіткіше, я не розумію що ви хочете сказати.

Та будь-яких: не важливо що там підпишуть перемир'я, мир, припинення вогню і по якій лінії. Якщо в договорі не буде пункту як 5 стаття НАТО з гарантіями від США/Британії/ЄС/Китаю, то москалі порушать написане
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 15 січ, 2025 20:02

Shaman написав:от andrijk777 точно знає, що скаже путін :lol:

він чітко каже, що йому потрібна ВСЯ Україна... а захоплена територія вже за 800 тис людей - така собі здобич...

Ось перехід на особистості це класика жанру, коли немає що сказати по суті.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 січ, 2025 20:02

Шановні модератори, напишу трішки справжнього оффтопу ... але по темі

Особисто для Banderlog'а та назагал

1) Діючий, на той час, прес-секретарь патріарха Гундяя

так точно

Погони під рясою

2) Без Бога пакет Градів не заряджати, бо треба

3) Наказ XXV Всемирного русского народного собора «Настоящее и будущее Русского мира»
Версия для печати
27 марта 2024 г. 18:00
В ходе соборного съезда, который состоялся 27 марта 2024 года в Зале церковных соборов Храма Христа Спасителя в Москве под председательством главы ВРНС Святейшего Патриарха Московского и всея Руси Кирилла, был утвержден Наказ XXV Всемирного русского народного собора «Настоящее и будущее Русского мира» (Москва, 27-28 ноября 2023 года)
...
Специальная военная операция является новым этапом национально-освободительной борьбы русского народа против преступного киевского режима и стоящего за ним коллективного Запада, ведущейся на землях Юго-Западной Руси с 2014 года
...
С духовно-нравственной точки зрения специальная военная операция является Священной войной, в которой Россия и ее народ, защищая единое духовное пространство Святой Руси
...
После завершения СВО вся территория современной Украины должна войти в зону исключительного влияния России. Возможность существования на данной территории русофобского, враждебного России и ее народу политического режима, а равно политического режима, управляемого из враждебного России внешнего центра, должна быть полностью исключена.

Там ще багато цікавого

4) В результате атаки ВСУ в городе Торопце Тверской области пострадали 13 храмов
Епископ Ржевский и Торопецкий Адриан в рапорте на имя Святейшего Патриарха Московского и всея Руси Кирилла отмечает, что от ударной волны пострадали городские здания и жилые помещения, в том числе 13 храмов, в которых были выбиты окна и двери

В рапорте ... це по-божески, це по-церковному

Храмы Торопца
Відреставровані або діючі - 12 храмів, а постраждало 13 храмів
церква не бреше

PS. И після всього цього Banderlog вважає УПЦ МП, яка є частиною РПЦ - божими людьми
Хоч би не позорився
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 15 січ, 2025 20:05

_Mykola_ написав:
  pesikot написав:
  _Mykola_ написав:1. Не дай Бог Вам займатися оформленням таких документів

Сам я не займався, але мій колега, після важкого поранення, займався оформленням таких документів.
Документів багато (я особисто бачив оту пачку документів), процесс не швидкий, ще й ліва рука тоді у нього не повністю працювала, але він пройшов цей шлях
Оформив.
Я не чув від нього, як все погано, як важко оформлювати.
Він взяв і просто зробив
  _Mykola_ написав:2. Напевно тяжко зрозуміти, як воно з інвалідністю 1-2 групи жити на виплати.
Якщо немає кому БЕЗКОШТОВНО допомогти, це життя напів овоча, повне страждань і, не довге. :evil:

Навіщо цей зайвий дешевий пафос

Я також бачу, як другий місяць вдова б'ється лобом у стінку щоб щось оформити. І, продовжує сама далі шукати. Це ж її особисті проблеми?

Також бачу як живуть родичі інваліди. Без сторонньої безкоштовної допомоги, вони не виживуть на свої пенсії. Це все що треба знати про забезпечення і життя інвалідів.
Оформлення навіть цивільної інвалідності, це дев'ять кіл пекла, або 3-5 куе, ДО війни за 1-2 групу. :(

Батько 84 роки, оформив першу групу літом 2024, без грошей і зв'язків, але він дійсно має великі проблеми зі здоров'ям та не може самостійно ходити. Був впевненний що будуть просити грошей, але ні, навіть розмов чи натяків.
Потребує пожиттевого постійного догляду.
Востаннє редагувалось Slon_Nosov в Сер 15 січ, 2025 20:06, всього редагувалось 1 раз.
Slon_Nosov

Подякував: 1084 раз.
Подякували: 717 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 15 січ, 2025 20:06

Дюрі-бачі написав:
  andrijk777 написав:Яких домовленостей? Виражайтесь чіткіше, я не розумію що ви хочете сказати.

Та будь-яких: не важливо що там підпишуть перемир'я, мир, припинення вогню і по якій лінії. Якщо в договорі не буде пункту як 5 стаття НАТО з гарантіями від США/Британії/ЄС/Китаю, то москалі порушать написане

Я писав що щось підпишуть? Перечитайте мою відповідь ще раз.
Ви відповідаєте мені чи висловлюєте свою думку? Якщо висловлюєте свою думку то навіщо мене цитувати?
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 січ, 2025 20:07

pesikot написав:Сам я не займався, але мій колега, після важкого поранення, займався оформленням таких документів.
Документів багато (я особисто бачив оту пачку документів), процесс не швидкий, ще й ліва рука тоді у нього не повністю працювала, але він пройшов цей шлях
Оформив.
Я не чув від нього, як все погано, як важко оформлювати.
Він взяв і просто зробив

Доброго дня, если не вообще, а конкретно) Для оформления инвалидности по ранению - надо 4 (четыре) документа.
1. Форма 100, которая оформляется начальником медслужбы в тот же день, когда всё произошло. Её цель зафиксировать сам факт ранения.
2. Форма 5 - цель которой фиксация того, что ранение произошло при выполнении боевого задания, и да вы были трезвы, не употребляли наркотики, и были в средствах защиты.
3. Довидка 6 - об истории вашего участия в боевых действиях вообще, с какого по какое число, где и номер боевого распоряжение.
4. Вывод ВЛК с привязкой заболевания - к захисту Батьківщини или просто при прохождении воинской службы, это важный момент, кардинальное отличие в выплатах и в размере пенсии.
В случае заболеваний (не ранений), развившихся через какое-то время в результате участия в боевых действиях (вышли из строя коленные суставы, спина, психоз, проблемы с легкими после многочисленных воспалений легких от лежания на морозе в ямке с водой под обстрелами и тд) - достаточно 2 (две) !!! бумажки. Довидка 6 и и вывод ВЛК. Всё.
И да конечно, направление из части для оценки потери трудоспособности.
Востаннє редагувалось freeze в Сер 15 січ, 2025 20:11, всього редагувалось 1 раз.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Сер 15 січ, 2025 20:08

andrijk777 написав:Виходить Зеленський і на весь світ заявляє: "Ми готові на припинення війни по теперішній лінії фронту".
...
Як мінімум Зе точно знає що путін скаже "Так".

Далі ж логічно, що після згоди підписують якийсь папірець про "припинення війни по теперішній лінії фронту"... але москалі покладуть на нього великий болт
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Сер 15 січ, 2025 20:09, всього редагувалось 1 раз.
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 15 січ, 2025 20:08

andrijk777 написав:
  Shaman написав:от andrijk777 точно знає, що скаже путін :lol:

Ось перехід на особистості це класика жанру, коли немає що сказати по суті.

ти щось поспішаєш, тут ще немає переходу на особистості. тут лише сумнів, що аналітег andrijk777 в курсі, що може відповісти путін. :lol:
Shaman

Подякував: 771 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
  #<1 ... 1192511926119271192811929 ... 14636>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти