ЛАД написав:Да нет, тут на форуме хватает "патриотов".
й патріот в нього лайливе слово. може й українець теж - визнай вже ЛАД, як справжня радянська людина (мразота).
Ні. Ну так теж не можна маніпулювати. Отже очевидно і загально відомо: коли "патріот", "герой" і т.д. беруть в лапки, то мають на увазі не справжніх патріотів, героїв.
Что вы хотите от пропагандиста с уровнем советского замполита батальона или инструктора райкома по идеологии.
ЛАД написав:15 млн. грн для многих фантастическая цифра, которую можно заработать за много лет. Так что такая "опция" есть. Да и зарплата на нуле тоже.
дуууже невелика кількість загиблих отримує ці кошти нажаль (у мене з декількох загаблих знайомих, отримала лише одна родина і то при допомозі родичів що кинулись зразу дьоргати за всі ниточки)
Почему? Если отказы, то по каким причинам?
там нет такого понятия как - отказ
там есть бюрократия лютейшая, и при малейших зацепках (не так оформлено, не то написано - начиная от рапорта командира при каких обстоятельствах погиб, и дальше выше) - нет выплат. А люди - далеко не все юристы, чтобы знать все тонкости
За його словами, зарплати в Нацполіції не підвищуються вже 2 роки. Середня зарплата поліцейського наразі – 34-36 тис. грн. Також уряд додатково виплачує поліцейським 10 000 грн.
Стоп, стоп тобто ці пси які косять від служби в армії вже отримують 44к, майже так як ті що перед передком 20к+30к в ЗСУ?
В одних зп по 7к, грошей 'нема', а для цих помічників тцк знаходяться.
ЛАД написав: От вч должно быть только "4. Свідоцтво про смерть військовослужбовця Оригінал або завірена копія." Всё остальное элементарные документы заявителя - "члена його сім'ї".
В приказе указаны следующие документы:
II. Документи для призначення та виплати ОГД, які оформлюються в органах військового управління, військових частинах, установах, військових навчальних закладах, підрозділі персоналу Командування Сухопутних військ Збройних Сил України та в Кадровому центрі Збройних Сил України
2.1. Орган військового управління, військова частина, установа, військовий навчальний заклад (далі - військова частина):
1) після видання наказу про виключення військовослужбовця зі списків особового складу у зв’язку з загибеллю (смертю внаслідок поранення (контузії, травми, каліцтва), отриманого під час захисту Батьківщини у період дії воєнного стану, що настала не пізніше ніж через один рік після такого поранення (контузії, травми, каліцтва)), надсилає до відповідного районного (міського) ТЦКСП:
витяг з цього наказу;
витяг з послужного списку особової справи (обліково-послужної картки) про склад сім’ї загиблого (померлого внаслідок поранення (контузії, травми, каліцтва), отриманого під час захисту Батьківщини у період дії воєнного стану, не пізніше ніж через один рік після такого поранення (контузії, травми, каліцтва));
грошовий атестат з інформацією про розмір виплаченої на дату загибелі (смерті) військовослужбовця додаткової винагороди, передбаченої пунктом 1 постанови Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2022 року № 168 «Питання деяких виплат військовослужбовцям, особам рядового і начальницького складу, поліцейським та їх сім’ям під час дії воєнного стану», або витяг з наказу про виплату такої винагороди на дату загибелі (поранення (контузії, травми, каліцтва), отриманого під час захисту Батьківщини у період дії воєнного стану) військовослужбовця.
3) за запитом районних (міських) ТЦКСП, до яких звернулися члени сім’ї загиблого (померлого) військовослужбовця (особи, звільненої з військової служби), який помер внаслідок поранення (контузії, травми, каліцтва), отриманого під час захисту Батьківщини у період дії воєнного стану, не пізніше ніж через один рік після такого поранення (контузії, травми, каліцтва)), надає документи, зазначені у підпункті 1 пункту 2.1 цього розділу.
ЛАД написав:И всё-таки - freeze писал, что у него оформление не вызвало никаких проблем.
yama написав:вкотре хочу обговорити феномен Внутрішньо переміщених осіб призовоного віку , як таке можливо ? на твій дім напали \ його розвалило ракетою , втратив все що наживав все життя , а ти просто втік ?
Просто. Найдорожче - це життя, здоров'я. Люди саме його рятують. І саме над ним паряться.
Виживання, боротьба за своє життя -- це парадигма існування живих організмів на Землі. З часів амьоб))
Ну а от свідомість ... задає інші додаткові критерії існування --- від банальної помсти і до що вигадаєш-уявиш хоч сам собі або хоч хтось тобі.
Були часи, що за кривий погляд стрілялись на дуелі. А не те що за зруйновану хату. І феноменом було, якщо ти просто втік (не викликав на дуель). Уявити можна будь що. Хоч з якого боку бити яйце.
Все відносно...
це буде дивним , але я таки певно застряг в тих часах, бо я за мат в мій бік теж готовий горло перегризти, як той якут руки нашому воїну
yama написав:вкотре хочу обговорити феномен Внутрішньо переміщених осіб призовоного віку , як таке можливо ? на твій дім напали \ його розвалило , втратив все що наживав все життя , а ти просто втік ?
хотаб писав, що якщо не виїхав до 24.02.22 то значить погодився, аналогічно, якщо будинок стояв там де на нього напали, то ССЗБ
yama написав:вкотре хочу обговорити феномен Внутрішньо переміщених осіб призовоного віку , як таке можливо ? на твій дім напали \ його розвалило , втратив все що наживав все життя , а ти просто втік ?
десь читав залізобетонну відповідь "в кого хати цілі той хай і воює"
Нет конечно: "отпустил" ситуацию - и пошел новый дом взамен розваленного строить. - что тут обговаривать? Или вы после каждого пожара/землетрясения предлагаете в пожарные/МЧС устраиваться?
вопрос в другом, он тихо удрал, а я из мирного тихого спокойного города Львова, которьій никогда не говорил на русском , и не ждал руский мир, должен идти и мстить за него ? либо же если у него осталось там имущество дом и так далее идти и защищать его землю его имущество ? Как по мне ВПО призовного возраста первьіе кандидатьі на мобилизацию и єто блин логчино , чего я за три моря должен ехать и воевать за его землю\дом ?
Востаннє редагувалось yama в П'ят 17 січ, 2025 16:11, всього редагувалось 2 разів.
Нет конечно: "отпустил" ситуацию - и пошел новый дом взамен розваленного строить. - что тут обговаривать? Или вы после каждого пожара/землетрясения предлагаете в пожарные/МЧС устраиваться?
вопрос в другом, он тихо удрал, а я из мирного тихого спокойного города Львова, которьі никогда не говорил на русском , и не ждал руский мир, должен идти и мстить за него ? либо же если у него осталось там имущество дом и так далее идти и защищать его землю его имущество ? Как по мне ВПО призовного возраста первьіе кандидатьі на мобилизацию и єто блин логчино , чего яза три моря должен ехать и воевать за его землю\дом ?
Мабуть для того, щоб завтра вже ваш будинок не розвалили? Ну і в рамках однієї держави немає такого, що кожна область воює сама за себе